rev Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 (edited) e aj neko sa banjice da mi kazhe koja je fora sa onim silnim arapima tamo ? :) znachi svaki put kad sam tamo, na stanici kod TC-a ili gore kod pijace vidim brdo arapa i to svaki put neki drugi. imaju i mushke i zhenske i decu pa chak i arape patuljke :) Edited February 26, 2010 by rev Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 dare opet se alkoholises :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 Sutra blejkanje u bg-u. Odlichan vikend u najavi. <3 Malo se vezbao kanter, pa sutra na neki turnir ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 doshao iz vinarije, napio sam se. gospodar tame Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 ^lol,devojcica mi bila tamo veceras :D. ja kod ortaka,nas cetvorica,malo blejkamo,pa sutra na turnis...POZ! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 Kakvo sjajno veche. Prvo izblej s ortacima, i onda se smorio i krenuo kutji. I na putu do kutje prolazim kroz portu, i sretnem jednog ortaka s kojim sam bio na par nekih zabod rejvova preko leta, i tu on josh s par oratak i malo cirkali i sprdali se do jaja. Posle otishli u Kubu Libre na dram en bes, i bilo je mega. U donjem delu kube se pushta komercijalan haus i tamo je uuuzhasna guzhva. Nije neki velik prostor, al opet. A na spratu dram, mozhda 15 ljudi. Sjajan muzika. Par lepih devojaka. Obozahvam ovakve spontane zajebancije. ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 ^lol,devojcica mi bila tamo veceras :D. ja kod ortaka,nas cetvorica,malo blejkamo,pa sutra na turnis...POZ! :D Gl lesko :) @topic, bio u gradu na nekom rodju malo cirkao sprdao se sa ortacima, sve u svemu cool vece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 Dobro jutro. serem ti se u ovakvo jutro :\ ako se po istom dan poznaje, najebali smo :/ al dobro, idem danas na zvezda-jagodina, bice veselo :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 Dobro jutro. Koji smor, bole me sve kosti od treninga sinoc a sada moram da idem na utakmicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 sanjao sam da pevam operu i igram cs na infernu treba mi jebeni odmor od svega Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 dobro jutro. koliko sam stvari uspeo da uradim do pola 12, mislim da nikad nisam bio efikasnije ;) 8D za vudua i ivana brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 biće bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 Opet jedno mega vece iza mene :D idemo dalje i danas nastavljamo ... There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 pre nekoliko dana mi nešto nije radio net (sbb). zvao sam podršku, i, na moje veliko iznenađenje, momak je došao 3h kasnije i popravio kvar za pola sata. juče mi zvoni mobilni, i neka teleoperaterka me cvrkutavim glasom oslovi imenom i prezimenom. već sam pomislio da će opet neka banka da mi nudi svoj fantastični kredit, kad ono, zovu iz sbb-a da provere da li je kvar otklonjen i da li sam zadovoljan profesionalnošću i ponašanjem tehničara, kao i sveukupnom uslugom. sećam se situacije kada sam išao da sklapam ugovor za televiziju pre 3-4 godine, čoveče, odnos prema klijentima je bio kao na šalteru poreske uprave (ili neke šengen ambasade). šta se desilo sa tom firmom, pa se odjednom ponašaju tržišno? je l to zbog soroševe akvizicije, ili je od ranije nešto? stvarno sam zaprepašćen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 evropa matoree;) edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 Jebo te, vracam se iz menze i vidim stotine Cankovih ljudi u centru kako nose Vojvodjanske zastave, a svira im muzika iz Star Wars-a. :D Umreh od smeha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 http://rts.rs/page/stories/sr/story/1131/Video/532591/Spre%C4%8Den+obra%C4%8Dun+osnovaca JEBENI BUZDOVAN :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 Гарантујем да су се покачили због доте или њоњ-а You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 kanter, brate, kanter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 kanterasi 100% "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 Fali samo toljaga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 Sad sam brojao komade oruzja, da stvarno deluje kao neka 5 v5 igra + menadzer. Jel se secate btw kad je bila lozana da svaka cs ekipa ima menadzera, a oni su potom isli da os gazdi igraonica zickaju pogodnosti. Ko ono bese srpski bsd ili tako nesto? branko? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 jbni net mi u kurcu vec 2 dana ...prokleti telekom don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 koji debili hahhhhhah :D ma ovo mora da je fejk sta bre buzdovan i cekic traze ovde hahhaahahha Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 I cev od usisivača ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts