Zwerko Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Elem treba mi naš poznati film Maratonci trče počasni krug, ali u nekom normalnom, kao originalnom izdanju (ne u smislu "skinuo sam s neta i narezao na DVD"). Da li neko zna gde bi tako nešto moglo da se nadje? Znam da su ga svojevremeno davali po nekoj bagatela ceni uz neke novine, ali nije to sad bitno uopšte koliko košta. Takođe da li neko zna da li postoje titlovi na francuskom za ovaj film? (sinhronizacija sam gotovo siguran da ne postoji). Zna li neko bilo kakvu instituciju/prodavnicu/video klub koji bi mogao da ima tako nešto? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Mislim da Maratonce imas na svakom kiosku. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 27, 2010 Author Report Share Posted January 27, 2010 Da imam ne bih pitao :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 ja sam pre nekoliko godina kupovao neki domaći film nekom strancu u domu sindikata, ispod levog stepeništa je bila radnja. imali su engleske titlove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Smem da se zakunem i da imaju u novom Merkatoru.Takođe je bilo u onoj prodavnici u prizemlju Novosti kod Doma sindikata, al to je bilo prošle godine.Kad smo već kod Doma sindikata, ima ona prodavnica filmova unutra na spratu, možda i tamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 dom sindikata i u prizemlju i na spratu, metro, velika roda, tempo, merkator, prodavnica Tucka... Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Sve što su drugari rekli, plus pojuri na više kioska, možda su negde prodali, jer sam na njima sigurno viđao. A možeš da probaš i onaj M2 Store što je na okretnici 22-ke, oni imaju baš veliku prodavnicu tj. izbor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goxxxy Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 probaj ovde, uglavnom su serije, ali mozda mogu da ti nabave i filmove www.tvserije.net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts