Jump to content

Sličice i kartice - Panini, Topps, Merlin, Upper Deck

gruja

Recommended Posts

• Lex pinned this topic
  • 4 years later...
19 hours ago, mohr said:

Niko nista, uzeti albumi? Najverovatnije poslednji panini, od 1998 nisam propustio ni jedan.

mislim da je i mali trip ljudima jer je prvenstvo u novembru, niko nije na to navikao. nekako ono dođe leto, vruće je, rade bašte, prenosi se fudbal, prate se mečevi tad se i menjaju sličice itd.

sad je sve nekako pomereno imam utisak da ljudi nisu ni svesni da se dešava prvenstvo 🙂

Ja jos uvek cekam da izadje u Svici 😞

Pitao na kiosku, kaze teta tek 02.09.
Izgleda opet Svajcarci imaju neku svoju verziju, prosli put su imali neke "srebrne" slicice. Sjebali me kad sam slucajno u Nemackoj video da su jeftinije, i kupio gomilu, i onda skontao da nisu iste 😄
Valjda da opravdaju sto ce kesica verovatno kostati 1.5chf.

"Choose life..."

48 minutes ago, sttevann said:

Ja jos uvek cekam da izadje u Svici 😞

Pitao na kiosku, kaze teta tek 02.09.
Izgleda opet Svajcarci imaju neku svoju verziju, prosli put su imali neke "srebrne" slicice. Sjebali me kad sam slucajno u Nemackoj video da su jeftinije, i kupio gomilu, i onda skontao da nisu iste 😄
Valjda da opravdaju sto ce kesica verovatno kostati 1.5chf.

haha, sećam se toga pre X godina kad su i kod nas bili "oficijelni" i "neoficijelni" album pa kao pitanje ko skuplja koji i tako to :))

34 minutes ago, mladenq said:

saamo cene su jezive, 90din kesica, ne znam kako to moze biti pristupacno klincima

pa i nije, kojim klincima klince zabole za sličice već jako dugo sad imaju virtuelne sličice na mobilnom telefonu. dal' misliš da stvarno neko igra danas tapke od klinaca i menja sličice?

album je i namenjen "matorcima" tj. hajde da kažemo srednja škola i nadalje 🙂

• 3 weeks later...