Popular Post Lex Posted March 22, 2016 Popular Post Report Share Posted March 22, 2016 Idemo!Euro 2016 album danas na poklon uz Novosti (40 kinti, umesto oko 200 koliko će biti inače).Rekordnih 96 strana i 680 sličica!Prvih 8 sličica su uvodne (pehar, maskota i tako to), sve ostale su posvećene ekipama - 28 po reprezentaciji.Svaka grupa ima dve strane na kojima su grb i tim (ali fotka nekoliko igrača koji slave nešto, a ne klasična timska fotka) svake od reprezentacija.Svaka reprezentacija ima 20 igrača na dve strane (od toga dva golmana). Takođe, svaka reprezentacija ima 11 igrača koji su prikazani u pokretu - 1 (najbolji) na celoj sličici, a ostalih 10 na 5 sličica podeljenih na pola.Uz album se dobija i 6 sličica.Kesice sadrže 5 sličica, dolaze u kutijama od 50 i koštaju 60 kinti. (još ih nisam video na kioscima) 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 Moram da dodam da sam video i kesice na kioscima, tako da - it is on! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 ja ne znam kako ih nije sramota da valjaju ovako bedan album... kapiram da je takav za naše tržište, al ovo je sramotno loše 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 ja uzeo danas uz novosti album, ali se jos uvek razmisljam da li da krenem sa sakupljanjem...treba 8500-9000rsd za popunjavanje... nije malo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 i ja ću duzmem pa ću videti na šta liči.inače, je l' postoji neka šema da uzmem 10ak sličica koje mi fale za album sa svetskog prvenstva? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 ja ne znam kako ih nije sramota da valjaju ovako bedan album... kapiram da je takav za naše tržište, al ovo je sramotno lošeNa koji način je bedan? :) ja uzeo danas uz novosti album, ali se jos uvek razmisljam da li da krenem sa sakupljanjem...treba 8500-9000rsd za popunjavanje... nije malo!Opušteno je moglo da bude 30 kesica manje neophodno, da nisu ubacivali ove "prvih 11 u pokretu" sličice...i ja ću duzmem pa ću videti na šta liči.inače, je l' postoji neka šema da uzmem 10ak sličica koje mi fale za album sa svetskog prvenstva?Kapiram da na Terazijama može svašta da se završi. :) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 (edited) Prva kupljena kesica i vec duplikat :D@DocaImam nekih 30ak da su mi nekako jos ostale, pa ako hoces napisi ovde ili na pm koji ti brojevi trebaju, mozda imam neku. Edited March 23, 2016 by Hijavata Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 (edited) Ako neko voli, dok ne kupite album, mozete da sakupljate i virtuelno Edit: Jos bolje po mene ako kliknete na referal :)https://onlinestickeralbum.paninigroup.com/p/2970?locale=en&ref_token=2970 Edited March 23, 2016 by sttevann Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 meni treba 15ak slicica da popunim koreju 2002, kontam da i to mogu da zavrsim na terazijama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 Trebalo bi, kada sam ja isao za sp u Brazilu bilo je ljudi sa tim slicicama. Mozda nisu svakog dana tu, ali ces ih verovatno naci. Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manager Posted March 23, 2016 Popular Post Report Share Posted March 23, 2016 ima ona moroncina koju treba prebiti, koja je svaki dan tamo i vec zna koje su retke slicice i ima svoje litl helpere koji mu uzimaju te slicice od random ljudi, a posle ih valja ljudima kojima fale te retke slicice za pare!!jebem ga u usta da ga jebem 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 ima takav 1(dedica) i u nisu,drugar i ja hteli sve da mu otmemo bukvalno nego ae,prematori smo za tako nesto,od 1998 mislim da sam do ove god propustio 1 album za EU i ovo ce verovatno biti drugi,jebe mi se da lepim siptare a nas nema :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 Ako neko voli, dok ne kupite album, mozete da sakupljate i virtuelno Edit: Jos bolje po mene ako kliknete na referal :)https://onlinestickeralbum.paninigroup.com/p/2970?locale=en&ref_token=2970Evo i par kodova sa PES Srbija foruma:uefa-euro-2016euro-coca-colaIGOT-IGOT-NEED P005018662164eurofootballEURO-FANS-PACK Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted March 28, 2016 Report Share Posted March 28, 2016 Kupio i ja album, napokon. Po meni je odlicno uradjen, kvalitet je fenomenalan. Valjda su izdanja ista za sve zemlje..? Posto ne znam gde su ovde u Svici mesta za trampu, nakupicu fino duplikata, pa kad u maju dodjem u otadzbinu, pravac terazije na menjazu :D Naravno, ako se poklapaju slicice, inace cu morati da jurim ovamo da nalazim nesto. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Jos par kodova, ko skuplja online..HAVE-NICE-EU16FOOT-BALL-LOVECODE-EURO-PACK Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Sad videh ovaj topic i setih se da imam kutiju NBA upper deck karata iz 1995 plus minus godinu dve, tj dve do tri sezone u tom periodu. Jel vredi to nesto i jel moze negde da se proda? Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xupper+deck+nba.TRS0&_nkw=upper+deck+nba&_sacat=0@ssttevan ... aj molim te uslikaj album, baš me zanima da li je isti kao naš. odbijam da poverujem da stavljaju ovako loš papir u panini album za ozbiljna tržišta :) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 12, 2016 Author Report Share Posted April 12, 2016 Sad videh ovaj topic i setih se da imam kutiju NBA upper deck karata iz 1995 plus minus godinu dve, tj dve do tri sezone u tom periodu. Jel vredi to nesto i jel moze negde da se proda?Imam ih i ja, zasto bi ih prodao ffs Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 @Doca : Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 pa daj iznutra jebote :Dmada deluje da je to to... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 (edited) Pa ne znam kako da uslikam da docaram kvalitet stranice. :D Evo ti ova iz sredineNe znam, meni je kvalitet vise nego ok. Doduse nisam skupljao par godina, a poslednji album mi je ostao kod burazera, ortacki smo skupljali, pa sam i zaboravio kakvi su bili pre. Koliko kosta kesica u Srbiji?Ovde u Ch cena varira od kioska do kioska(najskuplju sam platio 1chf, a najjeftiniju 0.70chf). Cak imaju i akcije po nekim radnjama, gde kutiju od 100 komada prodaju za 50chf.Edit:cropovao sam sliku, prevelika je bila Edited April 12, 2016 by sttevann Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 isti je album, meni je taj papir baš sranje. 60 dinara je kesica. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 I skoro u svakoj siptar. Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 U Švici bi trebalo da postoji i HC varijanta albuma, a svakako su sve sličice sa srebrnim okvirom, umesto uobičajenog belog. A i ono što je kod nas srebrno je tamo ne nekom fensi materijalu.Hoću reći, teško ćeš se menjati ovde, pa imati jednobraznu kolekciju. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Hm, pretpostavio sam tako za te "srebrne/fensi" slicice.To su ove, koje prikazuju grupe, i raspored utakmica?Grbovi zemalja su fensi, a srebrne su one vodoravne slike timova. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts