voodoo_ Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Tolko su očajne huh? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 e deste e Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 U čoveče, ovaj punz dojavljač! :) Dobro jutro svima, btw :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Dobro jutro...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 dobro jutro, lep dan u najavi iako se prognozira neka kisica popodne/predvece... @lesko braaaate, razmisli malo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 ovde kod mene ludnica traze mladica lol http://www.mondo.rs/s161592/Srbija/Policija_opkolila_Mladicevu_kucu.html x ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Juce mi crko ventilator na napajanju od kucnog servera koji je u ormanu, malo nisam zapalio kucu... horor.. U drugim vestima danas je u planu da za vreme pauze kupimo kinesku klopu odemo na kalis i dobacujemo mladim mamama Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 A one će reći, woah vidi ove šmekere jedu kinesku hranu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 ovde kod mene ludnica traze mladica lol mozda spava, a mozda je i u frizideru:P:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 (edited) Lepo jutro u Beogradu, i raspolozenje u skladu sa vremenom. Najeo se bureka i sad dangubim po faksu :D Nego jedno pitanje: Jel moze neko da me uputi da li u Beogradu negde moze da se nadje pravi srbijanski burek sa mesom? Vec 3 godine sam u uzaludnoj potrazi za takvim burekom u Bgu, i gde god su mi preporucili da odem, naisao sam na istu scenu - svi prodaju nekakve pite sa mesom koje nazivaju burek. Ono sto hocu da kazem je: kakav je to burek sa mesom bez tone luka i masti koja curi iz njega kada ga podignes :D Edited February 23, 2010 by СавСамИсти У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Pa nemam pojma šta ti pod tim podrazumevaš, ali ja volim burek u Trpkoviću, pa probaj tu. Nemanjina prekoputa Draleta :) ima kod Voždovačke pijace, al' tu nisam bio, i imaš dole u Dimitrija Tucovića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 kashalj grlo sinusi... opet neki virusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 (edited) Pa nemam pojma šta ti pod tim podrazumevaš, ali ja volim burek u Trpkoviću, pa probaj tu. Nemanjina prekoputa Draleta :) ima kod Voždovačke pijace, al' tu nisam bio, i imaš dole u Dimitrija Tucovića. E da, taj kod Tripkovica nije los, tu ga samo i jedem, mada nije i dalje to to :) U sustini naveo sam problem, burek sa mesom u Bgu je svuda mnogo suv, nema dovaljno masti + mahom ne stavljaju luka sto je veliki minus. Ali zato burek sa sirom kod Tripkovica je prste da polizes, tu oni sisaju sve pekare po Jagodini, osim moje porodicne Edited February 23, 2010 by СавСамИсти У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Ja se ne sećam da sam skoro jeo burek sa mesom a da nije imao luk u sebi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 (edited) Ma imaju oni i masti i luka, ali kad jednom probas prosecan burek ovamo "dole", shvatices zasto se zalim da ima manjak masti i luka :D Jednostavno, mnogo mi je suv burek sa mesom ovde, vise naginje ka bosanskoj piti uvijaci. nvm U ostalim vestima, video sam malopre jednu mladu kolegenicu istoricarku, nisam ni sanjao da jedno onako lepo zensko stvorenje moze da se zanima za istoriju <3 Edited February 23, 2010 by СавСамИсти У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 U nedelju, po prognozi, 14 stepeni...Ada, basket...neko zainteresovan? :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Nesto je adsl poceo da mi puca, od jutros 3 puta sam ostajao bez neta ali se vrati posle min, ko zna sta sad rade.. in other news, stigao mi mx sa servisa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracktorista Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Nego jedno pitanje: Jel moze neko da me uputi da li u Beogradu negde moze da se nadje pravi srbijanski burek sa mesom? Vec 3 godine sam u uzaludnoj potrazi za takvim burekom u Bgu, i gde god su mi preporucili da odem, naisao sam na istu scenu - svi prodaju nekakve pite sa mesom koje nazivaju burek. Ono sto hocu da kazem je: kakav je to burek sa mesom bez tone luka i masti koja curi iz njega kada ga podignes :D ima jedna buregdzinica u subotici, zove se lipa, blizu madjarskog konzulata. za nju sam cuo od bezbroj ljudi da kazu da je najbolja u srbiji pa sam u par navrata i ja otisao i mogu da potvrdim :) najbolji bureks sto sam jeo hehe \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Sinoc sam malo popio skinuo se go i trcao :( Ne znam sta mi bi reko sam drugarici : Znas li da telo ima preko 90 % vode, a ja sam tako zedan.I naravno lupila mi samar :D SSI "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Da si rekao "jebo bih te", jebo bi je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 napokon,extra vreme za setnju don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Juce sam se nesto iskrivio,sad me boli vratni prsljen,le fu.Lep dan,taman za setnju :> Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 @burek ako si blizu konjarnika, ja vrlo cesto kupujem burek na raskrsnici ustanicke i voislava ilica-pekara na cosku prema konjarniku na gore @ada cini mi se da ne radi u nedelju tako da moze basket :D @real ako te zanima rasprava za adsl sranje pogledaj wow pricajte o tome se diskujete vec 5 dana tamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 voodoo carina "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 bio na faxu ujutru,smorio sam se kao pas na predavanjima,sad cu da legnem da odspavam malo,jer sam sinoc spavao 4 sata... za posle cemo videti,mrzi me trenutno da razmisljam o tome :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts