jasamnepismen Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Ha ha, Voodoo gleda Ranjenog orla! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Ne gledam, već znam da su ssi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Svi to znamo, al' ne znamo o chemu je serija... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 znaci 'greh njene majke' je dabl fejl? omg, ocu 'bolji zivot' makar jos jednom. vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Svi to znamo, al' ne znamo o chemu je serija... Ma o nekim ženama što misle da im je zlatna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 vi ucite o zenama iz Shotrinih serija ? kukuuuuu.... kuda ide ovaj muski svet ..... nije ni cudo sto ste svi isti :))) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Joj nedelja nikako da prodje. Elem http://serbianforum.org/hronika/64809-resetao-pa-narucio-pivo.html I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Jao koji smor sinoc, dogovorio sam se Krukom da se vidimo u utorak na vopsu, i sad ne znam kako da ga iskuliram :( Moracu da smislim nesto... into Ivan je govnar i upoznao sam mu devojku !!! brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Devojka mu je car. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 istina. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 kolko sam slogiran, posle tusiranja poceo da perem zube i istisnem gel za kosu na cetkicu za zube... :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 SAMO JOS DIPLOMSKI SAD... IDEMO !!! Final push. poz svima Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Juche se raspao. Od 8 ujuto do 4 ujutro na nogama. Bash raspao. Zato sada kuliram ! JEAH~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Koliko para si zabo protinjo? :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Nishta brate. Josh su mi naplatili 400 dinara shto sam pio sokove i vodu ceo dan. :D Nisam ja to radio zbog para. Znash i sam da nema tu para. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 kolko sam slogiran, posle tusiranja poceo da perem zube i istisnem gel za kosu na cetkicu za zube... :| Haha, ja sam iscedio tecni sapun jebeni. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 aj ne laži, kao imaš para tečni sapun... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Ja nisam ni opr'o zube. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Nishta brate. Josh su mi naplatili 400 dinara shto sam pio sokove i vodu ceo dan. :D Nisam ja to radio zbog para. Znash i sam da nema tu para. :) Nema za one koji ne znaju da uzmu,najbolje da cu da radim to iz zadovoljstva :D onda u 3D-u nisam 2 dana spavao, non stop na nogama juri vamo tamo mislish da sam radio za dzabe? :))) ijao proto sad znash kako se to radi :D sl put bez 100e nema cimanja :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 aj ne laži, kao imaš para tečni sapun... Nije moj, Atilin je! :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Jel iz donje pipe a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Heh, kul fora skroz. :))))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Nema za one koji ne znaju da uzmu,najbolje da cu da radim to iz zadovoljstva :D onda u 3D-u nisam 2 dana spavao, non stop na nogama juri vamo tamo mislish da sam radio za dzabe? :))) ijao proto sad znash kako se to radi :D sl put bez 100e nema cimanja :D Ma da. Posle da bude kome je otishlo 10k od uplata. ENO IH KOD PROTE ? PROTO DI JE NASH HLTV ! E pa kurac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 si presho igricu matori:P No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts