Jump to content

zanimljivi video klipovi

Guest

Recommended Posts

help plox!!!

e ljudi treba me jedan klip.u njemu neka licnost recitira ovu retardijanu "ajde manijak upadaj u mravinjak".ko recitira, da ga jebem ne znam, al je epik, idalje mi je u glavi "skociskociskoci":)

trebalo bi da je brakus, kucaj brakus recituje bregovica ili tako nesto...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ne, dredtarde, nasalio sam se. i mame i tate su sposobni da imaju razvijen ukus i smisao za estetiku, cenim.

ocekivano je da se solidnom broju ljudi klip nece svideti, ocekivano je da i nekima 'oce. zato sam i okacio, na kraju krajeva.

to sto je tebi sranje meni ne znaci nista.

i nema potrebe za nhf, svako ima pravo na svoje misljenje :)

Edited by ℑںℵℊℓℯ

:-)

ne, dredtarde, nasalio sam se. i mame i tate su sposobni da imaju razvijen ukus i smisao za estetiku, cenim.

ocekivano je da se solidnom broju ljudi klip nece svideti, ocekivano je da i nekima 'oce. zato sam i okacio, na kraju krajeva.

to sto je tebi sranje meni ne znaci nista.

i nema potrebe za nhf, svako ima pravo na svoje misljenje :)

Nisam mislio tako. Kolko sam razumeo ti si teo da 'prcas' zerbaha da mu se ne svidja jer je 'mator' - nashta sam ja hteo da te ispravim da nije do toga nego do toga da on ima ukusa i estetike kao i da se bavi 'digitalnom umetnoshtju'

Te shaljivo da ispravim tvoju izjavu u "nije ovo za ljude koji imaju razvijen ukus i smisao za estetiku i digi art" implicirajuci da je teshka treshina i da teshko nemash ukusa i estetike ako to smatrash CHAROLIJOM od spota...zato sam stavio nhf - jer jelte 'vredjam' tvoj smisao za 'video umetnost' :/

Al mozhda sam i ja glup:

Video zeta produkcije pokushavajutji da izvuche sranje time shto je sve u slow motion prikazuje lika preobuchenog u zhenu koji bezhi od debelog gmaza i na kraju ga probada u prazan vazduh ispod jaja odakle lipt krv nakon chega ustaje i odrubljuje mu glavu odakle shishti prskalica krvi? I onda saznamo da je to perika shto smo znali na pochetku? Sve propratjeno nekim muzichkim mutagenom koji para ushi.

Am I missing something here like invisible hardcore CGI or Oscar Storyline spiced with epic soundtrack?

Nisu ni jebeno probadanje jaja mogli da urade kako treba, mislim daj. Sminku da nespominjem.

Meni bi znachilo mishljenje ljudi koji se zanimaju grafickom/video produkcijom, skoro bi ga nazvao struchnim mishljenjem ako im je tu karijera sa referencama...kao npr zerbah. Da se ogranichim da ja nemam svoje pametovanje da pokrijem papirom.

Bottomline:

Okachi ga slobodno, jer tje se i nekom svideti, al nemoj ga nazivati charolijom od spota. Nego lolospotom tj lolomoviem poput Machine Girl. Tu je nastao jedini problem :) Zapravo shtavishe i bilo mi zanimljivo da ga odgledam...al sam morao da te ispravim da je to daleko od video charolije u danashnje vreme.

Edited by Dreadlord

poz voz 2011

Ne znam da li je bilo, Peja ce me vec ukoriti, ali ovo je vrhunski:

http://www.dailymotion.com/video/xcv6dv_pixels-by-patrick-jean_creation?start=134

Pikseli izlaze iz TVa i jedu planetu.

necu te prekoriti, jer si stavio opis! tako da ako je bilo, ljudi ce znati, kapiras!

klip je stvarno do jaja :D

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

Bottomline:

Okachi ga slobodno, jer tje se i nekom svideti, al nemoj ga nazivati charolijom od spota. Nego lolospotom tj lolomoviem poput Machine Girl. Tu je nastao jedini problem :) Zapravo shtavishe i bilo mi zanimljivo da ga odgledam...al sam morao da te ispravim da je to daleko od video charolije u danashnje vreme.

o boze.

nazvacu ga kako ja 'ocu, i kako mislim, jer je meni to bila carolija.

najverovatnije da ne mislimo na isto kad pominjemo taj famozni pojam, "carolija", jer meni, NEVEROVATNO ALI CAK I U DANASNJA VREMENA, ne mora klip da ima ne znam kakav cgi, i da klinac mora da vadi katanu i uz high kick da ga probada u jaja, i onda da je onako zavrne kao blejd i okrene se ledjima dok matori pada na zamlju, pa da onda matorom iz vratne arterije iskoci michael bay na ledjma bamblbija, i onda je to do jaja omg ludilo magija.

nisam gledao klip sa tehnicke strane nego vise umetnicki, i ceo setting mi je bio do jaja i fino uklopljen sa muzickom podlogom i to je sve.

i ja sam bas mislio da je ono klinka, u pocetku :D

teshko nemash ukusa

o ne, sta da radim sad.

zapravo znaci, if you catch my drift!

istina :D samo to nisam 'teo originalno napisem da ne budem zlocest, ali cenim da sam trebao

Edited by ℑںℵℊℓℯ

o boze.

nazvacu ga kako ja 'ocu, i kako mislim, jer je meni to bila carolija.

najverovatnije da ne mislimo na isto kad pominjemo taj famozni pojam, "carolija", jer meni, NEVEROVATNO ALI CAK I U DANASNJA VREMENA, ne mora klip da ima ne znam kakav cgi, i da klinac mora da vadi katanu i uz high kick da ga probada u jaja, i onda da je onako zavrne kao blejd i okrene se ledjima dok matori pada na zamlju, pa da onda matorom iz vratne arterije iskoci michael bay na ledjma bamblbija, i onda je to do jaja omg ludilo magija.

nisam gledao klip sa tehnicke strane nego vise umetnicki, i ceo setting mi je bio do jaja i fino uklopljen sa muzickom podlogom i to je sve.

i ja sam bas mislio da je ono klinka, u pocetku :D

o ne, sta da radim sad.

istina :D samo to nisam 'teo originalno napisem da ne budem zlocest, ali cenim da sam trebao

Dobro, posto si mi objasnio da tebi masterpiece/cudo/carolija nemora da poseduje visoki tehnichki nivo, moram priznat da sam siromashan za percepciju tih vrednosti.

Ama zhivo nishta nemoj da radish, sem da mozhda josh jednom prochitash >nhf< i prestanesh da glumish uvredjenu divu sa tim dodatnim opaskama :)

I trebo si da napises, ranije bih percipirao da si pejinih pogleda na svet, i da mlatim praznu slamu jer su nam isti sushta suportnost. (zato i jesam kontra-kompas, na kraju)

Edited by Dreadlord

poz voz 2011

opusti se drugu, nemoj da mislis da je ovo sad nesto licno :) nisu meni uvredjena osecanja, ali trebalo bi da ti common sense sugerise da taj nhf ne znaci nista ako pre toga napises nesto tipa "e, ti si reta i nemas ukusa, nhf", pa sam te i na odgovarajuci nacin tretirao zauzvrat :)

peace

opusti se drugu, nemoj da mislis da je ovo sad nesto licno :) nisu meni uvredjena osecanja, ali trebalo bi da ti common sense sugerise da taj nhf ne znaci nista ako pre toga napises nesto tipa "e, ti si reta i nemas ukusa, nhf", pa sam te i na odgovarajuci nacin tretirao zauzvrat :)

peace

Ma to nhf sam napisao u smislu da me 'mrzelo' da kazhem na kulturan nachin da ti je po meni fail sistem vrednost za video, a da mi nije koren da te hejtujem/prozivam i to...mislim da to tako nekako distanciram. Jer mi nije u interesu da se sad isakim hejtujem. Sto ljudi sto cudi, i vazhno da se to kapira pa su svi srecni...normalno da se ljudi ne slazhu oko nekih stvari :)

Kewl!

poz voz 2011

Australijanac prepricava napad pasa...

How long will this last, this delicious feeling of being alive, of having penetrated the veil which hides beauty and the wonders of celestial vistas?
It doesn't matter, as there can be nothing but gratitude for even a glimpse of what exists for those who can become open to it.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...