Guest Venson Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 epic hit nije opis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 daytiiiiime, haha :D sjajni potez koka kole http://www.youtube.c...player_embedded koja se sreca iscrtava svima na facama, jaoj :D Sreca? Gladnim studentima koji otplacuju kredit dajes besplatnu Colu i klopu? Verujem da neki od njih prvi put jedu meso u mesec dana :) ko onaj crnja sa sendvicem :) pa naravno da ce da se keze :P Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Meni je super ta koka kola reklama. I ja bih se obradovao da mi se to desi, a jedem i pijem, hvala bogu, svaki dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 a kakve volis keve ti :) samo kazem da su pocele da me smaraju njihove reklame,jer se svi po defaultu naloze odmah zato sto je u pitanju coca cola... i naravno,niko i ne pomislja da je ovo sa studentima fejk,kao i njihove face koje sloze kad im izadje flasa. :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 jaoj koji ste hejteri citao sam neki intervju sa likovima koji su bili zaduzeni za taj projekat (na mashable-u, mislim) i sva je prilika da nije fejk, jer je poenta i bila da se uhvate genuine reakcije ljudi, i zato mi je ceo taj potez sjajan :) :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 novi fichr za fajrfoks http://techcrunch.com/2010/07/23/firefox-tab-candy/ vidim da uzimaju to od apple-a, i nije lose, nekako je logican korak napred, grupacija i usavrsavanje organizacije medju hiljadama otvorenih tabova, sto je kod mene redovno slucaj :D nije da koristim ff, ali ako prodje tu, pojavice i se na ostalim browserima sigurno :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 ^ Ovo su zanimljivi klipovi :) Ne misliš valjda na onaj klip prezentacije samog addona? :) Novi sport za našeg dragog Spua, pošto se zasitio "skanjanja iz padobrana": Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 jebiga, meni bilo zanimiljivo :D gde sam trebao da ga turim? :D a glupo da otvaram topik zbog ovoga :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 (edited) ^ Ovo su zanimljivi klipovi :) Ne misliš valjda na onaj klip prezentacije samog addona? :) Novi sport za našeg dragog Spua, pošto se zasitio "skanjanja iz padobrana": Kapiram da bolje izgleda nego shto je osetjaj al dunno, spu try it :D Edited July 24, 2010 by Dreadlord poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 (edited) evo da se iskupim za onaj nezanimljivi link :D What we all do in an absence of towels edit: i top20 http://www.youtube.c...h?v=saqO_ZqX6uY Edited July 24, 2010 by Mr. Nobody :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 ahaha dont tempt me bob! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Kapiram da bolje izgleda nego shto je osetjaj al dunno, spu try it :D Taj fazon! Stvarno izgleda kao surferski klip :D Extremni Wind-surfing Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Starcraft 2 EU video contest winner Pobednik video takmicenja na temu Starcraft 2, US je bezveze a ostali iz EU su prosecni, ovaj jedino valja :) It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
racunarko Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 http://humorvideos.magnify.net/video/Prank-With-A-Ring Drzak pokusaj kradje sa mrtvaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Russell Peters - Beating Your Children neki stand-up, nisam znao za njega pre, ali lik carski imitira naglaske :D :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Maradonina zivotna pesma Iz Kusturicinog fail filma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 La fama le presentó una blanca mujer de misterioso sabor y prohibido placer en su habito al deseo y usarla otra vez involucrando su vida y es un partido que un dia el Diego esta por ganar КРАЉ! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HSIwaN Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Smack my bitch up Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 (edited) dulio objasnjava zasto su zene sranje http://www.youtube.c...h?v=T0xoKiH8JJM Edited July 30, 2010 by Mr. Nobody :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 ahaha koji sam car kraj ftw brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 нукилар хејт. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 koliko je ownovao ovu ribu sto je ustala jebote :) "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 pa kad je kretenka...na njegovo izlaganje je mogla da kaze mali milion dobrih stvari, ali se svojim glupim mozgom odmah uhvatila za demagogiju, idiotizam i nebitne digresivne kretenizme...joooj kolko je glupa, da sam zena, tuko bi je. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 могла је да каже курац било шта. лик има ЈЕБИТАЧНУ аргументацију. она је само потврдиласве што он тврди. да се појавила риба шмекер и да га је покушала интелигентно спустила, он би је вероватно позвао на вечеру уз опаску да је она изузетак који потврђује правило, јер користи мали мозак. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts