Doolio Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 to mi je kao palo na pamet, al opet, ne znam, cemu onda zarez? nekako mi je far-fetched. a i betmen se usro kad ga je ovaj pitao, to mi nesto implicira da bi barem fajt bio zajeban, ili bi betmen dobio po picki. a sa zarezom je "drago mi je sto verujem, betmene", sto je lol. jel ima robokap mozda neku direktivu sa verovanjem?:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Ima onaj truth recognition mehanizam, znaš ono kad je u seriji ispitivao nekog političara, i stalno izlazi rezultat "verovatnoća da govori istinu: 50%" lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 ja i dalje ne razumem :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 pa ocigledno ga i nigrola ne razume jer nam ne pojasnjava :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 stvarno brate koje je objasnjenje ovog stripa, sa sve sendvichom koji se misteriozno vratio?!?!?! poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Ne razumem šta vam nije jasno, strip se kapira na keca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Strip ocigledno zahteva sire predznanje :D Meni pre svega nije jasno zasto se vratio do frizidera, taj lajn je mogao da kaze bilo gde :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 1. Vratio se da uzme nešto drugo? 2. Zvuk se prostire kroz vazduh po prostorijama, ne moraju se unositi u lice jedan u drugom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bionabolgeek Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Kao sto covek rece, najbolji glup strip ikada :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 (edited) Prvo i pre svega, Robocop ima infrared pogled i moze da vidi kroz stvari pa je sigurno i video da ovaj hapa njegov sendvic. Drede, nije to sendvic, to je ona ceduljica koja stoji u drugom kvadraticu na tanjiru. Edited August 1, 2010 by Capitaine Kotscha У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
bionabolgeek Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Od kada infrared prolazi kroz objekte oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Od kada infrared prolazi kroz objekte oO Mozhda je u tome fora, the Robocap ne vidi svoj sendvich jer je od bioloshke materije HAHA poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 dajte split, novi zadatak za rešavanje rur komune :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Suddenly it all makes sense! or does it? sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 vudu i ostali sto ste skontali, gejevi ste, "ne razumem sta vam nije jasno, strip se kapira na keca" nije pojasnjenje. nama glupima stvarno nije jasno, ja se npr ne zezam uopste, stoga nam objasnite jebem li ga... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Brate, neki mali nerd je crtao strip o betmenu sendvicu i robokapu, ajde sad tri dana lamentirajte da li je robokap piglu ili je betmen njegova kucka, i gde ide zarez. Sta je sledece, da analizirate vladine_ signature??? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 ni meni nije jasno, ae stvarno neka neko objasni :D pa se posle bacamo na vladu_! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Ovo što Igor kaže. Samo krenite od postavke da je to "internet glupi strip" i da nema "poruku" osim onog što je nacrtano u kvadratima, dakle nema mesta analiziranju na tri nivoa.Ili se napijte i pročitajte ga tad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 ako je tako, onda je "mali nerd je crtao strip" carina, totalno me je bacio u rebus sa onim zarezom :D :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Ovo što Igor kaže. Samo krenite od postavke da je to "internet glupi strip" i da nema "poruku" osim onog što je nacrtano u kvadratima, dakle nema mesta analiziranju na tri nivoa. Ili se napijte i pročitajte ga tad. pa da, ali par njih je reklo 'joj dobar strip', sto znaci da bi trebalo da se razlikuje od internet glupih stripova The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Jebote koji ste retardi :D Pa napisao sam da je glup strip jer nema poentu, al je smešan (bar meni). Ne znam kako da vam objasnim, recimo nešto slično kao ona fora "I just accidentally a whole coca-cola bottle", taj fazon... Al naravno pošto se Doolio javio moralo je da dođe do diskusije i mudrovanja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 pa da, ali par njih je reklo 'joj dobar strip', sto znaci da bi trebalo da se razlikuje od internet glupih stripova Pa sve zavisi od coveka. Meni je smesan onako, ali neko cak ne zna engleski ili ko je robokap ili ko je betmen i samo predje preko stripa. Mislim ja sam na poslu neki dan objasnjavao ljudima (sa etfa mahom) eminem yo ddawg kad je eminem lagranze i fja i fji pa su me gledali kao da sam idiot a ja sam se zagrcnuo od smeha, milioniti put. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 jebiga, meni ne deluje ko besmislen strip, smesan mi je bio zbog stila, ne zbog fore...ja i dalje tripujem da ima neka caka. ne uklapa mi se u taj apsurd fazon (i accidentally blabla) niti u jedan drugi. a i ovo sto peja kaze, mislim, vudi je reko cak da se strip kapira na keca. Al naravno pošto se Doolio javio moralo je da dođe do diskusije i mudrovanja :) jeste, sad sam ja kriv...ocigledno je da strip baca u rebus ma kakva mu je namera. javilo se nekoliko ljudi koji kazu da ne kontaju (dakle, pretpostavljaju da ima neki kont u stripu), ja licno sam jako perceptivan sto se tice debilnih stripova, a ovaj mi je i dalje cudan. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 (edited) jebiga, meni ne deluje ko besmislen strip, smesan mi je bio zbog stila, ne zbog fore...ja i dalje tripujem da ima neka caka. ne uklapa mi se u taj apsurd fazon (i accidentally blabla) niti u jedan drugi. a i ovo sto peja kaze, mislim, vudi je reko cak da se strip kapira na keca. kapiram, možda bi i ja bio u tom fazonu da nisam upoznat sa radom tog lika (LINK), ima mnogo retardiranih stripova koji čak ni malo nisu smešni, evo izdvojiću ovaj čuveni: koji mi uopšte nije smešan, al eto neko editovao i postao meme. Kao što fatso reče, lik je nerd neviđeni i to je to. Što se konkretno ovog betmen stripa tiče, i meni se svideo zbog stila, recimo treći kvadrat mi je prajsles, pa onda kao "ju vidi kao robocop i betmen žive zajedno lol kako mu je to palo na pamet uopšte", i na kraju da nebulozna rečenica :) E sad, ako zaista postoji neka smislena fora kao, i ja bih voleo da znam o čemu se radi. Edited August 1, 2010 by BLACK JESUS IS BLACK Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 (edited) Ne postoji. lik je retard Edited August 1, 2010 by dustman sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts