Dreadlord Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 eh, pa nisam mentol:) veruj mi da znam sta radim, samo za realizaciju treba vremena iz prostog razloga sto je takav vid posla. a uradicu ono sto volim fala bogu...a sto se tice te linije o kojoj ti pricas, to je potpuno isto crtati, jedino je razlika u pisanju zapravo:) razlika u crtanju bi bila kad bih se dvoumio da li da crtam strip za decu od pet godina, babe u starackom domu ili naprzene tinejdzere. ovako crtez moze da bude identican kakva god da je tematika. g: MOZE SAMO DA SMISLIM PRAVILA11 btw, ocete mozda da teasujem sa nekim konceptima i lore-om dok sam u procesu ili nema nista dok ne pocnem?:) mozda u onom vip delu da okacim nesto povremeno... Ja nisam u VIP delu I valjda ne treba da ga spominjesh :/ Gief sam dread mits kokanidza perdajz in strip plox :) poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 mozda u onom vip delu BUSTED! http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 Prestacu da idem u offtopic, pretpostavljam. http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 kol'ko je zajeban ovaj vitja, ja se ne bih kacio sa njim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 ITS RAKIJA TIME!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 its rakia, not rakija, you noob! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Jedan za Duleju i Boleta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Sorry ako je vec bilo negde Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Nije smešno :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 sara 1 tip 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Sara ce da ima petoro dece i da zivi u kamp prikolici za 3 godine :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 сара 1 : тип 1 рекао бих. :) Sara ce da ima petoro dece i da zivi u kamp prikolici za 3 godine :) MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Sara ce da ima petoro dece i da zivi u kamp prikolici za 3 godine :) Tip tje da ima pet shuljeva na rukama od drkanja i da zhivi sa kevom na gajbi za 3 godine. poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 могуће, а могуће је и да ће да одрасте и да се другачије постави према женском свету, да пређе пут о којем је Сара причала и да постане јебач кеве, успешни млади и пожељни мужјак за све Саре овог света. :) MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 zene koje imaju onolike frustracije i koje to izbace u jednom dahu su fejl u najavi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Hoces da kazes da je bolje kad ti doziraju tokom godina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Tip tje da ima pet shuljeva na rukama od drkanja i da zhivi sa kevom na gajbi za 3 godine. bolje on prolazi :) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Pa kroz debelo crevo idu sranja, kroz njegove ruke se kucaju sranja. Sve je logicno. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Hoces da kazes da je bolje kad ti doziraju tokom godina? naravno da ne, ima da cute ili ih nece biti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 sara moze i ne mora da zivi u prikolici, nista ona nije rekla sto nije globalna istina i za one u prikolicama i za one van prikolica. realno, sara je car, i prvi put citam strip de riba kaze nesto pregotivno:) takodje, lik isto moze da bude sta god oce. na kraju krajeva, nije ni poenta u tome. poenta je da je sara car jer je zena koja ne bezi od toga da je zena, a lik je sve ono sto je sara rekla da jeste (tj bio je sve to do poslednja dva kvadrata, onda je prezenovo i posto car, osim ako nije rekao to iz frusta, al mislim da nije)... a ne znam sta ste se istripovali, 1:1 je:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Meni deluje da je rekao iz frusta. Odnosno, da bi bio na "višem nivou" od nje da bi konstatovao da je ona retard, morao bi ipak da bude iskusniji i da je nešto prošao, a očigledno nije. A riba svakako nije retard, mada mislim da to što je ona rekla nije "univerzalna istina" u smislu da su ama baš sve ribe takve (ili makar ubeđujem sebe da ribe koje su tokom života imale nekog dubljeg dodira sa muškom psihom ipak više kul po tom pitanju i da ne posmatraju situaciju toliko "primitivno" i "hoću da mi život bude rolerkoster jer su mi hormoni retardirani"). Postoje tako te Sara-like inteligentne ribe koje su potpuno imbrejsovale žensku stranu (bez obzira da li završe u prikolici ili Seks i gradu) ali i same vuku određene frustracije zbog te neke, aj da kažem isforsirane podele na ženske poslove i osobine i muške poslove i osobine. Ali, kao što ni svi muškarci nisu u fazonu "pivo prcanje kunt" (a nisu pederi, ne misle da se svet okreće oko njih i ne gaje nepovredivo mišljenje o sebi koje se stalno mora hraniti), tako nisu ni sve žene u tom fazonu, ili bar ne bi trebalo da budu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 ne mislim na rolerkoster, mislim, ipak je to simplifikovano da bi stalo u formu pop-stripa u jedan oblacic. mislim na "ja predator i provajder - ti zenstvena gotivna riba, ravnopravni jesmo, ali isti nismo nikako i neces se gnusati kad ja kazem da je mesanje maltera muski posao". mislim, iz njegovog izlaganja vidimo da je lik egocentricni projektantski socijalno defektni nezreli debil, jebiga, svi smo been there done that, neko zavrsio, neko tek treba da prevazidje. nije to nista strasno ni preterano lose u nekom periodu, ali jeste patoloski, to ce ti reci svaki psiholog amater. taj lik je mozda kvalitetan u raznim stvarima, ali saru nece jebati dok god je takav (sirano de berzerak?). hocu da kazem da ne mora riba biti sara da bi mu 'rekla' ovo sto je sara rekla i da je iskljucivo on taj koji je 'kriv'. projektuje i trazi ispunjenje van sebe i prakticno zahteva nesto od nezavisne osobe, sizoidna osobina karakteristicna za emotivno jako nezrelu i posesivnu osobu. znam sta pricam, been there done that:) mozda i nije frust, mozda mu je kliknulo kad je uspeo da ispljune to sto mu je na dusi, jelte. takodje, sara mu je rl intervencijom shatterovala njegovu sizoidnu na mastanju izgradjenu sliku o njoj kao o ribi koja jedva ceka da je on spasi od 'nekih tamo' i da strpa sebe u nju u neprobojni mehur zivota u dvoje gde ce je udaviti svojom posesivnoscu koju ce ona zdusno prihvatati jer im ne treba ni vazduh kad imaju jedno drugo. e sad, ono sto ne znamo je da li je skontao trip generalno ili se samo odlepio od sare. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Dulio bog IRL-a :) Yep, stoji sve što kažeš u potpunosti, blago samo onima koji to nauče iz ovog stripa a ne na svom iskustvu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 ne mislim na rolerkoster, mislim, ipak je to simplifikovano da bi stalo u formu pop-stripa u jedan oblacic. mislim na "ja predator i provajder - ti zenstvena gotivna riba, ravnopravni jesmo, ali isti nismo nikako i neces se gnusati kad ja kazem da je mesanje maltera muski posao". mislim, iz njegovog izlaganja vidimo da je lik egocentricni projektantski socijalno defektni nezreli debil, jebiga, svi smo been there done that, neko zavrsio, neko tek treba da prevazidje. nije to nista strasno ni preterano lose u nekom periodu, ali jeste patoloski, to ce ti reci svaki psiholog amater. taj lik je mozda kvalitetan u raznim stvarima, ali saru nece jebati dok god je takav (sirano de berzerak?). hocu da kazem da ne mora riba biti sara da bi mu 'rekla' ovo sto je sara rekla i da je iskljucivo on taj koji je 'kriv'. projektuje i trazi ispunjenje van sebe i prakticno zahteva nesto od nezavisne osobe, sizoidna osobina karakteristicna za emotivno jako nezrelu i posesivnu osobu. znam sta pricam, been there done that:) mozda i nije frust, mozda mu je kliknulo kad je uspeo da ispljune to sto mu je na dusi, jelte. takodje, sara mu je rl intervencijom shatterovala njegovu sizoidnu na mastanju izgradjenu sliku o njoj kao o ribi koja jedva ceka da je on spasi od 'nekih tamo' i da strpa sebe u nju u neprobojni mehur zivota u dvoje gde ce je udaviti svojom posesivnoscu koju ce ona zdusno prihvatati jer im ne treba ni vazduh kad imaju jedno drugo. e sad, ono sto ne znamo je da li je skontao trip generalno ili se samo odlepio od sare. ne mislim na rolerkoster, mislim, ipak je to simplifikovano da bi stalo u formu pop-stripa u jedan oblacic. mislim na "ja predator i provajder - ti zenstvena gotivna riba, ravnopravni jesmo, ali isti nismo nikako i neces se gnusati kad ja kazem da je mesanje maltera muski posao". mislim, iz njegovog izlaganja vidimo da je lik egocentricni projektantski socijalno defektni nezreli debil, jebiga, svi smo been there done that, neko zavrsio, neko tek treba da prevazidje. nije to nista strasno ni preterano lose u nekom periodu, ali jeste patoloski, to ce ti reci svaki psiholog amater. taj lik je mozda kvalitetan u raznim stvarima, ali saru nece jebati dok god je takav (sirano de berzerak?). hocu da kazem da ne mora riba biti sara da bi mu 'rekla' ovo sto je sara rekla i da je iskljucivo on taj koji je 'kriv'. projektuje i trazi ispunjenje van sebe i prakticno zahteva nesto od nezavisne osobe, sizoidna osobina karakteristicna za emotivno jako nezrelu i posesivnu osobu. znam sta pricam, been there done that:) mozda i nije frust, mozda mu je kliknulo kad je uspeo da ispljune to sto mu je na dusi, jelte. takodje, sara mu je rl intervencijom shatterovala njegovu sizoidnu na mastanju izgradjenu sliku o njoj kao o ribi koja jedva ceka da je on spasi od 'nekih tamo' i da strpa sebe u nju u neprobojni mehur zivota u dvoje gde ce je udaviti svojom posesivnoscu koju ce ona zdusno prihvatati jer im ne treba ni vazduh kad imaju jedno drugo. e sad, ono sto ne znamo je da li je skontao trip generalno ili se samo odlepio od sare. ne mislim na rolerkoster, mislim, ipak je to simplifikovano da bi stalo u formu pop-stripa u jedan oblacic. mislim na "ja predator i provajder - ti zenstvena gotivna riba, ravnopravni jesmo, ali isti nismo nikako i neces se gnusati kad ja kazem da je mesanje maltera muski posao". mislim, iz njegovog izlaganja vidimo da je lik egocentricni projektantski socijalno defektni nezreli debil, jebiga, svi smo been there done that, neko zavrsio, neko tek treba da prevazidje. nije to nista strasno ni preterano lose u nekom periodu, ali jeste patoloski, to ce ti reci svaki psiholog amater. taj lik je mozda kvalitetan u raznim stvarima, ali saru nece jebati dok god je takav (sirano de berzerak?). hocu da kazem da ne mora riba biti sara da bi mu 'rekla' ovo sto je sara rekla i da je iskljucivo on taj koji je 'kriv'. projektuje i trazi ispunjenje van sebe i prakticno zahteva nesto od nezavisne osobe, sizoidna osobina karakteristicna za emotivno jako nezrelu i posesivnu osobu. znam sta pricam, been there done that:) mozda i nije frust, mozda mu je kliknulo kad je uspeo da ispljune to sto mu je na dusi, jelte. takodje, sara mu je rl intervencijom shatterovala njegovu sizoidnu na mastanju izgradjenu sliku o njoj kao o ribi koja jedva ceka da je on spasi od 'nekih tamo' i da strpa sebe u nju u neprobojni mehur zivota u dvoje gde ce je udaviti svojom posesivnoscu koju ce ona zdusno prihvatati jer im ne treba ni vazduh kad imaju jedno drugo. e sad, ono sto ne znamo je da li je skontao trip generalno ili se samo odlepio od sare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts