Jump to content

kratki stripovi

Guest

Recommended Posts

Moram da pitam da nisi slucajno pogresio video? Posto je ovo white-trash-thug-for-life podvrsta, i da vec znam da momak ima genetsku bolest koja ga ubija a tera mu telo da ubrzano stari i da cinjenica da ima 17 godina a top je 13 je uspeh za njega. Zar nisu hipsteri oni sto beze od mainstream kulture kao djavo od krsta, znaci netipicna muzika, oblacenje i stavovi. Mada da se ne lazemo sve je to vise lazno i pretenciozno nego iskreno, vec je postalo mainstream sam za sebe kao sto imas ostale podkulture.

zapravo sam alaudirao na retarde

hipsteri slushaju nu-rave, oblache se retro (kraj osamdesetih) i svi su jako gotivni = retardi

neka osoba glupak hehe

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

novi topik odma' [roflmao] [roflmao] [roflmao]

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

obicno volem ovaj strip, al ovih par kaiseva sam znao sta ce da bude punchline posle prve ili druge slicice, tako da sam ostao ravnodusan...da je bolje zamaskirao, bilo bi kul...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

aj da probam:)

ako nekima radi inspiracija, mogli biste da mi brejnstormujete skenjario za strip, treba da uradim do petka, ali mi je mozak skroz nesto zabetoniran. strip treba da bude jedna tabla...najbolje ako se setite neceg zaebanog i ozbiljnog sto bi odgovaralo mracnom i kontrastnom crtezu, ali od biraca nema jebaca, tako da ako imate neki kratak panclajn bilo kakve prirode, baj ol minz, bacite ga odje:)

fala unapred ko se seti (mada pretpostavljam da nece niko lol)

p.s.

mora da bude univerzalan, dakle, bez omg dajte duletu rakije tripova:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...