peja_ Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 to sam i rekao :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 али, она није мушкарац, Пејо. она је врло врло секси бичарка. сам њен стил је врло врло јебозован. разумем да неке мушкарце нервира кад је једна жена више мушкарац од њега. али, шта је ту је.:* Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 ali s obizrom da se ja ne ponasam kao zena i da je ona veci muskarac od mene...hm hm :) ne, ozbiljno sad...losa je riba, nema z od zenstvenosti, pravi ljigave face (jer je ljigava) itd. ne zasluzuje ni hejt fak, samo hejt batine Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Peja pije rakiju i ubire žetvu, nek kučka to nadmaši! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 љигава? није добра риба? дај ми твој појам женствене рибе да видим шта то за тебе значи. Пејо, повређујеш моја осећања сад... :( Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 (edited) Dobra je riba, ne zanimljiv lik u filmu. Ako su vec hteli klishe likove, mogli su da naprave da bude ruskinja i da glumi Olga Kurylenko Edited December 25, 2009 by OU JEA! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 sad gledam neke slike, i ono, lici na zenu u ovim haljinama i tako to :D ja sam je uvek gledao u serijama/filmovima gde glumi zenu-razbijacicu (koju jako dobro glumi i stoji joj to) i bas mi je postala nekako odbojna :S Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 (edited) Sto se tice 3da i vizuelnog dozivljaja 10+ ( "kamera" ni tu nema nista novo ) ali detalji su predivni naravno ... sve ostalo je prosek i uobicajno od price preko glume i poente filma ( ocaj ). Edited December 25, 2009 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 међутим, разумем људе који су у ОМГ фазону. нешто их је асоцирало на неке ствари које много воле. холивудски продуценти су мајстори да убаце за сваког по неки ОМГ моменат. нас, маторе дртине, је малко теже распаметити. ne sve nas:) kameron moze da mi dira zicu stalno. opet ponavljam, setite se kolko ste se smorili sto jebeni robot ulazi u topljeni metal da knori. ej bre, pa sama premisa je debilna, a opet, covek zna da uzme klise i da od njega napravi nesto sto funkcionise, u prevodu, covek pravi pitu od govana najbolje na svetu i tu je tacka:) sto se tice plave ribe, ona je samo moja, verujte mi, imam svoje emo razloge, a vi ih nemate, tako da ono, budite kolegijalni Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Sad gledam nešto cenovnik i repertoar u Koloseju, jel se vredi cimati za taj 6D ili da idem na običnu 3D projekciju? Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 meni 6d je sranje + nisam video da avatar ide u punom 6d. i ranije su pustili film 3d u 6d sali, ako te to zbunjuje. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Da, pošto ovako ispada da ima samo par termina dnevno za 3D. Mada, sad čitam za taj 6D, mene živcira kad mi se neko nasloni na stolicu na kojoj sedim, a ne da mi se još drmusa dva i po sata :) Nego, Tuckwood ili Ušće, pitanje je sad, u Takvudu je cena niža i kapiram da nije gužva kao na Ušću, koliko se kvalitativno razlikuju projekcije, pošto su različite tehnologije u pitanju? Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Idi u Ušće, deca će da se obraduju velikom tržnom centru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Toga se i plašim :) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 sto se tice plave ribe, ona je samo moja, verujte mi, imam svoje emo razloge, a vi ih nemate, tako da ono, budite kolegijalni NIKAD. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 ali s obizrom da se ja ne ponasam kao zena i da je ona veci muskarac od mene...hm hm :) ne, ozbiljno sad...losa je riba, nema z od zenstvenosti, pravi ljigave face (jer je ljigava) itd. ne zasluzuje ni hejt fak, samo hejt batine peja je nesiguran u svoju seksualnost pa mora da javno iskayuje gnushanje prema zhenama koje imaju imalo butchizma! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Sad gledam nešto cenovnik i repertoar u Koloseju, jel se vredi cimati za taj 6D ili da idem na običnu 3D projekciju? avatar je 3d film, nema 6d projekcije kolko ja znam, 6d je samo sala. mislim, tako ti i pise u cenovniku - avatar 3d, sala 6d. tako da ti je manje-vise svejedno. medjutim, meni su lepsa ona fensi crvena sedista za 6d, udobnija su. i mislim da je sama sala bolja. znaci, ako mozes u 6d salu, ja bi ti to preporucio. mislim, sam koncept 6d je besmislen za ljude preko dvanaest godina, drma ti neko sediste i duva ti ventilator u facu. i idi u usce, oni imaju najbolji 3d kolko znam i imaju najzajebanija platna i ostalo... Dobra je riba, ne zanimljiv lik u filmu. Ako su vec hteli klishe likove, mogli su da naprave da bude ruskinja i da glumi Olga Kurylenko hah, da, ali to nije samo klise, vec kameron pravi omaze samom sebi i ostalima kroz ceo film:) pa tako imamo sigurni viver ili titanik padanje drveta, kao i misel rodrigez kao napaljenog marinca:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 auf, jbte pa u NS nemamo obican bioskop da radi a ne 3D kompatabilan :( kako smo jadni jbte :/ Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Sto se tice 3da i vizuelnog dozivljaja 10+ ( "kamera" ni tu nema nista novo ) ali detalji su predivni naravno ... sve ostalo je prosek i uobicajno od price preko glume i poente filma ( ocaj ). meni je gluma sasvim okej, a plava riba je pokidala kako je odglumila, obrati paznju kolko stvari je ona inkorporirala u glumu i iskombinovala africke domoroce sa, ne znam, divljim zivotinjama i modernim ortakinjama. tripujem da ili je nenormalan glumac ili su snimali svaku scenu cetristo puta, posto je meni sve sto ona uradi savrseno odglumljeno i u pravoj meri (al potpuno pravoj, ni makac gore dole:) ). sto se mene tice, vrhunski odigrano sa njene strane. moja dva centa. poenta ne znam zasto ti je ocaj, film jeste kliseiziran vise nego bilo koji film na svetu, ali poenta kao takva je sasvim u redu, stavise, vrlo lepa sto se mene tice. takodje je i aktuelna hiljadama godina otprilike. NIKAD. bas si smarac, a da znas kolko mi znaci...:( Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 (edited) Ja cu sad samo da prcam ako nateram ribu da se pre toga ofarba u plavo hahhaah Inace, sad sam shvatio da je Avatar, Twilight for guys :D Postajem furry :( Edited December 26, 2009 by OU JEA! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 hjo, pa onaj na'vi je ceo jezik i mos se parla, zabava za dokone i kolko sam video lak je za nas srbende i gramatika i izgovor posto nismo glupi ameri sa ogranicenom fonetskom bankom:) Nga-ru lu fpom srak Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 ne sve nas:) kameron moze da mi dira zicu stalno. opet ponavljam, setite se kolko ste se smorili sto jebeni robot ulazi u topljeni metal da knori. ej bre, pa sama premisa je debilna, a opet, covek zna da uzme klise i da od njega napravi nesto sto funkcionise, u prevodu, covek pravi pitu od govana najbolje na svetu i tu je tacka:) sto se tice plave ribe, ona je samo moja, verujte mi, imam svoje emo razloge, a vi ih nemate, tako da ono, budite kolegijalni ма имао сам и ја ОМГ моменте у филму, али ме сад пуцају неки други ОМГ моменти. ово за омаж си рекао шта ја мислим. топ топова у многим пољима. један од најуспешнијих холивудских поп филмова у последњих неколико година. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Ma Drale, oe-l nga-ti Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 ма ево... Nin o chithaeglir lasto beth daer rimmo nin Bruinen dan in Ullaer. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 pa ovaj topic je multilingvalan! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts