f4ts0 Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Ubicu se vise, ovo mi je 4 noc za zadnjih 7 radnih dana, i poslednje vece krene sranje EPSKIH razmera. Jebene platne kartice, budjavi i neodrzavani serveri, moj zivot i posao i aplikacije pisane da budu sto gore za setup. Znaci na korak sam da odem da budem alas/farmer/bilo koji kurac. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Bravo Immz :D Evo puštam da se ovo vrti već sedmi-osmi put. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Dobro jutro? :D Legao sinoc u 21, ustao sada :O mora se uchiti malo :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 poz brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 zop Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 (edited) kad vidim kako se lepo i srdacno pozdravljate,toplo mi oko srca! :) inace,spavao od 6 do 9,sad samo da rezimiram sta imam,pa na fax... Edited December 23, 2009 by LESkOpoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Dobro jutro... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 naucio sam da vozim kiu rio sa automatskim menjachem :D It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 igi, nije ti ovo blog :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 hajli, spamujesh me vec danima na msnu, regulishi:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 i mene na icq-u :) a ovaj igi kao da iz srbije nikad nije izashao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 yes bre icq ne msn:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 takođe, i kliknuo sam na block, al poruke i dalje stižu :o naucio sam da vozim kiu rio sa automatskim menjachem :D šta tu ima da se uči? poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 poz poz :) sinoc puce net izgleda svuda po gradu nije ga bilo sat vremena posle sam otisao da spavam..jebem te srbijo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 prijavio danas 4 ispita, juce gledao avatar 3d u takvudu i ... vec ga zaboravio. lol @ džejk sali/mišel rodrigez/duke nukem guy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 i mene na icq-u :) a ovaj igi kao da iz srbije nikad nije izashao :) Pa naravno, zar nismo mogli nigde da putujemo dok nismo dobili vize pre neki dan ;) Izvinite ako smaram, ali ovo mi je prvi put da putujem negde a da nije klasichan odmor sa kupanjem i obaveznim opekotinama od sunca. Inache LIbanci su veoma slichni nama. Radije bi gladovali nego bili vidjeni na ulici sa starim modelom mobilnog npr. Generalno su veoma prijatan narod (dodushe nisam siguran da sam josh upoznao nekog muslimana ali sam verovatno posto chine oko 70% populacije). I da arapski jezik... onomatopeja pijanstva u nashoj percepciji, ali kada zensko zapeva zvuchi lepo It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 da ste vi živi i zdravi, ja icq uopšte ne koristim već jedno 2-3 godine, tako da slobodno obrišite, a ako vam treba novi msn, javite se na PM :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Jebem ti beograd i saobracaj, od nbgd-a do kuce 1:45 minuta, u zhivotu mi se to nije desilo, 45 minuta sam blejao na autokomandi u autobusu koji se ne pomera,a vozach nema nameru da otvori vrata kako bi neki ljudi izashli... ispizdeo sam... imam osecaj kao da je svaki beogradjanin koji ima automobil seo u isti i uputio se ka gradu... neverovatno koji zastoj po celom gradu... neverovatno... :@ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 da ste vi živi i zdravi, ja icq uopšte ne koristim već jedno 2-3 godine, tako da slobodno obrišite, a ako vam treba novi msn, javite se na PM :)sad nas josh i zajebava, on misli da smo mi pali sa krushke:P No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 sramota :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 e ja bash upalio icq danas (lol setio se broja iz prve) i vidim da mi bash mnogo kontakata fali, jel to icq automatski brishe posle nekog vremena neaktivnosti ili su oni sami obrisali naloge, kako to funkcionishe ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 umro sam u prevozu sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Jebeš bulevar popodne... Čuku vremena od ETFa do Dorćola. Enivejz, pala prva ocena - 10 winwinwin. Sutra ispit iz francuskog, ali biće i to isto:) Bio oko 13h 3. na dnevnoj listi Conquiztadora. Idem sad da se vratim tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 umro sam u prevozu sad i ja, neverovatno kakva guzva i u saobracaju i u prevozu. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts