Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ne znam gde su mi nestala muda, osecam se kao najveca papuca... Pun mi svega kufer...

Najbolja je ova potajna nada da nisu sve iste, kurac moj nisu...

Spavacu...al' juce. POZ!

Edited by TheJack

There are people who almost never smile but are almost always happy.

Šta je ovo sa pandurima večeras? OK, dobio sam i ja onaj (verovatno) hoax da potpišem vozačku jer će da me kazne, ali je ovo strava jedna. Od Slavije do železničke jedno 10 patrola, interventne, ovakva kola, onakva kola... jedan umal' da me zaustavi, ali me je kasno video, i taman se latio za onaj "pendrek što svetli" ali je skapirao da je zakasnio jedno 3 sekunde pa je odustao :)

Šta je ovo sa pandurima večeras? OK, dobio sam i ja onaj (verovatno) hoax da potpišem vozačku jer će da me kazne, ali je ovo strava jedna. Od Slavije do železničke jedno 10 patrola, interventne, ovakva kola, onakva kola... jedan umal' da me zaustavi, ali me je kasno video, i taman se latio za onaj "pendrek što svetli" ali je skapirao da je zakasnio jedno 3 sekunde pa je odustao :)

ja malopre dodjoh,ni jedne patrole u gradu... ustvari,nema nikog u gradu :)

Bjukenon Mitch

Nemam pojma Miče, možda su do tad već otišli :) A evo, jutros opet ista priča. Ima ih na mestima gde ih obično ima, ali ih pored toga ima i na nekim potpuno novim lokacijama. Moram priznati da sam prilično iznenađen :)

Danas idem na put, vraćam se u nedelju, ali ću navraćati, ne brinite!

Pozovem ja Ljermontovu, just for the fun of it...da pitam sta mi treba od opreme u kolima...javlja se pandur opusteno (u pozadini cepa zikina sarenica, samo tako) i u fazonu je, ma ne znamo ni mi, vazi i dalje stari pravilinik...a, novi ce biti donesen, ako ne do kraja ove godine, onda do kraja sledece sigurno...:)

I, tako...:)

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

E da, i nemojte da zaboravite da potpišete vozačku, jer su panduri zaustavili jednog mog ortaka i naplatili mu 120.000 dinara kaznu! I juče je počela akcija u Beogradu i Novom Sadu! Javite svima koje poznajete, ako možete ne samo mailom već i putem IM softvera!

(očigledno moram i da dodam - zezam se, pošto sam juče dobio 10 mailova sa upozorenjem gde je kod svakog drugačji iznos kazne i kaznenih poena)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...