mIRA Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 brrrrrrrrm :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 dobro jutro vikend carevima jutra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 Život je sranje kad si jadan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 e vudu, i mi cemo da krenemo da te napusavamo zbog te negativnosti, ono, preterujes :) jasno je meni da si upao u loop, ali brate, trgni se :S The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 dobro jutro svima koliko vas ima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 Život je sranje kad si jadan. film za tebe vudi http://www.imdb.com/title/tt0374546/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 (edited) Vudu, brate, pocni da se drogiras! \o/ /edit upalim komp jutros i vidim ovo: Nidza pijani sasavac. <3 Edited January 9, 2010 by Endre_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 a zaaaato je ciga bio tako drcan jutroske :) pusti muda samo kada popije :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 sutra idem u Barandu :)) danas bre danas:P ne znam koji sam moj ustajao, idem josh da kuntam:P No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 dobro jutro..ne bi jos ni ustao da me nisu probudili ovi iz ekipe da vezbamo o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 Baš je fino vreme :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 DOBRO JUT.. oh wait :( У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 hijaaaooo:P No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 gledao film 2 sata i lejzi begu, pojeo cokoladnu tortu :) zivot je lep. vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 haha, vidim pojavi mi se milosh aka igi na msnu, ja lepo kllik na chat, malo se isprichamo, kaze chovek da je u italiji,ja kao wtf, pitam ag da li je lud a on reche da ide na ruchak, i ostavi me u rebusu gadnom. chekiram bolje a ono exi, jebo vas u ime:P No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 moraš im menjati imena, nema druge. svako se danas zove miloš, nikola ili ivan. :D zato ja lepo na msnu imam margija, igija, exija, vudua... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 Mene je pre par meseci tako "napao" Marko, svojevremeno pisao u PLAY-u, sa nekom pričom tipa: - Jel downloaduješ nešto? - Pa, trenutno ne. - Sigurno? - Sto posto - Pa što mi onda ovako sporo radi internet?! da bi nakon nekog vremena skapirali da me je zamenio za Milana, njegovog kolegu iz studentskog doma sa kojim deli net. Ah, te smešne priče :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 Ja sam imao malo neprijatniju situaciju sa Draškom :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 znam ja jednu profanku, ako mu trebaju privatni chasovi. hvala, oce covek u skolu. Lingua Viva ima kurs italijanskog, imali su i kul profanku baš, izguglaj. A verovatno ima nešto i pri italijanskom kulturnom centru npr. izgleda da je super taj italijanski kulturni centar. hvala! ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Zaustavili me panduri malopre, alko-test ekipa :) Kako se uvek zbudže negde da ne možeš da ih izbegneš, genijalno :) Sve u svemu, vrlo fini neki ljudi ... oni meni "jel ste pili nešto?" ja njima "lol", oni meni "prijatno doviđenja" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 ^ neke ortake sinoc u gradu uvatili pijane , nisu pravili neka velika sranja ali su ih odveli u stanicu na treznenje,koje je poprilicno potrajalo :))) poprilicno su namazani , drugar izaso iz kola kad ga je zaustavila murija , i naplatili mu kaznu sto je izaso bez dozvole iz vozila , znaci uzimaju pare samo tako :) When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Zdravo zhivo drugari :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Nikola Lozo car! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 radim "dark side of the moon" na zidu omgomg. bice gotovo za koji minut/sat. HORNEEEEEH Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Nikola Lozo car! CAR CIGANA MOZDA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts