Guest Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 razbio sam se na pejntolu ko kreten :(daki, rekao sam ti da ću da te odbanujem ako se registruješ kao "Ivan_" a ne kao "Ivan_ " :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Aj ovde da pitam na brzinu ako neko zna, i ima vremena, bacite pogled na klip , na 2:55 kako se zove melodija, znaci vrlo je poznata, klasicna muzika, al mi je mozak stao : ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Bah - Tokata i fuga u d molu ,... sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Zapravo ne, svake godine idemo kod istog drugara na slavu, i svake godine se userem od istog pasulja :D Jbt, ovaj pasulj je svake godine sve bolji i bolji \o/ Pola prebranca sam mu pojeo hoho \m/ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 ZIVELO PRAVOSLAVLJE! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 umrla Britani Marfi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Krenula mi suza majke mi. Smorio sam se. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Bah - Tokata i fuga u d molu ,... Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 bio 7 i po na rts1...i to sam odgledao poslednja 2 greha samo...ali KOLIKO je dobar film! Nekako se osecam ponosno sto je to bas srpski film... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Brate onaj deo sa teretanom nema veze sa životom :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 pa,ja na taj deo gledam kao na parodiju...kao i deo sa hranom...i poenta je da ti delovi budu tragikomicni...dok su npr delovi sa pedofilima i ovaj poslednji poprilicno dramaticni i emotivno jaki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Jebote vudu, zar moras tako da gledas ovakav film? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Ma ok ali taj deo sa teretanom je iskarikiran do bola, što ga nisu uradili realistično ko ove ostale :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Svi se od jednom razumeju u teretane i teoriju sportskog treninga :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 taj deo sa teretanom je uradjen bas kako treba... opisao je klasicnog lozaca,koji veze nema sta i kako treba u teretani ali zato kida 100tku iz benDZA! Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 (edited) Ali nisu :) Mislim ja sam bio u jednoj ultra-geto teretani, tu niko od ložana nije bio na mleku i plazma keksu i nije udarao u vreću, svi su furali suvu hemiju i bili agilni ko bandera :D A i ovoj dvojici su mogli da uplate jedno 10 termina pred snimanje malo da vežbaju a ne da izgledaju ko da su taj dan ušli u teretanu prvi put :) Još jednom, kapiram poentu priče, ali preterano je karikirano :) Edited December 20, 2009 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Firefox krenuo da mi jede ceo procesor. Opera here I come. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Bio kod Nidže na slavi, najeo se prebranca, ja ko kreki :) Al' šta da radim kad je dobar prebranac :) I onda "brzo" kući, sutra pos'o :) A napolju zima, baš me zanima da vidim kako će proći tih +5, +10, šta već najavljuju za sredu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Ali nisu :) Mislim ja sam bio u jednoj ultra-geto teretani, tu niko od ložana nije bio na mleku i plazma keksu i nije udarao u vreću, svi su furali suvu hemiju i bili agilni ko bandera :D A i ovoj dvojici su mogli da uplate jedno 10 termina pred snimanje malo da vežbaju a ne da izgledaju ko da su taj dan ušli u teretanu prvi put :) Još jednom, kapiram poentu priče, ali preterano je karikirano :) meni se jako svidja sto si ti poceo cesto da stavljas smajlije :))). A to sto se ne slazemo oko dela u filmu,ko ga shisha :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 A i ovoj dvojici su mogli da uplate jedno 10 termina pred snimanje malo da vežbaju a ne da izgledaju ko da su taj dan ušli u teretanu prvi put :) Još jednom, kapiram poentu priče, ali preterano je karikirano :) pa dobro,ali ni ona dvojica sto obijaju stan od uciteljice nikako ne izgledaju kao klasicni lopovi,pa jebiga... :) fora i jeste u karikiranju. doduse i mene je smaralo sto lik nije upucan u skladu sa njegovim karakterom,ali je odglumio bar kako treba. ali definitivno su mi najjaci oni blejaci ispred pivnice. pravi balkanci :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 TADIC NAJACI SAM! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 kvalitetno veve skrotz MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 Na kraju nas desetoro se dogovorilo da slavimo u stanu. Imaćemo 20000 din za piće i hranu. Samo ja da sredim neko ozvučenje i osvetljenje i to je to. Koliko muke oko onog all inclusive-a. Te pola njih ne može da da 70E, te kad se složimo oko cene, onda neće rock/domaćicu, već samo house, a onda ovi neće samo house... Mislim nekad jednostavno želim da me neko uhvati za ruku i kaže "IDEMO OVAMO"! "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 Mraz. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 Ja sad idem da spavam, a vi vid'te shta tjete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts