Cela Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 Da vincijev kod , carski film :o Ne secam se kad me je neki film tkao odusevio. When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 ovaj lesko je car in other news..opet sam pijan :( a i sutra cu izgleda :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 Samo pored klinke, jbg. Yer doin' it wrong Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 ouch Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 Opet sam skapirao da sam zaljubljen do jaja...mnogo... elem bilo vecheras za reprizu do jaja... bash full... popio sam 4l shpricera, ali umereno u razumnom razmaku,pa mi je lepo, nit mi je muka,nisam preterao,bash mi je prijatno :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 (edited) Vecera se napio kI vepar(ko i obicno), doduse resio da ne muvam nista, posto sam sinoc, veprina naroljana, ispusio na tri fronta. Bilo mi veceras predobro i tako... Elem, srecna i ova vam repriza uz dobru staru roflanu http://www.youtube.c...h?v=xWa9sJzgM4A Edited January 2, 2010 by СавСамИсти У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 Kako jebachka pesma :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 Jutro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 Vitja i ja najvredniji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 dakle krece 1. absolutu nemeketu kojem se divim, ljkubite te foromi brate moj da si mi ziv i zfdrav sto godina i da jos sto basket takmei odigramo Ahahah formi, ala si se ti utopio....:) Nista, kad dodjes na leto, idemo svaki dan da cepamo kolena na betonu Ade, kao da je `95-a...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 E da, pozdrav za Formija! :) Što se topica tiče, planiram šta ću da jedem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 Možda neki kačamak ili tunjevinu sa onim drugim kako beše? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 (edited) hahaha, nisam ni izvalio formicu!! bile, srecna nova i tebe!!! i da se vratis iz te amerike za stalno!! Edited January 2, 2010 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 hah, ovaj vudu! naspavao sam se ko car, pa ću danas malo i da se aktiviram, neću samo blejati na gajbi :) dakle krece :** Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 jebote nije me probudio sat jutros jako sam srecan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 au koliko me je iscimao san. Sanjam kako idem kod Nikite na reprizu, nađemo se na nekoj raskrsnici zajedno sa još njegova dva ortaka gde se jedan zove kao ja. Parkiram kola na nekoj uzvišici i u povratku vidim znak samo za taksiste parkiranje pa mi je pauk digao kola, koliko sam se samo izgasirao u snu zbog kinte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 @ voodoo - e ne, jeo sam sarajevski ipak. A sad ću još malo kod babe na domaću supu sa renom, pa sarme sa renom :) xixix I jedan video za Ivanka i Calija, da okačim i ovde :) http://www.videosift.com/video/Wannabe-pro-snowboarder-exits-lift-early Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 leskarim u krevetu,ustao samo da vam se javim,pa se vracam u isti,i ne verujem da cu do kraja dana bila sta drugo raditi :))). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 Iskrivitis od spavanja:D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 laki brate koliko ti imas kila kad samo jedes?:D dobro jutro :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 Ovaj dan posvecujem nostalgiji. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 laki brate koliko ti imas kila kad samo jedes?:D dobro jutro :) Mnogo! Al' uistinu, nije da ja puno jedem koliko volim da jedem, pa često o tome pišem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 Laki moj si covek! Nego,pijem koka kolu posle vise od 3 meseca,i uopste se ne kajem sto je nisam pio.Lepo sam se ozdro danas,prvo neko meze - ruska,pihtije etc,pa sarma i na kraju pecenje sa renom.Hjiao! "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 Uh stigoh u nasu raspalu Srbiju... Cim sam sleteo i video nas divan auto put opet sam se setio kako smo jadni :)) Sad se raspakujem, pa pakujem, i sutra opet u Italiju... I TO MECHKOM ML 320 YEEEEEEEEEEEEAAAAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts