Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

srecna nova godina, lepo vece sinoc malo bleja pa setnja, ostalo mi u dzepu dosta para koje ce mi trebati a opet sam se lepo proveo.... mada nikad necu preboleti sto nisam otisao na cecu!!!1

I see by your outfit, that you are a cowboy.

ja pogadjam da ce se ipak pomiriti s deckom i da ce se isprcati slatko za novaka, xixixi

u win

srecna nova godina ljudi, da ste mi zivi i zdravi! :)

moj utisak veceri je opsta neorganizovanost, al sta me briga kad je par ljudi insistiralo da uzme celu stvar u svoje ruke ( [:0] ) i ispusilo karu ( [b)] )

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

Srecna nova i sve najbolje rur druzino :)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Ja sam sinotj doshao oko 3, nisam vishe mogao da izdrzhim.

Otishao oko osam kod ortaka na gajbu, i do 9 se napio tekile prilichno fino, i otishli smo u neki klub oko 10. A tamo radost. Topao alkohol, odvratna guzhva, losha muzika, gomila gabora. Popio sam 2 topla shpricera, i glava je krenula da me userava, i tako celo veche. Inache neki likovi se potukli oko 2 i izbio fajront. Ne kapiram ljude koji mogu da useru sebi i drugima novu godinu ...

Inache drugari, sretjna vam nova godina. Sve najbolje ! Prcanje !

Kad si cigan!!!

@tema: A vecheras repriza ( u zhivotu nisam ishao na to ) ali vecheras hocu :) s'obzirom da sam proshle god prvog januara od 7 uveche do 2 ujutru stajao u mestu na bulevaru jer smo ortaci i ja imali saobracajnu nesrecu, ovaj prvi januar ce biti valjda sjajan :D

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...