Jump to content

Tenis 2010

Synd

Recommended Posts

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ovo shishanje na celavo kad trebaju da prime medalje je tako klosarski i ciganski da prosto nemam rechi , bedno,skoro bedno kao i dranje na mikrofonu i na teniskom mechu dizanje publike na koju su se zhalili stvano bedno..

mislim svaka im cast za pruzenu igru i osvojen dejvis kup ,ali meni su megabedni sa ovim patriotskim lozenjem na pogresnom mestu da je to strasno

Da li je moguce? :(

Inace svaka cast, Viktor je odigrao majstorski!

Srbija prvak sveta u Tenisu pored svih svetskih teniskih sila. Potpuno jebeno nerealna situacija.

Svaka cast momcima. Cini mi se da smo ovo izvukli cisto na umece i sposobnosti samih igraca a da je sve ostalo (organizacija, selektor, teniska organizacija) zakazalo.

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

gj

in tha otha news, teniski savez protapkario 3.000 ulaznica vip gostima za po 300e komad

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Why is that? :/

Uzgred , ono sisanje je toliko klinacki i bezazleno da je cak i simpaticno , nemojte to lose da shvatate , bolje i to nego da su zapalili baklje na sred arene ili nesto slicno...

klinacki? :DDD danima vrse pritisak da smo rasisti... a onda na dodeli medalja... levo crn ko ugarak... a desno grupa skinsa :DDDDDD

that's what i said.Novak ni nije stanovnik ove drzave,placa porez Monaku.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

• 4 weeks later...

Baš nemamo sreće u tom Hopman kupu:

Ana povređena, Srbija ne igra finale Hopman kupa!

Ana Ivanović i Novak Đoković neće igrati finale Hopman kupa zbog povrede srpske teniserke, koja bi mogla da je spreči i da nastupi na Australijan openu!

Ana je istegla trbušne mišiće, a lekarski pregledi su pokazali da je povreda ozbiljnije prirode i da će zbog toga pauza potrajati možda i mesec dana.

"Istegnuće je ozbiljno, Ana je veoma uzrujana. Čini mi se da će to uticati ne samo na ovu nedelju i finale Hopman kupa, već i na ceo mesec", rekao je direktor Hopman kupa Pol Meknejmi.

Prema pravilima Hopman kupa ekipe nemaju pravo zamena, tako da će umesto Srbije u finalu igrati drugoplasirana Belgija.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...