Lucky Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Ovo je stvarno pozitivan topic, nije nikakav hejt :) Provalim ja još pre dva dana da mi je, valjda od snega, pukao onaj plastični držač za tablicu, tako da sad tablica visi iskrivljena na jednom držaču samo ... i ja kao ok, izdržaće do kuće, međutim zaboravim da je skinem i tako se vozim dva dana već. I za ta dva dana, jedno 10 ljudi mi je skrenulo pažnju na to da će mi otpasti registracija :) Ono, ljudi na ulici mašu rukama i pokazuju na tablicu, onda neki na prelazu kad vide isto dolaze i kao "e ispašće ti tablica" pa čak i drugi vozači koji mi idu u susret amblenduju, sviraju i kao "tablica, tablica". Samo sam to hteo da kažem, baš je to nekako fino, odnosno nije da su svi vozači i pešaci loši i nesavesni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 A to takodje pokazuje na to koliko si ti aljkav vlasnik automobila. :) Bas me cudi da ti kao takav, pedantan, imas tako uneredjen automobil. Pa jos i nov. Mada, poslednji put kada sam ga vozio videlo se dno gepeka... to je za pohvalu! :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 pre neki dan lik čisti auto od snega na parkingu rukama, verovatno mu je unutra metlica a ne može da otvori vrata. u tom trenutku stiže drugi lik, parkira, vidi ovog prvog, daje mu svoju metlicu i čeka da ovaj otkopa vrata. nekako je na isti fazon priča. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Novogodisnja euforija. Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 ne buši nam balon! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 ja sam dobri sugradjanin! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Ja sam sinoć u dva navrata pomogao jednom liku sa belom Kiom Pro Ceed kad se zaglavio u snegu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 koji nublarja sam gledao nekog debelog u jugo-puntu kako se muči da isparkira, al na kraju je ipak uspeo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 negde sam cuo da samo kod nas ima ono ablenovanje kad je u blizini ima radar,dobri smo mi ljudi :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 ja prekjuche dvojicu izgurao kad su se zaglavili u snegu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Meni nesto bila losa struja na autu (kablovi, svcice, itd) i lik video da verglam ko som i upalio uz pomoc njegovih kablova :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 17, 2009 Author Report Share Posted December 17, 2009 A to takodje pokazuje na to koliko si ti aljkav vlasnik automobila. :) Bas me cudi da ti kao takav, pedantan, imas tako uneredjen automobil. Pa jos i nov. Mada, poslednji put kada sam ga vozio videlo se dno gepeka... to je za pohvalu! :) U pitanju je Korsa, Hondu ne vozim po snegu. I još pride potpuno si omašio topic :) I nije uopšte aljkavost u pitanju, otpala je od snega, mož' svakom da se desi. A možda me neko i čukn'o, jer je registacija na jednom mestu malo onako ulubljena, malo u prečniku ali "duboko" :) Bravo za sve druge drugare, vidite kako ljubav cveta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Koja korsa? :D Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Ja sam sinoc bacio peglu pred komshijinom kucom! Sad ce da mu se otopi sneg pa nece da se kliza kolim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 I ja sam pomogao prekjuce nekim likovima da izguraju opela. Jos nisam ni sluske izvadio nego samo izgurao i otisao, nisam ni video da li mi se lik nekim gestom zahvalio, kako sam samo kul, e... Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Ja sam sinoc povratio po nekom jugu, a kasnije je taj isti jugo udario neki kombi :D Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 negde sam cuo da samo kod nas ima ono ablenovanje kad je u blizini ima radar,dobri smo mi ljudi :) loše si čuo, ima svuda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 nisam lose cuo,nego me taj neko slagao :/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 17, 2009 Author Report Share Posted December 17, 2009 Koja korsa? :D Haha, nice one ... inace je korsa C, crvena, troja vrata (SPORCKA!) loše si čuo, ima svuda Nego nema pandura, pa nemaš zbog čega da amblenduješ :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 taj fazon, napolju kerovi najčešće stoje tamo gde je zapravo opasno voziti prebrzo :oooooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 da pohvalim dvojcu vozaca i dvojcu radnika na Dejton JP pumpi. izvucem iz gepeka tockove od bajsa da naduvam gume na kompresoru i nesto pocne da me zeza ventil. prvo pocne da mi pomaze covek koji je pumpao gume, pa pridje i ovaj sto je cekao u redu... posto nismo uspeli da naduvamo gume pridje prvo jedan mladji radnik, a zatim i neki stariji. spontano se napravio mali forum oko mojih bajs felni. na kraju ovaj mladji radnik dveze pertlu na cizmi, obmota je oko ventila i nabije crevo od kompresota i pocne da naduvava. naduvasmo mi obe gume u jednoj lezernoj i opustenoj atmnosfteri, zahvalismose svi medjusobno, pozdravili i svak na svoju stranu. skroz pozitivno iskustvo. btw, bila je nedelja u sred dana. kapiram da je bio petak ta slika gradjanske idile bila bi posve drugacija.... Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Jutros me riba vozila na posao...hvala joj...:) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Danas mi ljudi pritrcali u pomoc da se izglavim iz snega Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 pogurao sam nekog juga sto se zaglavio u snegu ispred kuce. mislim da me zena nije ni videla :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 sedeo sam kuci ceo dan. oh wait... ;) al da ne bude offtopic, dao sam nekom liku lopatu da ocisti ispred kola i jos sam cekao da zavrsi 5 minuta! Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts