LaG Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 jebo kurac glineni meni "mininova" zvuchalo ko neki politicharski ili krimi nadimak i kao daj da vidim koga su roknuli Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 Ako vec hocete da gledate http://tvshack.net/ :) Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 ili casttv Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 Udje covek u pekaru i pita: "Koliko burek?" - Sto dinara. "A koliko pola kila govana?" - Paaaaa, besplatno. "Dobro, daj mi govna, jeftinija su"... Ovo je klasican nacin razmisljanja prosecnog Srbina, nazalost. Jel vam neki problem da platite 500 dinara za newz i da skidate sve sto zelite, bez ogranicenja, punom brzinom, bez teoretske mogucnosti da neko prati sta skidate? Mnogo je, a? Pa onda nista, idite na torrente i hvalite se rodbini kako "skidate za dzabe"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 the pirate bay google lol Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 O kakvom News se radi ako smem da pitam, jebiga, dok je bila mininova nista mi drugo nije ni trebalo... :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 @aLti Privatni trackeri > news =] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 samo se teši i ostavljaj da ti torrenti arče upload :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Ogranicis upload? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 bolji su torenti od njuza mnogo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 ja imam mx500 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Ogranicis upload? a onda ćeš baš da nabiješ ratio na privatnom trackeru :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Imam tu srecu da imam seedbox za dz, tako da nemam tih problema... ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Sad gase i SceneTorrents.org, tuga... =[ i zekonju su ugasili :( seedbox i dalje cepaš od našeg drugara ? : ))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 (edited) i zekonju su ugasili :( seedbox i dalje cepaš od našeg drugara ? : ))) Jbt, ne mogu da verujem, vec 2012... =| A neeee, to vec dugo nije u opticaju, imam 2 nova drugara... =] Edited November 29, 2009 by `Dr. Nick Riviera` Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 a onda ćeš baš da nabiješ ratio na privatnom trackeru :) Sva sreca pa nema milijardu dobrih trackera, od kojih bar na par mozes da koristish ratio master :D. Na vecini imas i bonus sistem, ide sporo al jbg, kad zivimo u Srbiji sa uploadom 0. News je bolji sa te strane, ali ovo je dzabe :D. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Sa uploadom koji je dostupan u Srbiji, zaista je teshko podrzavati ratio na private trackerima... S druge strane, placati za neshto shto je pravljeno da bude besplatno je po meni totalno suludo. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 da, 250 dingera mesečno su velike pare. Jel tako Srbo nosiš i na posao klopu i vodu/sok od kuće, da ne trošiš pare napolju ? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Procitaj ponovo, Srba je pominjao princip a ne da mu je skupo, sto i stoji. Zasto bi ja dao i jedan dinar nekome koji prodaje "lakocu i jednostavnost" za one koji su lenji da kliknu dva puta misem. Ili su glupi. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Nisi uzeo u obzir kvantitet. Najbolji primer su HD filmovi, posebno ako tražiš neki stariji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Zovite me onda glupim ili lenjim, ali zaista volim da otvorim news search, stavim da se skida, znam da će biti tu za 30 minuta toš to skidam i odem dalje da radim šta treba :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 jel moze neki link za taj news? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 News ima jednu pouzdano losiju stranu od torenta, a to je sto sadrzi mnogo manje fajlova za skidanje. Sa druge strane osim sto news nema upload, on za te pare koje placas ima tzv. tehnicku podrsku i objektivno je laksi za koriscenje. U sustini dodje mu na isto, torent ili news. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Da, to sam zaboravio da pomenem, news je super za aktuelne stvari, a realno za to mi i treba - nove serije, novi filmovi i svakako nove igre. Ne znam da li se situacija sa torrentima promenila u proteklom periodu, ali kada sam ih koristio, pre newsa, smaralo me to što a) "pojedu" ceo link b) još važnije, nikad nisi siguran da će se ono što si stavio za DL i skinuti, što me je nerviralo kad tipa ujutru pre posla nešto stavim da se skida, radujem se tokom posla da ću gledati to uveče, a uveče - na 50% tek :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts