Jump to content

aj pricamo pricu

Recommended Posts

Probudio sam se mamuran jer sam sinoc isao u dobanovce da mrchimguzatuprasicu ali sam zaboravio da popijem flasu svinjicilina, pa mioteklamuda od Dredovih kurvi, koje sam jebao, a opet, i pored bola umudima,razmišljam da stavim tačku na ovu rečenicu. Dok takorazmisljampostepeno pushtam zlotvara na WC sholji smejuci se slatkopogađamdasku. Sto sam takav baksuz, oj zivote moj?! Zar ne mogu lepo daseremko covek? Jer cujem zvono negde u daljini ili je to samo zvizdukmalihcigana? Koji su dosli gosti danas, a ja se nisam okupao. Ali ipak mirisem kao

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Probudio sam se mamuran jer sam sinoc isao u dobanovce da mrchim guzatu prasicu ali sam zaboravio da popijem flasu svinjicilina, pa mi otekla muda od Dredovih kurvi, koje sam jebao, a opet, i pored bola u mudima,razmišljam da stavim tačku na ovu rečenicu. Dok tako razmisljam postepeno pushtam zlotvara na WC sholji smejuci se slatko pogađam dasku. Sto sam takav baksuz, oj zivote moj?! Zar ne mogu lepo da serem ko covek? Jer cujem zvono negde u daljini ili je to samo zvizduk malih cigana? Koji su dosli gosti danas, a ja se nisam okupao. Ali ipak mirisem kao pokojna tetka Desa

Probudio sam se mamuran jer sam sinoc isao u dobanovce da mrchim guzatu prasicu ali sam zaboravio da popijem flasu svinjicilina, pa mi otekla muda od Dredovih kurvi, koje sam jebao, a opet, i pored bola u mudima,razmišljam da stavim tačku na ovu rečenicu. Dok tako razmisljam postepeno pushtam zlotvara na WC sholji smejuci se slatko pogađam dasku. Sto sam takav baksuz, oj zivote moj?! Zar ne mogu lepo da serem ko covek? Jer cujem zvono negde u daljini ili je to samo zvizduk malih cigana? Koji su dosli gosti danas, a ja se nisam okupao. Ali ipak mirisem kao pokojna tetka Desa koja je bila

Probudio sam se mamuran jer sam sinoc isao u dobanovce da mrchim guzatu prasicu ali sam zaboravio da popijem flasu svinjicilina, pa mi otekla muda od Dredovih kurvi, koje sam jebao, a opet, i pored bola u mudima,razmišljam da stavim tačku na ovu rečenicu. Dok tako razmisljam postepeno pushtam zlotvara na WC sholji smejuci se slatko pogađam dasku. Sto sam takav baksuz, oj zivote moj?! Zar ne mogu lepo da serem ko covek? Jer cujem zvono negde u daljini ili je to samo zvizduk malih cigana? Koji su dosli gosti danas, a ja se nisam okupao. Ali ipak mirisem kao pokojna tetka Desa koja je bila domacica i svaki dan

Probudio sam se mamuran jer sam sinoc isao u dobanovce da mrchim guzatu prasicu ali sam zaboravio da popijem flasu svinjicilina, pa mi otekla muda od Dredovih kurvi, koje sam jebao, a opet, i pored bola u mudima,razmišljam da stavim tačku na ovu rečenicu. Dok tako razmisljam postepeno pushtam zlotvara na WC sholji smejuci se slatko pogađam dasku. Sto sam takav baksuz, oj zivote moj?! Zar ne mogu lepo da serem ko covek? Jer cujem zvono negde u daljini ili je to samo zvizduk malih cigana? Koji su dosli gosti danas, a ja se nisam okupao. Ali ipak mirisem kao pokojna tetka Desa koja je bila domacica i svaki dan krndzajuci na abrihteru

I do it backwards but I don't wake up...

Probudio sam se mamuran jer sam sinoc isao u dobanovce da mrchim guzatuprasicu ali sam zaboravio da popijem flasu svinjicilina, pa mi oteklamuda od Dredovih kurvi, koje sam jebao, a opet, i pored bola umudima,razmišljam da stavim tačku na ovu rečenicu. Dok tako razmisljampostepeno pushtam zlotvara na WC sholji smejuci se slatko pogađamdasku. Sto sam takav baksuz, oj zivote moj?! Zar ne mogu lepo da seremko covek? Jer cujem zvono negde u daljini ili je to samo zvizduk malihcigana? Koji su dosli gosti danas, a ja se nisam okupao. Ali ipakmirisem kao pokojna tetka Desa koja je bila domacica i svaki dan krndzajuci na abrihteru prisetim se njene drvene

Edited by Shalala

Probudio sam se mamuran jer sam sinoc isao u dobanovce da mrchim guzatuprasicu ali sam zaboravio da popijem flasu svinjicilina, pa mi oteklamuda od Dredovih kurvi, koje sam jebao, a opet, i pored bola umudima,razmišljam da stavim tačku na ovu rečenicu. Dok tako razmisljampostepeno pushtam zlotvara na WC sholji smejuci se slatko pogađamdasku. Sto sam takav baksuz, oj zivote moj?! Zar ne mogu lepo da seremko covek? Jer cujem zvono negde u daljini ili je to samo zvizduk malihcigana? Koji su dosli gosti danas, a ja se nisam okupao. Ali ipakmirisem kao pokojna tetka Desa koja je bila domacica i svaki dan krndzajuci na abrihteru prisetim se njene drvene baklave bozanskog ukusa.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Probudio sam se mamuran jer sam sinoc isao u dobanovce da mrchim guzatuprasicu ali sam zaboravio da popijem flasu svinjicilina, pa mi oteklamuda od Dredovih kurvi, koje sam jebao, a opet, i pored bola umudima,razmišljam da stavim tačku na ovu rečenicu. Dok tako razmisljampostepeno pushtam zlotvara na WC sholji smejuci se slatko pogađamdasku. Sto sam takav baksuz, oj zivote moj?! Zar ne mogu lepo da seremko covek? Jer cujem zvono negde u daljini ili je to samo zvizduk malihcigana? Koji su dosli gosti danas, a ja se nisam okupao. Ali ipakmirisem kao pokojna tetka Desa koja je bila domacica i svaki dan krndzajuci na abrihteru prisetim se njene drvene baklave bozanskog ukusa. Nego gde sam ono stao,...

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

Probudio sam se mamuran jer sam sinoc isao udobanovce da mrchim guzatuprasicu ali sam zaboravio da popijem flasusvinjicilina, pa mi oteklamuda od Dredovih kurvi, koje sam jebao, aopet, i pored bola umudima,razmišljam da stavim tačku na ovu rečenicu.Dok tako razmisljampostepeno pushtam zlotvara na WC sholji smejuci seslatko pogađamdasku. Sto sam takav baksuz, oj zivote moj?! Zar ne mogulepo da seremko covek? Jer cujem zvono negde u daljini ili je to samozvizduk malihcigana? Koji su dosli gosti danas, a ja se nisam okupao.Ali ipakmirisem kao pokojna tetka Desa koja je bila domacica i svakidan krndzajuci na abrihteru prisetim se njene drvene baklave bozanskogukusa. Nego gde sam ono stao,...Zgutao sam andol

Edited by Shalala

jes vala, ako nisi uzeo svinjicilin kad si otiso da jebes prasicu, otekla su ti muda od jebanja te prasice, a ne od dredovih kurvi:)

niste svi skontali, nije ovo ono 'najduza recenica' vec storytelling, zato i sme da se stavlja cela sintagma, da onaj sledeci moze dalje da vodi cupri bez opasnosti od nebuloza.

da se razumemo, nebuloze tipa 'sreo sam', pa sledeci napise 'sreo sam lika sa dva kurca' su okej, dok god se uklapaju u trip (tipa setao se ulicom pa ih je sreo, sto da ne, nadrealizam). ono sto ne valja je kad posle 'sreo sam' ide 'sreo sam, seo sam'.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Probudio sam se mamuran jer sam sinoc isao udobanovce da mrchim guzatuprasicu ali sam zaboravio da popijem flasusvinjicilina, pa mi oteklamuda od Dredovih kurvi, koje sam jebao, aopet, i pored bola umudima,razmišljam da stavim tačku na ovu rečenicu.Dok tako razmisljampostepeno pushtam zlotvara na WC sholji smejuci seslatko pogađamdasku. Sto sam takav baksuz, oj zivote moj?! Zar ne mogulepo da seremko covek? Jer cujem zvono negde u daljini ili je to samozvizduk malihcigana? Koji su dosli gosti danas, a ja se nisam okupao.Ali ipakmirisem kao pokojna tetka Desa koja je bila domacica i svakidan krndzajuci na abrihteru prisetim se njene drvene baklave bozanskogukusa. Nego gde sam ono stao,...Zgutao sam andol sa G-evom radzom, a onda

Ovo je fail :/

Svi ce pisat o dzinglizavim cancojgerima i kurcevima bez ikakvog smisla

moze li nesto konstruktivno umesto pukog vapaja?

dal da spasavamo ovo ili da krecemo od nule? dal da uvedemo neke ograde?

bas bi bilo fino da ispicimo neku kul pricu.

ajde, krenucu ispocetka. dakle, nastavljate pricu smislenim sintagmama, moze i cela recenica. ali to sve treba da bude ljucki, da na kraju imamo reprezentativnu pricu, a ne izdrk sa dvanaestog rodjendana malog shomija. stoga cu poceti sa malo duzim uvodom (prva carska):

Probudio sam se mamuran. Pola stvari se nisam secao, a one kojih sam se secao sam zeleo da zaboravim. ko me tuko po usima da idem tamo...i cija je ovo uopste kosulja na meni?

kako bre u pravu, pa kako ces da znas posle pet strana sta se desavalo? cuj, posle pet, posle pola strane. aj razmislite malo, totalno je nelogicno da se ne ponavlja, al ozbiljno.

evo, ja sam vec pomislio (iako je nula postova razmaka) da je kruko promasio topic i umesto u pricajte postovo ovde da je juce isao s vuduom na zurku.

ovaj topic se gradi desetinama strana, ne treba mu dinamika vec iskljucivo pracenje fabule i normalnost 'pisaca'. takodje, dolazi do stilskih retardacija ako ne vidis sve ranije napisano, ko oni slepci sto pipaju slona pa svako izgresi kako slon izgleda.

Probudio sam se mamuran. Pola stvari se nisam secao, a one kojih sam se secao sam zeleo da zaboravim. ko me tuko po usima da idem tamo...i cija je ovo uopste kosulja na meni? definitivno vise necu dozvoliti da me vudu vodi na zurku. moram da ga zovem da ga pitam sta se sve desavalo.

dule, pokušavali smo sa ovim hiljadu puta i svaki put je ispadalo retardirano. ma koliko su se neki ljudi trudili da priča ima smisla, uvek su dolazili ovi sa jeftinijim ulaznicama i pisali A ONDA MI JE ISPAO KURAC AAAAAAAAAA

al evo, ja ću i ovaj put da se cimam :)

(je l bi bilo mnogo da tražimo da se koriste naša slova i ispravna interpunkcija?)

Probudio sam se mamuran. Pola stvari se nisam sećao, a one kojih sam se sećao sam želeo da zaboravim. Ko me tuk'o po ušima da idem tamo...i čija je ovo uopšte košulja na meni? Definitivno više neću dozvoliti da me Vudu vodi na žurke. Moram da ga zovem da ga pitam šta se sve dešavalo.

"Telekom Srbija, besplatno obaveš" - prekinuo sam vezu i po prvi put pogledao ekran mobilnog. Tri propuštena poziva i sedam poruka. O, ne...

Probudio sam se mamuran. Pola stvari se nisam sećao, a one kojih sam se sećao sam želeo da zaboravim. Ko me tuk'o po ušima da idem tamo...i čija je ovo uopšte košulja na meni? Definitivno više neću dozvoliti da me Vudu vodi na žurke. Moram da ga zovem da ga pitam šta se sve dešavalo.

"Telekom Srbija, besplatno obaveš" - prekinuo sam vezu i po prvi put pogledao ekran mobilnog. Tri propoštena poziva i sedam poruka. O, ne...Neki ljudi su u stanju da samo pritisnu ''cancel'' i nastave sa životom, ali ne i ja. Jebiga, idemo na propuštene...

jebem li ga, otkud znam, mozda budu awed by seriousness, pa nam se posreci:)

"Telekom Srbija, besplatno obaveš" - prekinuo sam vezu i po prvi put pogledao ekran mobilnog. Tri propoštena poziva i sedam poruka. O, ne...Neki ljudi su u stanju da samo pritisnu ''cancel'' i nastave sa životom, ali ne i ja. Jebiga, idemo na propuštene... Mara,mira,kili...hmm šta koji kurac hoće oni...da pogledam poruke.

Edited by uNkindTJM

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM

"Telekom Srbija, besplatno obaveš" - prekinuo sam vezu i po prvi put pogledao ekran mobilnog. Tri propoštena poziva i sedam poruka. O, ne...Neki ljudi su u stanju da samo pritisnu ''cancel'' i nastave sa životom, ali ne i ja. Jebiga, idemo na propuštene... Mara,mira,kili...hmm šta koji kurac hoće oni...da pogledam poruke. Prva poruka sa nepoznatog broja: "Sutra na istom mestu ponovo, povedi i tvog drugara." Ko je ovo, pomislio sam.

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

"Telekom Srbija, besplatno obaveš" - prekinuo sam vezu i po prvi put pogledao ekran mobilnog. Tri propoštena poziva i sedam poruka. O, ne...Neki ljudi su u stanju da samo pritisnu ''cancel'' i nastave sa životom, ali ne i ja. Jebiga, idemo na propuštene... Mara,mira,kili...hmm šta koji kurac hoće oni...da pogledam poruke. Prva poruka sa nepoznatog broja: "Sutra na istom mestu ponovo, povedi i tvog drugara." Ko je ovo, pomislio sam. Druga poruka takodje sa nepoznatog broja, "Bilo je extra sinoc, car si!". Pokusao sam da se setim sta se izdesavalo ali mi ne ide.

"Telekom Srbija, besplatno obaveš" - prekinuo sam vezu i po prvi put pogledao ekran mobilnog. Tri propoštena poziva i sedam poruka. O, ne...Neki ljudi su u stanju da samo pritisnu ''cancel'' i nastave sa životom, ali ne i ja. Jebiga, idemo na propuštene... Mara,mira,kili...hmm šta koji kurac hoće oni...da pogledam poruke. Prva poruka sa nepoznatog broja: "Sutra na istom mestu ponovo, povedi i tvog drugara." Ko je ovo, pomislio sam. Druga poruka takodje sa nepoznatog broja, "Bilo je extra sinoc, car si!". Pokusao sam da se setim sta se izdesavalo ali mi ne ide. ili sam ispao ekstra jebač ili me neko zajebava, mada će pre biti ovo drugo kad se uzme u obzir šta radim kad se napijem. dobro, treća poruka duplirana druga. Četvrta, hm, kaže ''Majmune, jebaću ti mamu kad te navatam''...naravno, nepoznat broj. Da ga jebem, šta sam to radio...

"Telekom Srbija, besplatno obaveš" - prekinuo sam vezu i po prvi put pogledao ekran mobilnog. Tri propoštena poziva i sedam poruka. O, ne...Neki ljudi su u stanju da samo pritisnu ''cancel'' i nastave sa životom, ali ne i ja. Jebiga, idemo na propuštene... Mara,mira,kili...hmm šta koji kurac hoće oni...da pogledam poruke. Prva poruka sa nepoznatog broja: "Sutra na istom mestu ponovo, povedi i tvog drugara." Ko je ovo, pomislio sam. Druga poruka takodje sa nepoznatog broja, "Bilo je extra sinoc, car si!". Pokusao sam da se setim sta se izdesavalo ali mi ne ide. ili sam ispao ekstra jebač ili me neko zajebava, mada će pre biti ovo drugo kad se uzme u obzir šta radim kad se napijem. dobro, treća poruka duplirana druga. Četvrta, hm, kaže ''Majmune, jebaću ti mamu kad te navatam''...naravno, nepoznat broj. Da ga jebem, šta sam to radio... Peta poruka mama: "Sine kad ćeš kući brinem,javi se. Voli te mama" Hmm sve je tako konfuzno...

Edited by uNkindTJM

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM