Lucky Posted November 8, 2009 Author Report Share Posted November 8, 2009 Pre kog tačno prebacivanja? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajko Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 imam jedan problem..sta se desava? dali je do mene ili? preko opere kad otvaram rur(gde sam vec ulogovan) nece da mi otvori uopste..a na mozili gde sam krenuo da se ulogujem krene da se loguje ocitava i nikako da ocita..i sad kad udjem na mozilu i idem na 4um on me automatski prebaci na homepage ne ide na 4um, i kad tamo krenem na 4um on opet vrati na tu istu stranu... nick REAL~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 izgleda da je nešto pokvaren lo-fi skin, isključili smo ga i sada bi trebalo da je sve u redu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 konacno retro fala bogu Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 izgleda da je nešto pokvaren lo-fi skin, isključili smo ga i sada bi trebalo da je sve u redu. mislim da je bilo do toga jer kad sam promenio na taj skin sve se sjebalo..hvala :) btw lucky, pa pre nego sto je pocelo ovo sve sa skinovima onaj stari :S nzn kako da objasnim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Dobar je ovaj retro... Mada jel moze skin od pre 2 changea ? znachi pre ovog crnog i pre ovog , taj je bio default godinama :D Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Retro <3 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Odlichni retro. Zadovoljan! Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2009 Author Report Share Posted November 9, 2009 Otkrili smo šta je sa ovim Lo-Fijem, popravljamo upravo, nešto ga je favicon zeznuo. Što se starog foruma tj. skina, taj stari default je novi RUR Light, tako da ne znam da li možemo da nađemo neki da liči na njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Who do i need to blow for this skin? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 ja sam tripovao da je retro najjaci skin ikada,ali sad vidim da mi vise odgovara ovaj dark2... zapravo,najvise mi odgovara ovaj dark2. sad gledam i ovaj iznad,tj stari skin i nekako je previse obican i naporan zbog te bele boje. ova crna je kul skroz. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 izgleda da je nešto pokvaren lo-fi skin, isključili smo ga i sada bi trebalo da je sve u redu. Ja taman doshao da kukam kako mi kuci ne radi zbog tog skina :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2009 Author Report Share Posted November 9, 2009 @ kru - Pozdrav i tebi! :) @ nepismen - Kao što rekoh, to je default skin Invisiona kao što je sada default skin Invisiona ono što mi zovemo "RUR Light". Videću da li slučajno ima neki kao "Invision 2.x skin for 3.x" ali sumnjam. @ svi - Moguće je da je Lo-Fi skin sad popravljen, uključićemo ga uskoro, za sve vas što ne možete bez RUR-a i dolazite čak i sa mobilnog dok ste na WC školjci! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
func1030 Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 (edited) a sta da radimo mi lurkeri za zoo :D . Sad moram i da se druzim sa vama :D. Edited November 9, 2009 by r_10 Quote This sentence defines me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 welcome to the club :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 hmm na Dark 2 skinu kada stisnem padajuci meni gore desno , vidim samo ,,my profile'' , ostalo mi je prekrila ova shark reklama, i ne mogu da kliknem,pa cisto da pitam jel to bug ili kako vec . Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 I ja ostajem pri dark2 skinu. A zashto ne mogu da dajem + i - za neki post koji mi se svidja/ne svidja? ako opshte te funkcije za to sluze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 retro skin rula najstrašnije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Dve bitne informacije za sve forumaše: PROMENA SKINA (izgleda foruma) Ako vam se ne dopada trenutni RUR Dark 2 skin koji je trenutno default na forumu, izvolite u donji desni ugao kompletnog foruma gde se nalazi dropdown meni za izbor skinova. Trenutno su dostupni: RUR Light RUR Dark RUR Dark 2 RUR Orange RUR Retro (Classic) RUR Lo-Fi Isprobajte ih pa furajte onaj koji vam najviše odgovara. RUR Retro (Classic) Proteklih nekoliko nedelja smo radili na tome da donesemo stari dobri RUR Retro skin, skin kojim je i počeo RUR forum. Sada i njega imate u drop-down meniju. Pošto je u pitanju beta, molim vas da nam skrenete pažnju na sve greške na koje eventualno naiđete, na sve bagove i propuste, kako bismo ih ispravili i svi opet uživali u tom predivnom forumskom izgledu od pre skoro deset godina! svaka cast, retro all the way Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Užasan je skin, ali dobro, its just me. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Slazem se, skin je odvratan, jadan dizajner koga ste terali to da pravi... Dark 2 trenutno najbolji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Kakav dizajner, to je bilo pre 10 godina, tad nisu postojali dizajneri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Mislim na choveka koji je pravio poslednju adaptaciju... =] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 mozda je suvise retro, ali boje su dobre i pregledne. ikonice su sad sitne jer svi furamo zajebane rezolucije i to je to. ne kenjajte, dobar je skin. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 @ nepismen - Kao što rekoh, to je default skin Invisiona kao što je sada default skin Invisiona ono što mi zovemo "RUR Light". Videću da li slučajno ima neki kao "Invision 2.x skin for 3.x" ali sumnjam. Bio bih vam neizmerno zahvalan, jbg, navikao sam na njega i bio mi je uzasno pregledan, bela boja mi je odgovarala... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts