Jump to content

Lost - Season 6

Recommended Posts

i u jednoj od predhodnih sezona, epizoda sa desmondom je bila najbolja u tom serijalu (po meni), sa njim je uvek neki opasan mindfuck

kog desmond trazi sa spiska leta u alternativnoj buducnosti? malo mi je nemoguce da sayid onako lako "otme" desmonda, ipak ovi sa widmorom ne cuvaju decu po vrticima, nego su specijalci

kako ce da stignu sve da razjasne kada je ostalo samo jos 6 epizoda?

Edited by BaTa_R

• Replies 454
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mislim da spojler vise ne treba...

spisak trazi da bi verovatno ostale upozorio ili ih naveo da razmisljaju o njihovoj povezanosti, nesto tipa sto su skontali on i faradej, kao i carli.

malo je to cudno, posto su i faradej i carli mrtvi na ostrvu, a dezmond znamo da je neka visa sila koja skakuce tako iz realnosti u tu paralelnu stvarnost :) prosto ne mogu, sto vise razmisljam o tome jos mi je nejasnije :)

cekajmo mi da nam polako objasne, a ne da gubimo vreme u teorijama :)

sjajna epizoda, dezmond je carski lik. ne slažem se da sajid i sojer smaraju. zapravo, kada bi izbacili kejt, ne bi bilo nijednog preteranog smarača, mada i džek ima momente.

Daleko od toga da je Desmond zeleo naklonost Vidmora. A i Carli je bio zvezda i pre nesrece.

dezmond je dospeo na ostrvo tako što je krenuo solo jedrenjakom na trku oko sveta, da bi dokazao vidmoru da je dostojan njegove ćerke. čarli je bio propalitet koji pljačka devojku za kvoter.

kog desmond trazi sa spiska leta u alternativnoj buducnosti? malo mi je nemoguce da sayid onako lako "otme" desmonda, ipak ovi sa widmorom ne cuvaju decu po vrticima, nego su specijalci

ona riba je naučnik, a sajid je bivši elitni vojnik, profi ubica a i "ušlo je ostrvo u njega".

KONACNO DOBRA!

Moram da kazem da mi je u citavom serijalu najbolja epizoda na brodu kad se Dezmond switchuje sa fakulteta sa Faradejem na brod. A ova me opasno podseca na nju :D.

pa o tome pricam [8D]

ona riba je naučnik, a sajid je bivši elitni vojnik, profi ubica a i "ušlo je ostrvo u njega".

ma on je onu ribu pustio, a ubio njih dvoicu. a oni su u predhodnoj epizodi da bi uzeli jin-a napravili takav savrsen napad, da mi im pozavideli svi specijalci na gomili. a sayid jeste masina za ubijanje :D

Edited by BaTa_R

u koliko sati ustaješ?

pih valjda pravi ljubitelj LOST-a ne ide na spavanje dok ne odgleda novu epizodu [;)]

Lost se pojavi rano (bar na mom trackeru) a samo treba par minuta za dl gledanje pa spavanje [;)]

Lost.S06E12.HDTV.XviD-2HD 04-14-2010 01:28 AM CEST (sto bi na nasem meridijanu znacilo pola jedan bez obzira sta pise na satu)

Edited by Muerte

meni se epizoda djasvi, bila mi je skroz interesantna reakcija locka sto se uplasio "why are you not scared of me?", i jel ja tripujem ili je decak dobio par godina od proslog puta kad se pojavio?

Edited by JoeKerr

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

ili da iskombinujemo poslednja dva posta: Locke = Aaron.. =)

malo je verovatno (previše očigledno), ali moguće. Za Locka vreme ne teče, barem ne u konvencijalnom smislu, imao je ludu majku, soft je prema Claire, a od početka su govorili kako "bejbi iz spešl" itd.

edit: pogrešan acc lol

Edited by bye

Go then. There are other worlds than these.

ili da iskombinujemo poslednja dva posta: Locke = Aaron.. =)

= Jakob?

dve strane istog novcica, dok lock predstavlja situaciju kad je novcic padne na ivicu?

bla

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.