Jump to content

Wow Talks

markotod91

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ajde ljudi jel ima neko odgovor na ovo? Pogotovo na ovo drugo pitanje

Ljudi nestao mi acc -_-... Tedoh da udjem u wow,i kaze da nepostoji taj user ili pass,ja odem da se ulogujem na battle.net,kad ono ista prica...

Nikad u zivotu nisam dao ni user ni pass bilo kome,a kamoli neke podatke vezanje za acc...Nisam dobio cak ni mail change na mailu,apsolutno nista,samo je od jednom ispario...

Jel zna neko nesto o ovome?

Pokusao sam da zovem tech support preko skypa,ali kako prodjete onaj deo kad zatrazi da pritisnete 1 na tastaturi...ja pritisao i na tastaturi i na ekranu kad se prikazu brojevi i nista ne funkcionise?

odradio sam to killy, nema potrebe za tim retardiranim komentarima

ti sajtovi na kojima sam bio pokazuju sve oko~2600 poena, a ovamo u general chatu pricaju o duplo vecim ciframa, kapiram da je fora u addonu koji sam video na curse.com, mislio sam da ima jos nesto, pa je bolje da pitam.

oGvh0q0.gif

warrior nema sta da trazim u 2v2 sada, pricam o setupu sa paladinom

priest i rogovi nas jedu jer rougovi udaraju za 20k a pristovi assituju dmg za isto toliko

dk i druid ne mogu da crknu nikad paladin ostane oom posle 20min

i to su jedini setupovi koje sam video u zadnja 2 dana

odradio sam to killy, nema potrebe za tim retardiranim komentarima

ti sajtovi na kojima sam bio pokazuju sve oko~2600 poena, a ovamo u general chatu pricaju o duplo vecim ciframa, kapiram da je fora u addonu koji sam video na curse.com, mislio sam da ima jos nesto, pa je bolje da pitam.

Ti verovatno procas o ovome Gearscore

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...