drndara Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Ne vidim nista lose u tome sto Killy prica. Skoro sam se vratio u igricu i trebalo je vremena da se gearuje mada ide brze sa novim LFG sistemom. Ovo je standard pred izlazak expanzije. podseca me na sve one likove koji su nosili HWL gear pred TBC. There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amorphis Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 auuuuuuu koja masa beskorisnih govana od ljudi igra igricu sredom 3x sam pravio raid za icc sva 3 puta su jebeni majmuni izasli jer "nemaju vremena da cekaju" ne znam kako su zamislili da odigraju raid onda koji traje 2-3h sata najmanje (25 je bio u pitanju) gubimo bgove, gubimo wg treba se posrati po extremnim casual ljudima koji misle da se igrica vrti oko njih cela igrica se pretvorila sa ovim patchom u casual govno usranih govana izlevelujes lika i uzmes full t9 i kao svi rade dps i svi imaju gear score za icecrown i kad ih dovedes u raid backpedaluju i ne znaju da se pomere iz vatre Sledecji put zovi mene slobodno :) Malopre zavrshio farmanje reputacije,prilichno do jaja ishlo,samo shto je dps bio slab.Ona Nollen ili kako vecj iz tvoje gilde,pravi riba dps vecji od 95% njih sa full pvp girom...strashno...Ali ok,bar su svi znali kako da ne vajpujemo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 ne znam kako ti se zove lik uopste na serveru :) a u sledeci pug cu samo da udjem kao random dps posto je komunikacija sa 50 random ljudi unistavajuca po mozak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amorphis Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Haha :) Anyway,like je Amorphis sa sve one dve jebene tachkice iznad "A" pa pribelezhi :) Nemam neshto vremena zbog posla za raid i gildu ,pa uglavnom jurcam pugove,tako da mi svaki run dobro dodje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amorphis Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Bozhe kakvih sve kreatura nema po ovoj igrici...ladno lik dingovao 80 bez,pazi sad : Heirlooma Jednog jedinog odradjenog kvesta Jednog jedinog odradjenog BG-a Jedne jedine instance Da izgine jedanput za 80 lvl-a!!!! Gospode.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claw of the wing chao Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Bozhe kakvih sve kreatura nema po ovoj igrici...ladno lik dingovao 80 bez,pazi sad : Heirlooma Jednog jedinog odradjenog kvesta Jednog jedinog odradjenog BG-a Jedne jedine instance Da izgine jedanput za 80 lvl-a!!!! Gospode.... jel se dobija life poen za to :D Cobratix ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 dobija se kobas u usta makar se tako prica po kraju Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 prvi dk sa of the horde titulom koga sam ja video http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Al%27Akir&cn=Xm%C3%A3sterchief&gn=PvP+ManiaC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 ljudi sta da igram mega sam se smorio koje su opcije sad? jel vredi bilo koji drugi mmo trenutno? Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figl Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 ljudi sta da igram mega sam se smorio koje su opcije sad? jel vredi bilo koji drugi mmo trenutno? Ako hoces naxx na 60om i hc idi igraj aion ,cuo sam da je imba i za pvp ,al stvarno trazi previse vremena(bar za mene) , WoW pvp je totalno govno isto trenutno a pve dok ne dodju hard modovi je faceroll standardno . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Zivotinja :D Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 ljudi sta da igram mega sam se smorio koje su opcije sad? jel vredi bilo koji drugi mmo trenutno? ne Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 zapravo, da.. warhammer je ok.. Kempe probaj Dragon Age Origins. nije MMO ali ces se zabaviti, ili instaliraj Diablo 2 ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 zapravo, da.. warhammer je ok.. Kempe probaj Dragon Age Origins. nije MMO ali ces se zabaviti, ili instaliraj Diablo 2 ;) instaliro je i d2 mu je bio previse hc ahahaha Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 znam da voli d2, zato i spomenuh :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amorphis Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Znachi vecheras krecjem 2v2 socket sa nekim random shamijem...moje iskustvo u areni nula...iskustvo u pvp-u nula...gir nula...kliker od vanile ... budemo li dogurali preko 1000 ratinga bataljujem pve skroz :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
joximovic Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Zivotinja :D Kako je mocno gledati warriora kad ovako uleti u grupu od 5 ljudi, pa zavitla maljem ili sekirom. :D Realno, warrior, pa 3 mjesta prazna, pa sve ostale klase. :) Da sam pameta sigurno bi bio neki dr mr pr i bio PISMEN a nebi zavrsio za mesara i klao svaki dan 2000svinja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 godinama udaram ljude jako \o/ jedini fazon je sto nema puno poente kad nemas grupu i healbotove Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4trix Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 juju lik tuche ne bira :P http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Sylvanas&n=Chea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 (edited) Sylvanas, realm sa najvise retarda u celoj WoW populaciji i to guild Eclipse ih ima bar 10... znaci.. strasno, sto je najgore nasi ljudi su medju njima u vrhu.. Edited December 26, 2009 by Coyote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 (edited) ni frostmane nije puno bolji, veruj mi. danas scena, lvlujem engi u outlandu i whispuje me neki random druid RD: hey, are you from sweden? ja: no RD: do you have flamewrought key maybe? ja: yes i got it RD: me too :) na kojim je drogama da mi je znati Edited December 26, 2009 by Gankaloth Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 prot paladin pravi cmar kripovima u icc stavis pvp ret gear i pisas po 11k dpsa na trashu igrica je otisla u kurac Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 ni frostmane nije puno bolji, veruj mi. danas scena, lvlujem engi u outlandu i whispuje me neki random druid RD: hey, are you from sweden? ja: no RD: do you have flamewrought key maybe? ja: yes i got it RD: me too :) na kojim je drogama da mi je znati Hvala ti za ovo. :D Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 El treba nekom retri/prot paladin? :D prefer horda :D rofl Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratluk1234 Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 (edited) ali kako ne kapirate, nemaju ljudi vremena da zivot provode za kompom ne bi li postigli nesto u wow-u... ja wow gledam kao ostale igrice... u BC-u za tier6 treba da farmujes ceo zivot i da propisas krv, a sada je blizz napravio da se za kratko vreme moze "nabiti" ekstra gear... drago mi je zato sto nema onih debila koji provode ceo dan za wow-om ne bi li dobili ilidanovu ostricu i pozirali ostalim ljudima, tj. ima ih i dalje, ali to sto oni imaju moze svako da dobije u roku od nedelju dana... zakljucak: Samo poremecena osoba moze da igra wow ceo dan ne bi li uradio nesto sa svojim herojem, sada je to mnogo drugacije i zato su vratili veliki broj igraca, kao na primer mene. Edited December 27, 2009 by gnomickiller Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts