Bestwowaccounts.com Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 (edited) voa 25... ja i mage relentless gloves...ja 52 on 56.. :/ nebra 1500 golda... lik trade gloves :P i win :) Edited November 17, 2009 by nebra Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 nebra daj armory tog sto igras "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ravencrest&n=strudla to se glupiram samo dok ne nadjem kupca :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 jel igra neko na al'akiru :D? ok ae ovako jel igra neko na balckout battlegrupi :D? zanimaju me mishljenja i poredjenja u odnosu na druge grupe i slicno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 Imam alta na Twilight's Hammer-u. Valjda su zajedno ta 2 servera u Blackout bgrupi. Ali to je lvl 17 alt, tako da nem pojma nista o lvl 80 tamo :p Ako te zanima ally je tuga i zalost u tim low lvl bgovima kao i u osatalih 5 bgrupa u koje lvlujem (pokusavam :)). Tako da ako oces da lvlujes hordu tamo u BG, onda opusteno. I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzere Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 (edited) ok ae ovako jel igra neko na balckout battlegrupi :D? zanimaju me mishljenja i poredjenja u odnosu na druge grupe i slicno Iz mog iskustva tj. igrao sam na Th Bl que brz dobri bg-ovi msm dosta winova.Pvp timovi dobri ratinzi... Sad sam na rampage que 30min 10min najmanje za isle of conq cekas jedno 30-40 min xD Edited November 17, 2009 by Dzere Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 trasnferovo sam se na al'akir u trade kanalu sam nasao 2x2 i 3x3 tim sa ljudima koji u principu znaju sta rade evo polako prema 2400 u 2v2 idem atm sa nekim paladinom kome sam kupio meta gem jer nije imao gold da gemuje u svakom slucaju u odnosu na misery recimo 2x2 je dosta opusten a 3x3 je mnogo tezi nego tamo jer kao sto dzere kaze ima bas dosta pvp timova/guildova i ljudi koji igraju samo arenu i prakticno ovde na 2k u 3x3 imam osecaj kao da je 2300 u misery-u svidja mi se i server dosta jer horda drzi WG prakticno non stop :) jedina stvar koja se desava je da u 3x3 vlada totalna dominacija spell cleave timova i kad znaju sta rade sa ovim mojim setupom atm dk pala warr nema sta da se trazi u igrici kapiram da mi treba priest/shaman paladin da facerollujem i onako solo ubijam ljude posto je warr prebolestan atm sa dobrim gearom ali u svakom slucaju sam oduseljven cinjenicom da u trade kanalu se nalaze ljudi za 2200+rating igranje mislio sam da tako nesto ne postoji sem na stormscelu recimo i outland alijansi ali sasvim slucajno sam sa sarmom usao u durotar prosle nedelje i kad sam video ko sve igra duele i da ljudi ustvari pricaju sa lvl1 likovima koji ih pitaju nesto bez ikakvih problema i slicno znao sam gde ide mojih 20e postoje cak 3 pvp guilda u prakticno su skoro rangirani po tezini, trenutno sam usao u najgori u kome je req da se se joinuje 2k+ rating a ovi bolji guildovi imaju cak furious/deadly gladitore i drze high rankove u svim breketima i slicno tako da cak moze i da se napreduje pvp karijera :) ako se dize rating naravno pa se nadju bolji ljudi za igranje i slicno stvarno sam mislio da je mrtvav pvp i igrica ali jednostavno je bio u pitanju frostmane sa koga se 90% ljudi trasnferovalo koji igraju arenu a i jos jedna stvar je sigurna sada a to je da po tome ko se duelise u durotaru i nasta lici trade kanal server moze da se provali kakav je vrlo jednostavno za jedno vece i mislim da nikad u zivotu nisam video ovoliku kolicinu pvpera na jednom mestu cak ni u vanili kada je dosta ljudi igralo samo bgove Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 oO nice info! www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 hvala :p evo zabo i 2400 posle prvog dana na serveru :D (da fali mi personl ratinga) zahvaljujuci rank1 timu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 taj minpojke je kreten, igrao sam sa njim 3v3 dok je bio na TH-u, konstantno je pio banish od lockova i padao sa mostova, a sad vidim da je na 2715 ratingu i prvi u battlegrupi, lulz. Toliko o wow-u i areni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 taj minpojke je kreten, igrao sam sa njim 3v3 dok je bio na TH-u, konstantno je pio banish od lockova i padao sa mostova, a sad vidim da je na 2715 ratingu i prvi u battlegrupi, lulz. Toliko o wow-u i areni. mozda je naucio/prestao da se drogira u medjuvremenu :) Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 evo izasli statovi za t10 setove :S opet failuju sa 3 kombinacije tiera. Izgleda da im se to svidelo i od sad ce to stalno da prave "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 resto shaman sholderi o.O Sta radi taj equip,ocem i ja to!? UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzere Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Ljudi jel moze neko da objasni kako radi ono "recruit friend" i da li mogu da biram double exp il` lvle etc pls. Ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 do sada nije radilo za srbiju jedino ako su nesto promenili promenom na bnet account a radi vrlo jednostavno das nekome kome nije aktivan account i taj lik dobije lvl boost do 70og barem jako brzo koliko mi je jasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzere Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 do sada nije radilo za srbiju jedino ako su nesto promenili promenom na bnet account a radi vrlo jednostavno das nekome kome nije aktivan account i taj lik dobije lvl boost do 70og barem jako brzo koliko mi je jasno A jbg nije to to...mislio sam da napravim novi account onda kao recruit prebacim 70locka sa drugovog acc i onda da nabijem 80 na brzaka xD al nmz gledao sam sada wowwiki :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 nasta lici bre ovo alo Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 oh Boze, ta sekira je nerealna, ne bih voleo da me neko bije s time Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 daj boze da ja dobijem ovo :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 gde treba da potpisem da prodajem familiju za ovo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 http://www.wow.com/2009/11/13/blizzard-arenas-were-a-mistake/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 nasta lici bre ovo alo 344 dps i 3.7 speed fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap ahh ... fap fap /charge, recklesness, bladestorm = gg :) I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brufen Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 http://www.wow.com/2009/11/13/blizzard-arenas-were-a-mistake/ haha, nista PR, nista okolo-naokolo, prosto - well... we screwed! otišao tetki da odnese lek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuhor Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 pa realno tako je :) btw ruzan je skin za sekiru a ja sam mislio da ce biti frostmourn a ne shadow :/ al zato stats.... Durid's ken fajr ganz end evriting! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 http://www.wow.com/2009/11/13/blizzard-arenas-were-a-mistake/ haha i pored toga sto failuju igricu na hardu oni misle da je arena najveca greska lol . Pa da nema arene imali bi duplo manje aktivnih igraca. Ako je ukinu igra ce polako krenuti da se gasi. "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts