prota_ Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Kupio si 2 "maksa" samo za kishu ? Kapiramo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Daj adresu tog autleta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 ja glasam da se mi lepo ispozdravljamo sa njim ako napise jos 3 ovakva dakijevska posta The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Daj adresu tog autleta! http://www.n-sport.n...hp?city=Beograd Prvi sa liste, taj sto odmah iskoci, u Piramidi. Ima stvarno ogroman izbor kvalitetnih patika, po smesnim cenama. Ove su 3k tamo i bas dobro stoje: Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Lol iste sam ovakve danas gledao u Sport011 u Starom Merkatoru, gledam i kazem drugaru "vidi sto su lepe patike". S tim sto su tamo 5500din. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Vudu, banovao si dakicu, jos malo snage banuj i ovo lika. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Vudu je moj drugar. Samo se plasim Vitje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 ja npr nikad ne bi nosio airmax..iz cistog razloga sto ih svaka susa sad ima(kao sto je playa vec rekao) ali patike stvarno lepo izgledaju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 sto je bilo lepo vece .. hi hi hi :>> step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Ko pita "sprcana" seljak je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 (edited) @air max meni je podjednako retardirano ovo "patike su lepe ali necu da ih nosim jer ih svaka susa ima" ...boli me kurac k'o ih nosi, ako mi se svidjaju nosicu ih...a patike kao patike uopste ne moraju da budu sabanske ako nemate celokupan dizelaski stajling(?!) koji danas fura 90% tinejdzera (mahom iz beograda, ali se siri naravno, pa je i ovde u sd-u postala normalna stvar za videti)...imam one light (druge koje je playa okacio), i ako izuzmemo onaj "omg saban ima air max" efekat na prvi pogled patike su skroz dojajne i uklapaju se sa mnogo stvari (osim za neke vecernje izlaske, naravno) Edited October 28, 2009 by vlada` MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Ko pita "sprcana" seljak je. drug :* ;) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Ko pita "sprcana" seljak je. s'silovana? nije smesno ali jesam seljak. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 E, ne seri vlado :D Realno patike su ravni klincu, svi su u fazonu ima ih moj najbolji drug/arica, nosicu ih i ja :D Patike idu samo sa onim shushkavim trenerkama, koje neki likovi zategnu (tj uvek se zatezu) dole kod zgloba i podignu charape do kolena... Uz farmerke ne mogu da idu nikako, definitivno... Ceo projekat airmaxa mi je fake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 sa drugog foruma, nekom baji su naplatili $100 dolara za 10 minuta pregleda kod zubara, OP postavlja topik i : $100 for 10 min ... ~ $1000 / hr ... what do you think whether it is a rip or not? (Always ask how much for consultation beforehand) Gubim vreme vec dva dana nista ne ucim,spavam, gubim vreme a nikako da sednem da jebeno ucim...... /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 mogu da idu uz farmerke, ne mislim na fegetske poluzenske farmerke, koje idu uz nogu pa se naboraju dole, vec nesto sira varijanta :) a sto se tice toga da su svi u fazonu da ih moraju imati, to je druga stvar, ja o tome i pricam, da cu ih nositi ako mi se svidjaju, ne obazirem se na gomilu debila koji ih nose jer ih jednostavno moraju imati, i u stanju su da daju 5k za fejk kinesko govno, umesto da za te pare kupe odlicne, kvalitetne patike u bilo kojoj sportskoj radnji MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Pochela sezona slava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 s'silovana? nije smesno ali jesam seljak. koja si ti budala Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 jao jao,deste drugari! :) danas ceo dan na faxu,posle u Cigri trening,pa u kaficu na Brdu... sad cu da hasam,malo tv,pa se nadam da cu uspeti da zaspim... kapiram da ce me sutra mrzeti da odem na jedno predavanje :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 dok je Vlade niko ne treba da se boji bana. Vlado pile ljubi te cika Vene You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 dobrojutroske!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Sanjao sam rur ponovo, Kruko je imao nadimak Kaizer Soze iz nekog razloga. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 (edited) Dobro jutro plejeri. Ja ovo posle 8 ne racunam u careve, tako da moram jos da se potrudim. Setio se da imam francuski pre fizike i sto bi moj drugar rekao "Smorio sam se ko Spajdermen u Vojvodini." EDIT: HA! 47. strana! winwinwin Edited October 29, 2009 by Playa Icecold Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Baš sam se lepo naspavao nešto, i nije mi ni bilo teško da ustanem. Jedino što sam pola noći spavao nekako retardirano pa da se nisam slučajno probudio da pomerim jastuke ko zna kako bi bilo :) @ outleti - Ja sam skapirao da su ti outleti sranje, odnosno možda ima jedan dva modela koji su baš povoljni, sve ostalo ima cene kao na drugim mestima. @ san i kruko - hahaha :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Vudu je moj drugar. Samo se plasim Vitje. dok prava opasnost dolazi sa sasvim treće strane. uozbilji se i prestani da troluješ. dok je Vlade niko ne treba da se boji bana. Vlado pile ljubi te cika Vene ja više ni ne mogu da pohvatam koliko taj vlada ima altova i koliko puta sam ga banovao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts