Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dobro jutroo, ruzno vreme totalno...

Mora da se uchi, danas dosta obaveza u shkoli... a za tri dana na ekskurziju u Prag \o/

Ako je neko bio tamo ( a bio je sigurno ), neka mi ostavi par utisaka kako je tamo... ? Poshto sam video da im je kruna valuta, koliko euro ima krune?

Bio prosle godine, prelep grad stvarno, atmosfera na ulicama preko dana je odlicna, mnogo starih i dobro uradjenih zgrada, sokaka... Dvorci, kule, sve odlicno. Tad kad smo mi bili je jedan evro bio ~25 kruna cini mi se. E sad, valjda ce vam vodic reci da pazite u koje menjacnice idete, ima jedna blizu centra, ne secam se tacno kako se zove taj deo ali znam da ima ogromna Newyorker prodavnica blizu, nju drzi neki dal' musliman, dal' arapin nisam siguran, i kod njega smo obicno i menjali pare jer u mnogim znaju da ostete dosta. Vltava je prelepa reka, tu je i jedan preko nje "pesacki most" ali je guzva redovno. Sto se tice night-life, mogu ti reci da nije nesto bolji od naseg. Mada opet mozes fino da se provedes. Sve u svemu, ako vas vreme posluzi, bice ti sjajno. Verujem da cete i posetiti mesto Karlovi Vari, to je kolko se secam banja, prelepo mestasce. Ne mogu vise za sad da se setim stvari.

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

Nisam se video sa zenom, skoro dva'es dana. Poprilicno sam smoren. Sedim kod kuce, bolestan. Ne radim nista jebeno. Mislio sam i ja da dodjem na stoni, da idem cikama po pivo i sve to, al' jbg, bolest ne posustaje.

There are people who almost never smile but are almost always happy.

kreatore geju,zajebi sve ovo i kupuj ceska piva na svakom cosku :)

I to pored :D

Doneo sam cak karton nekog ceskog Kozel piva. Mnogo je dobro.

l_kozel10_2007.jpg

@jack: dosao bih i ja sto posto da imam pare :/ Sto niste organizovali pre 5 dana, imao bih para.

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

Nisam se video sa zenom, skoro dva'es dana. Poprilicno sam smoren. Sedim kod kuce, bolestan. Ne radim nista jebeno. Mislio sam i ja da dodjem na stoni, da idem cikama po pivo i sve to, al' jbg, bolest ne posustaje.

Verovatno te je i "zena" vec ostavila al ceka da ozdravis da ti to kaze XEEExeeeXAAA

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Ok, jel se iko od starijih seca da su imali odmor od skole u oktobru? Ne zimski, ne letnji odmor vec oktobarski odmor od 2+2 dana *2 dana vikend*. A posle sto su klinci retardi. Pa zato stoko lenja sto ih drzite van skola i na svakih mesec dana im dajete da idu na odmor od iste. Poserem vam se u usta balava.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

prosledila mi drugarica neka pitanja za sutrasnji kolokvijum iz predmeta ''informacioni sistemi'' ...

Da biste smanjili prozor, treba da pritisnite

Dugme Minimize

Dugme Maximaze

Dugme Close

Dugme Restore

Da biste izabranu datoteku snimili na disk, treba da izaberete komandu...

File | Save as

File | Save

File | New

File | Close

i vrh vrhova... Kako ćete podesiti čuvara strane? misleci na screen saver... [roflmao] CUVAR STRANE!

Edited by Mitch

Bjukenon Mitch

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...