Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

nesto matoro - The Firm http://www.imdb.com/title/tt0106918/

sasvim dobar film sa gledljivim Tomom Kruzom i Dzin Hekmenom, koji je jedan od mojih omiljenih glumaca (barem kada se radi o njegovoj filmografiji do sredine 90tih). Ovo je u stvari jedan od retkih filmova Toma Kruza koji mi nije dosadan, a mogao bi se uporediti sa Djavolim advokatom (koji ima bolje lajnove naravno ali je Kijanu loshiji glumac od Kruza) i Dosije Pelikan (po nekom "filingu")

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

majkl seru bih odgurnuo na elektricnu zicu konc logora i posle 10 minuta samo flipnuo da se przi josh 10 minuta koliko je nevidjeno jednolichan. u Dzunou je bio josh i dobar ali je uzasan glumac generalno

nije on toliko los glumac koliko vas opterecuju njegova gluma i filmovi, a niste ciljna grupa

Edited by Immz

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

"He conveys the sense of awkwardness a lot of teenagers can really relate to :D."

elem ,Green Zone , 7 od 10 , oprobani Greengrass-Damon combo. Film je dobar, napet, drzi paznju, kad se radnja zahukta ne popusta ni sekund. Akcione scene su odlicne . Scenaristi su se trudili da ne bude sve crno-belo ali taj politicki deo je prezvakan hiljadu puta i tu nema sta da se prica. Da ne spoilujem dzabe detaljima. Predvidljiv jeste , birokrata the negativac je genericki otaljan. Mada kad razmislim ni ostali likovi nisu bolje prosli .

U svakom slucaju dva dobro provedena sata . Odoh sad da gledam Ghostbusters :D .

Edited by r_10

This sentence defines me.

Bar deluje autentično glupav, za razliku od svog glavnog imitatora Džesija Ajzenhauera, ko se nije smorio dok je gledao Adventureland tom ni smrt neće teško pasti :))

BTW, Kristijan Bejl has nothing on Michael Cera:

http://www.youtube.com/watch?v=D0KW4ESrZu0

Elem,

HOT TUB TIME MACHINE

Hot_tub_time_machine_poster.jpg

Vaistinu sranje. Priča i nije loša i ima potencijal, al film smara za sve pare, kao da su mislili da će sam koncept povratka u prošlost biti dovoljan za dobru komediju pa se gotovo uopšte nisu trudili oko humora, glume ili bilo čega drugoga, pa film i izgleda kao retardirana i šuplja tinejdž-džank komedija iz osamdesetih.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

mislish dsezi ajzenberg? Lik je sasvim dobar u Zombilendu. On ima foru isparanoisanog hipohondera koju Cera nema, pogotovo ne sa onom telecom facom.

Znam da cu zvucati kao matori penzos, ali me boli kurac - ako hocete da vidite sta je zbunjeni tinejdzer pogledajte prvo filmove Dzona Hjuza - tj The Breakfast Club. Film jebe kevu 99% novijih tinejdz filmova

http://www.youtube.com/watch?v=WTzVfNjGOYU

Edited by iguana

ja sam nesto isto u osamdesete-devedesete lezernom fazonu posle lobotomije koju mi je donela borba titana rimejk:)

izmedju ostalog sam gledao poslednjeg akcionog heroja i, cak i ako sklonimo u stranu nostalgiju i bilo kakve emo momente, dobijamo fantastican film sa brdom objektivno odlicnih fora koje su isto tako objektivno odlicno izvedene, fenomenalne scene i reziju, atmosferu i da ne nabrajam dalje. jednostavno mi nije jasno kako danasnje holivudske filmadzije uspevaju da toliko fejluju sa toliko mogucnosti...jasno mi je da neki film ne ubode zicu po svim aspektima, tipa promasen poneki kasting, neke fore u filmu su neupecatljive i neiznesene kako treba, scenario ima par rupa itd. medjutim, odgledam random akcionu komediju sa svarcenegerom iz devedes trece i ne mogu da se setim nijedne akcije iz poslednjih pet godina da je upola dobra...lol...pogotovo sto se tice nekog gotivnog hemijskog vajba...

planiram da gledam i tango i kes i jos gomilu slicnih...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

akcije u stilu osamdesetih i devedesetih su gotovo izumrle, i to je greška koju bi expendables-i trebalo da isprave. :)

pa ne samo akcije, evo sad se setih i onog filma sa kevinom kostnerom valjda i onim klincem sto ga kidnapuje i na kraju ga zveknu. izlizan film koji opet na neki arhetipski nacin indukuje emo overflow svojim vajbom. a u novim filmovima imamo paradoks, filmovi traju po 2-3 sata, a opet, bilo ko da umre, ravnodusan si i samo zevas iako su imali sat vremena duze da te nafiluju vezanoscu za likove...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

to je odlichan klintov film

http://www.imdb.com/title/tt0107808/

eto, jos bolje za komparaciju:) mislim, gledas ove nove klintove sto ih stancuje i realno su tragicniji od tog po scenariju, a opet te boli dupe sto ginu glavni likovi samo tako...

GREEN ZONE

Green_Zone_poster.jpg

Sjajan Gringras-Dejmon kombo ko što neko već reče, jedino što je zakasnio jedno 6-7 godina da bi bio adekvatno kontroverzan i angažovan (s obzirom na tematiku). Sa druge strane, sve funkcioniše gotovo besprekorno: izvrsna režija (sa smanjenim drmusanjem kamere koja dočarava dramatičnu autentičnost), sjajna gluma (na stranu Dejmon i ostali poznati glumci, pojedini vojnici i oficiri deluju kao stvarni military personel) i gomila sitnica koje sjajno funkcionišu i izgledaju na ekranu (npr. kad se izdaju naređenja, skraćenice i on the fly kodovi i žargoni, pa način na koji vojnici gledaju i primaju k znanju info/naređenja koja im se daju, predpostavljam da u stvarnosti nije ništa drugačije). Plus poslednjih supernapetih pola sata koji su baš profi odrađeni, vidi se da Gringrasu leži ova military tematika.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

near dark - najbolji film o vampirima koji sam gledao kul je 

the crazies - zaobici djubre 

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

jebiga noob sam ... gledacemo i taj vampire kiss danas sjutra :)

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

I LOVE YOU PHILIP MORRIS

ILoveYouPhillipMorrisMP.jpg

Izvrsna komedija sa blagim elementima drame koji opet brzo ustupaju mestu sjajnom humoru. Džim Keri odličan, vidi se da se suzdržava od svoje standardne retard rutine, dok je MekGregor odradio fantastično ulogu emo geja iz zatvora, pogled, maniri, kad priča, dok trči, fantastično. Inače, u pitanju je istinita priča o liku koji se odmetnuo od porodice i počeo da živi otvorenim gej životom uz put postavši master prevara i bežanja iz zatvora na najneverovatnije načine. Jedna od retkih komedija koja drži pažnju svo vreme i gde fazoni postaju bolji što film dalje odmiče, sa sjajnim i neočekivanim finalom. Ako niste previše homofobični, obavezna preporuka.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...