Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

Ja imam osecaj da su ljudi generalno oborili sebi standarde pri ocenjivanju filmova, pogotovo kad su upitanju horori/sajfaj, kad prelistam unazad i vidim sta su ljudi preporucivali zgranim se, da li zbog nestasice dobrog flicka ili od predoziranja govnima svaki dan, ne znam...

Kad je utisak od trailera jaci od utiska nakon odgledanog filma, film je los, barem po meni. To sto je ideja za daybreakers super ne znaci nista kad je film pun mana. Jedan od onih filmova koje zaboravis da si gledao posle sedam dana, prica na kraju tanka, utisak 0.

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

Ja imam osecaj da su ljudi generalno oborili sebi standarde pri ocenjivanju filmova, pogotovo kad su upitanju horori/sajfaj, kad prelistam unazad i vidim sta su ljudi preporucivali zgranim se, da li zbog nestasice dobrog flicka ili od predoziranja govnima svaki dan, ne znam...

Kad je utisak od trailera jaci od utiska nakon odgledanog filma, film je los, barem po meni. To sto je ideja za daybreakers super ne znaci nista kad je film pun mana. Jedan od onih filmova koje zaboravis da si gledao posle sedam dana, prica na kraju tanka, utisak 0.

Samo ti prati shta ja pricham i bitje full.

Pandorum - full.

Saw 6 - kida.

Daybreakers - sranje, fin film - al sranje. Samo sam chekao Vampire iz Twillighta.

Triangle - full, al nekako mu fali neki zachin

Edited by Dreadlord

poz voz 2011

Šta će ti začin pored onakve ribetine sa onakvim nogama, još i onaj ispijeni white trash drolja look, uf, uf...

Edited by Pipboy

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

The Serpents egg

00000255.jpg

Skoro nisam gledao zanimljiviji film.

Razlikuje se od prethodnih bergmanovih koje sam gledao...

Amerikanac(jesha), dolazi u berlin,inace je radio u cirkusu(na trapezu), brat izvrsava samoubistvo a tek na kraju saznaje da je sve to deo jednog eksperimenta...

Edited by rockdudbg

vid'o sam deda mraza

Box je teshko sranje, na toliko nachina propali pokushaj Darka da je to ne vidjeno.

A ti immze, ne znam shta da ti kazhem Saw je ikona.

Gledaj josh pandorum i to reci da je njesra :)

pisao sam vec o pandrorumu, dobar je.

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

meni je ta triologija izbacila sva tri "top 3 movies" sa svojih mesta

na mojoj listi, je li

zato ja suze ronim sto nisam dovoljno zen master da mogu da prenebregnem meta dejmona, te da i ja uzivam u tim filmovima...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...