Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

inace gleda sam rules of engagement i serija mi je meh, mnogo je bolji how i met your...

ovoj nedostaje duha, i ocajna je gluma svih, samo je jeff faca

Kada bih uporedjivao "sezonu za sezonu" himym i roe u pocetnim sezonama himym definitivno daleko bolja. Ali od nas par drugara koji smo pratili odavno vec himym, samo sam ga ja dogledo do kraja (tj do kraja ove sezone zadnje), ostali su prekinuli i bili u fazonu "jel su im otkrili ko im je keva vec [:D] ", bez obzira sto to i nije poenta serije jelte, ali jednostavno kad pocnem da je gledam, to je dosadno od pocetka do kraja bez i jedne svetle tacke (nekad je to bio barney car :)),sto pre zelim da se zavrsi da predjem na druge stvari koje izlaze utorkom. Dok recimo legendarni "prijatelji" mi nisu bili dosadni ni posle 10 ili kolko vec bese serijala. Verovatno je stvar ukusa, tako da ono i ne moramo da se slozimo [:D]

Elem da ne bude da smaram samo:

Treme Od kreatora serije The wire, nova serija, jos jedna epizoda ostala do kraja sezone. Radi se o gradjanima New Orleansa posle uragana Katrina, naporima da obnove grad, lokalnoj kulturi, muzici itd.. Znaci ovo nikako nije wire (nema te akcije) i ako krenete da je gledate u tom raspolozenju definitivno cete se razocarati. Ali serija u opste nije losa u prvih par epizoda dobicete sliku o tome sta mozete da ocekujete pa ako vam se svidi pogledajte, meni je ok. + razlicita je od vecine stvari koje se trenutno pustaju. [;)]

Elem da ne bude da smaram samo:

Treme Od kreatora serije The wire, nova serija, jos jedna epizoda ostala do kraja sezone. Radi se o gradjanima New Orleansa posle uragana Katrina, naporima da obnove grad, lokalnoj kulturi, muzici itd.. Znaci ovo nikako nije wire (nema te akcije) i ako krenete da je gledate u tom raspolozenju definitivno cete se razocarati. Ali serija u opste nije losa u prvih par epizoda dobicete sliku o tome sta mozete da ocekujete pa ako vam se svidi pogledajte, meni je ok. + razlicita je od vecine stvari koje se trenutno pustaju. [;)]

Ne slažem se. Treme je totalno u The Wire fazonu, samo što je igra pandura i kriminalaca zamenjena muzikom.

drugi serijal united states of tara je još bolji od prvog. sjajno! [jupi]

bedak je jedino što za tako kratko vreme prekazivanja moram da čekam do marta 2011.

jel se "ludača" još baca u "nesvest" ili se "smirila" bar malo da počnem da gledam?

Jebote, aj prekinite više :(((((

Evo, bilo šta

ZOMBIES OF MASS DESTRUCTION

ZMD_Poster.jpg

Suviše amaterski urađeno (što ima svojih čari u par scena), prilično krvavo i sa iznenađujućim političkim komentarom. Glavna riba je brutal.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

The Unthinkable:

poster.jpg

Interesantna ideja, na momente zaista napeto (pogotovo pred kraj), ali mu nedostaje nekih stvari da bi zaista bio ubedljiv film. U svakom sluchaju vredi pogledati zato shto se razlikuje od vecine sranja koja nam serviraju ovih dana i pokushava da postavi pitanje - "Gde je granca preko koje ne mozemo da predjemo?"

А в чем сила, брат?

The Unthinkable:

poster.jpg

Interesantna ideja, na momente zaista napeto (pogotovo pred kraj), ali mu nedostaje nekih stvari da bi zaista bio ubedljiv film. U svakom sluchaju vredi pogledati zato shto se razlikuje od vecine sranja koja nam serviraju ovih dana i pokushava da postavi pitanje - "Gde je granca preko koje ne mozemo da predjemo?"

Meni malo fali kraj ovome i

Krajnje je retardirano shto su svi stajali i plashili se da tje da puca na nekog kad je uzeo pishtolj....kad ja mislim da dete od 7 godina zna da ga je uzeo kako bi ubio u sebi. Lepo dva metka u ruke i svi srecni...ali ne silni vrhovi FBIjaja su toliko retardirani to da urade, mada se to odma vidi chim ova zhena direktor FBIja a protiv muchenja je ljudi...ajte molim vas, ne mozhesh da si na poziciji josh bezbednosno/vojnoj a da nisi zhivotinja.

Te 2 stvari mi smetaju. Tj ona mi smeta, u realnost - rech ne bi rekla za muchenje (bila bi davno odpushtena da je tako moralna) i momenta kad je uzeo pishtolj bi mu pucala u ruke.

No poenta je prenesena sa granicama. Samo ne znam kome.

poz voz 2011

odlican film i sjajno "pisanje" po fegetima, do momenta kada

se ladno poljube u zatvoru, jebem ti sve.

jebeni gej lobi. FU

sjajna zabava, upropastena. naravno, nisam stigao ni do polovine

BOZHE koliko upropashtjen film samo zato shto se nisu zaustavili da su >idejno< gej, jebem im mater za ono na pochetku i svo cickomickanje shto su morali da pokazhu...deca da mi odrastaju sa ovakvim filmovima.

Odo sad da se zakljucham u neku sobu sa pichkama na nedelju dana, film mi je smanjio kolichinu testosterona...jebani gej lobi.

poz voz 2011

the crazies - solidan survival horror

mislim da su producenti i reditelj odlučili da se ne bave ni čudovištima ni državnom zaverom nego likovima, što obično znači da će ispasti neki njanjav proliv o osećanjima, ali to se ovaj put nije desilo. atmosfera je odlična, lepo je snimljeno, glumi timoti olifant (što je uvek plus) i riba koja je igrala kevu u man on fire. ne vređa inteligenciju ako izuzmemo one nezaobilazne "aj sad svi da se razdvojimo i odemo na tavan" horor akcije.

she's out of my league - wtf

ovo sam skinuo jer je u njemu alice eve, čiji smo topless klip nedavno imali na golim ženama ako se ne varam. prekinuo sam film posle 20 minuta jer sam shvatio da ga gledam samo da bih video seks scenu, a to ću naći na nekom tjubu. za tih 20 minuta sam izvalio da kasting fejluje, jer alisa treba da bude neka riba od koje svima pada vilica na pod na prvi pogled, a ona je više "slatka riba iz kraja (sa sisom za isusa)" tip.

she's out of my league - wtf

ovo sam skinuo jer je u njemu alice eve, čiji smo topless klip nedavno imali na golim ženama ako se ne varam. prekinuo sam film posle 20 minuta jer sam shvatio da ga gledam samo da bih video seks scenu, a to ću naći na nekom tjubu. za tih 20 minuta sam izvalio da kasting fejluje, jer alisa treba da bude neka riba od koje svima pada vilica na pod na prvi pogled, a ona je više "slatka riba iz kraja (sa sisom za isusa)" tip.

de će ti duša... pusti trudnjaču (trenutno porodolju) na miru [;)]

Kandagar:

1264944193_kandagar-skachat-film.jpg

Istinita pricha o ruskim pilotima koje su Talibanci drzali vishe od godinu dana u Kandagaru 1995 godine. Film je ruski, za sada samo ruskom, ali vredi pogledati ako nadjete titlove. Pokazuje neke momente iz zivota Talibanaca i ima jako lepih scena koje su snimane u Uzbekistanu koji dosta lichi na Avganistan. I naravno il-76 :)

А в чем сила, брат?

uhvatila me nesto nostalgija po ovom kishovitom vremenu, pa sam uzeo da gledam jedan od mojih SF favorita - Bliski susret trece vrste http://www.imdb.com/title/tt0075860/

Film je mator vec 33 godine ali rezija je takva da efekti ne deluju smeshno (osim one lutke eliena sa veoma tankim rukicama koji nesto mashe). Meni, jedan od najboljih Spilbergovih filmova, pre nego sto je poceo da se izdrkava (posle treceg Indijane)

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Micmacs

micmacs_a_tire-larigot.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1149361/

zadnji film Zan Pjer Zenea. Ako ste voleli Ameli, sigurno cete voleti i ovaj film, jer su svi karakteristichni detalji Zenea tu. Fantastichna pricha, glavni lik koji je socijalni marginalac, malo dijaloga, kolorit slike... Pricha nije nesto revolucionarno, ali je simpatichna kao i sami likovi i traje taman toliko koliko da vam ne dosadi a da ne zelite da se zavrshi. Sve preporuke

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

I valjda je poslednji a ne zadnj film, mislim osim ako čovek nije umro ili se izjasnio da više neće da snima filmove :)

Inače, hvala za preporuku, saće ga nađemo negde. Žan Pjer Žene je genijalan reditelja, ko nije gledao Delikatesnu radnju, Grad Izgubljene Dece i Ameliju puno je propustio (čak je i Alien 4 podnošljiv, prvenstveno sa vizuelne strane).

Btw, jel može neko da pošalje invitation code za demonoid ako nije problem.

Edited by Pipboy

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

ima svugde br rip

http://torrentz.com/search?q=Micmacs 

inace odgledah kickass.prijatno sam iznenadjen jer nigde nisam gledao nikakve trejlere niti preterano slusao o istom, te nisam znao sta da ocekujem.tako je uvek i najbolje:)

salt wat fish fresh wat fish?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...