voodoo_ Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Ma nije bila frka, prebio sam mastera samo sa oružjem i uspeo da nastavim treniranje bez rešavanja toga sa ubicom, al hteo sam da nastavim sa tačke gde je sve išlo kako treba :) sad sam u gradu i džojnujem se order warriorima, nisam ja za mejdža :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 7, 2009 Author Report Share Posted October 7, 2009 poceo sam sinoc :D premlatio par svinja i one ostale zivine nasao mac i legao da spavam ovo je isto kao g1 il g2, sem lepse grafike ... borba deluje malo fluidnije od samih pocetaka u gothicima i lakse se dobija osecaj kada ces nekog da mlatnes... sve ostalo za sada deluje isto sto se rpg-a kao rpga tice.... ocekivam sam neka iznenadjenja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 (edited) Ja sam opsesivno komuplsivan :) pa sam otisao prvo u grad, resio sve sto moze da se resi, bez uclanjivanja bilo gde, tj odradio sam 4 kvesta za Don-a i 4 "for the order" i sada imam one 3 golden bowls, i kome god da dam, automatski sam uclanjenj :(...tako da sam morao da izadjem iz grada kroz tajni prolaz bez da se uclanjujem » Click to show Spoiler - click again to hide... «Tajni prolaz za izlazak iz grada mozete naci kod one kuce sa kurvama, tj unutra, ima ona soba (levo od Sonje) gde se ona riba kupa, e pa tamo ima jedna slika na koju treba kliknuti, i otvore vam se tajna vrata koja vas vode do glavnog coveka Don-ovih ljudi u gradu, a pored njega je put napolje ...sad cu pokusati i u manastiru da odradim sve (mada vidim da je jedan od master testova da pomognes orderu u gradu :( pa kapiram da to nece biti moguce)...Inace sam lvl 7, i nista jos nisam ucio, imam brdo LP-a...i prelazim sa pocetnim statovima i prilicno je tesko ovako, mora oprezno sa svakom beasty....ali to mi cini igru dodatno zanimljivom... » Click to show Spoiler - click again to hide... «Ako volite izazov i ako vam treba dobar exp, idite u jednu pecinu na putu do manastira, pored one farme, koju cuva lik na S...ne mogu da se setim kako se zove...e pa iznad te farme je jedna pecina gde su neki skorpioni, i lizardmen elite warriori i neki ash beast, i svi ostavljaju jako puno exp-a (preko 300 svako ponaosob), a jako su teski za ubiti, ALI mozete sve da ih odvucete do te farme gde je taj lik na S...jer je on neranjiv, pa posle nekog vremena ubije sva ta cudovista...e sad ako ste pazljivi mozete da zadate poslednji udarac i pokupite sav exp...pazite samo da cudovista vodite na takav nacin da mimoidjete ostale sa farme, jer ce uprotivnom uni priskociti u pomoci a buduci da nisu neranjivi, umreti vrlo brzo, pa cete imati praznu farmu ( sa izuzetkom lika na S...) Edited October 7, 2009 by loshmi Quote Prca mi se za custom titulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 7, 2009 Author Report Share Posted October 7, 2009 pa dobro te akcije sa navlacenjem protivnika na random baje po mapi su poznata stvar jos iz gothica... ima li sta novo u ovoj igri :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 (edited) pa dobro te akcije sa navlacenjem protivnika na random baje po mapi su poznata stvar jos iz gothica... ima li sta novo u ovoj igri :) Pa u principu, jako podseca na G2, cak se i grad zove Harbour Town, i kurve i sve to...samo bolje, mnogo bolje...a i nesto je nestasica role play-eva... Edited October 7, 2009 by loshmi Quote Prca mi se za custom titulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Vi sto se se tukli 20 godina sa masterom, jeste ga napili pre toga i promenili mu mac? onda je mnogo lakse :) Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Vi sto se se tukli 20 godina sa masterom, jeste ga napili pre toga i promenili mu mac? onda je mnogo lakse :) Kenjas da moze??? aj detaljnije plz Quote Prca mi se za custom titulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 » Click to show Spoiler - click again to hide... «Ne mogu da se setim s kim tacno pricas tu gde se trenira, sa nekim od novice-a cini mi se , al ti kazu da mozes da ga napijes, onda nadjes lika koji cisti izmet od svinja, i on ti da magewine pod uslovom da mu nadjes nekog ko ce da ga zameni u poslu (odma ti da vino al kao da mu kasnije nadjes nekog, tako da zapravo ne mora nista da se radi osim da se prica s njim), onda odes do blacksmitha i trazis mu najgori mac ikad. Pricas sa masterom, sejvujes pre toga, dijalog se grana par puta , ako pogresis odete da se bijete pre nego sto se napije, a ako sve prodje kako treba - napije se i jos mu das mach koji radi nesto 5 dmg po udarcu, i onda je laganica. Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 7, 2009 Author Report Share Posted October 7, 2009 stavljajte sve u spoilere da ne bih brisao... inace roflmao za ideju za fajt sa masterom, asocira na fallout :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 (edited) » Click to show Spoiler - click again to hide... «Ne mogu da se setim s kim tacno pricas tu gde se trenira, sa nekim od novice-a cini mi se , al ti kazu da mozes da ga napijes, onda nadjes lika koji cisti izmet od svinja, i on ti da magewine pod uslovom da mu nadjes nekog ko ce da ga zameni u poslu (odma ti da vino al kao da mu kasnije nadjes nekog, tako da zapravo ne mora nista da se radi osim da se prica s njim), onda odes do blacksmitha i trazis mu najgori mac ikad. Pricas sa masterom, sejvujes pre toga, dijalog se grana par puta , ako pogresis odete da se pijete pre nego sto se napije, a ako sve prodje kako treba - napije se i jos mu das mach koji radi nesto 5 dmg po udarcu, i onda je laganica. » Click to show Spoiler - click again to hide... «A pitao sam se cemu taj mage wine sluzi?? Jbt, a ja se usrah tabajuci ga....a strength mi je 10, i sword fighting onaj pocetni :( Edited October 7, 2009 by loshmi Quote Prca mi se za custom titulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trap_lord Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 ova igra je apsolutno prelepa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Dobro si nam rekao, posto mi ne igramo :) Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Dobro si nam rekao, posto mi ne igramo :) jel to znachi da svi ostali mozhemo da obrishemo naloge, ili samo oni koji ti smetaju? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 7, 2009 Author Report Share Posted October 7, 2009 » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... «A pitao sam se cemu taj mage wine sluzi?? Jbt, a ja se usrah tabajuci ga....a strength mi je 10, i sword fighting onaj pocetni :( kako ti je str samo 10, da si jeo samo jabuke bio bi ti veci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Ja se zajebao i jeo jabuke i onda sam jedva skupio 10 komada po manastiru za onog svinjara :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Huh? Jeduci jabuke budzis stregth??? No shit..nisam znao... Nego imam pitanje?? Kako se postaje mage???? U smislu, ja sam odradio sve kvestove i sve to..i inkvizitor me postavio za warrior of the order...a ja to nisam hteo...nije me ni pitao...samo mi je to rekao....mislim, ne znam gde sam pogresio ...??? Quote Prca mi se za custom titulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Izabrao si pogresan put tj. ne ide novice>warrior of the order>mage vec novice>mage. Trebao si da pratis liniju sa Illuminarijem i Ignasijem posto su ti oni magovi, Cyrus takodje. Najbolje ce to da ti odgovore voodoo i G!!! koji kao postene zene prvo igraju sa magom a mi nublari se bijemo s'macevi :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Hmm nisam siguran da je to, sve sam odradio sto se moglo odraditi u manastiru, da li je moguce da posto nisam dosao dobrovoljno, nego sam uhvacen, da mi je automatski dato da budem warrior??? I da li uopste ima smisla ako si warrior of the order da koristis jednorucni mac i stit??? Mislim da li mozes da nadjes trenere kasnije i za to??? Quote Prca mi se za custom titulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kshaja Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Strava igra, igrao sam poslednje 3 igre u suknji, vreme je da uzmem batinnu u ruke. Jedino sot me boli kod igre je skakanje, dodje mi da izgulim oci kad skocim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Al je dobro za brzo trčanje kroz grad :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 8, 2009 Author Report Share Posted October 8, 2009 Izabrao si pogresan put tj. ne ide novice>warrior of the order>mage vec novice>mage. Trebao si da pratis liniju sa Illuminarijem i Ignasijem posto su ti oni magovi, Cyrus takodje. Najbolje ce to da ti odgovore voodoo i G!!! koji kao postene zene prvo igraju sa magom a mi nublari se bijemo s'macevi :) pu pu pu, ne mesaj mene u tu pricu, ja samo sa hladnim oruzjem u ruci trcim kroz igre ovog tipa Hmm nisam siguran da je to, sve sam odradio sto se moglo odraditi u manastiru, da li je moguce da posto nisam dosao dobrovoljno, nego sam uhvacen, da mi je automatski dato da budem warrior??? I da li uopste ima smisla ako si warrior of the order da koristis jednorucni mac i stit??? Mislim da li mozes da nadjes trenere kasnije i za to??? mislim da je ovo bitno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 mislim da je ovo bitno Pff, aj probacu kada dodjem kuci da ucitam save pre nego sto su me uhvatili, pa sve opet....pa vam svima javim jel to :) Quote Prca mi se za custom titulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kshaja Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Al je dobro za brzo trčanje kroz grad :) Suknja ili skakanje?? ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Skakanje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 IZ razgovora s Jan-om cini mi se na pocetku saznajes da ako oces da budes mage, moras da izbegavas inkviziiciju svuda po ostrvu i onda da odes u monastery dobrovoljno, ako te navataju, postajes nindza./ Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts