voodoo_ Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Opet, pretpostavljam da je malo namazaniji za život. Ovaj gore da mu naiđe neki wallet inspector, poverovao bi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Lik ne da je glup, nego je glup toliko da neverovatno iritira. Imam neki osecaj da posle 2 minuta raspravljanja sa ovim likom bi pocheo da pucam na sve jednom delu tela. Uopshte nemam naviku i veoma mi je ruzno da kazem da je neko glup ali kada je neko glup i pravi se pametan i postavlja svoje znanje ( ne znanje ) u nebesa dodje mi da eksplodiram :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 kad nema posla verovatno mu je sporedni hobi da bude serijski ubica Sada sam sertifikovani stručnjak za visoke tehnologije pri politehničkoj školi – to znači da znam da rasklopim i sklopim ceo PC tako da radi, da oformim lokalnu mrežu sa serverom i bez servera na najjednostavniji način uz minimalno trošenje resurasa (verovali ili ne ovo je GRAMATICKI ISPRAVNO, jer, da sam napisao "resursa" - to bi bila JEDNINA (GENITIV JEDNINE), a ja naglašavam da ih ima više - dakle to je MNOŽINA!!!), a da naravno radi. EPIC Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 (edited) Samo ova recenica da se izdvoji pa je najveci epik to znači da znam da rasklopim i sklopim ceo PC tako da radi Edited August 23, 2009 by СавСамИсти Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 (verovali ili ne ovo je GRAMATICKI ISPRAVNO, jer, da sam napisao "resursa" - to bi bila JEDNINA (GENITIV JEDNINE) jebote... genije Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Lik ne da je glup, nego je glup toliko da neverovatno iritira. Imam neki osecaj da posle 2 minuta raspravljanja sa ovim likom bi pocheo da pucam na sve jednom delu tela. Uopshte nemam naviku i veoma mi je ruzno da kazem da je neko glup ali kada je neko glup i pravi se pametan i postavlja svoje znanje ( ne znanje ) u nebesa dodje mi da eksplodiram :D zovi ga da ti popravi komp, a, onda ga prebi kao pichku :P mada.. hm.. kad nema posla verovatno mu je sporedni hobi da bude serijski ubica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 РесурАса, хахахаха. Цар. :))) Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Ja sam čuo da tip sad ima svoju firmu, ima 10 zaposlenih, ustane u 10, ode na doručak, onda malo đakuzi, kafica, pa posle na ručak sa ženama, i uveče splav zezanje bleja.. oh wait.. to je drugi lik. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Ja sam čuo da tip sad ima svoju firmu, ima 10 zaposlenih, ustane u 10, ode na doručak, onda malo đakuzi, kafica, pa posle na ručak sa ženama, i uveče splav zezanje bleja.. oh wait.. to je drugi lik. lucky? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 lik koji pise sa upaljenim kaps lokom ne moze biti normalan :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 WIN98SE (K4HVD-Q9TJ9-6CRX9-C9G68-RQ2D3 – OVO ZNAM NAPAMET JER SAM GA «MILION PUTA» INSTALIRAO definitivno je pametan do jaja Quote /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trap_lord Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 kako se pravi bootabilni flash? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imba.janqca Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 kako se pravi bootabilni flash? http://www.bootdisk.com/pendrive.htm evo ovako xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 stavi flash u chizmu, zatim sve to kuvaj na laganoj vatri pola sata.. posle kupish nov flash i pratish uputstvo sa linka gore :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 lik je blago retardiran,a ne glup. =/ Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 znam lika uzhivo [VIDITE ODAKLE SAM HAEHAEHAE] , lik je u jebenoj sekti , ide sa kevom svuda , zamalo da ga ubijemo nekoliko puta , stvarno je prso sa mozgom covek , killy je bio blizu.to je onaj tip ljudi koji stalno cheka drugi svetski rat i onda kad svati da toga nece biti , uzima prangiju, kasikaru o chelo i komshiji u bashtu ! bez zezanja , teli smo da roknemo lika , zato sto je u jehovinim , imaju neka okupljanja po sportskom centru itd ... Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 imamo i mafiju na forumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 pa sto ga nisi ubio ? Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 pa juri me murija brate , vec sam robijao , celav sam , brate i tako brate , brate ...znas me znam te Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 brate volis li je brate ? Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 lik je u jebenoj sekti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 DA BRATE ! a inache , bez zezanja, lik ima 30 igra fudbal sa decom od 8-9 mislili da je pedofil neki , a on odlepio skroz ,a ta okupljanja ne propusta , ide sa kevom svuda itd .. PRS[A]O JE NACHISTO !!1jedanes!111 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 znam lika uzhivo [VIDITE ODAKLE SAM HAEHAEHAE] , lik je u jebenoj sekti , ide sa kevom svuda , zamalo da ga ubijemo nekoliko puta , stvarno je prso sa mozgom covek , killy je bio blizu.to je onaj tip ljudi koji stalno cheka drugi svetski rat i onda kad svati da toga nece biti , uzima prangiju, kasikaru o chelo i komshiji u bashtu ! bez zezanja , teli smo da roknemo lika , zato sto je u jehovinim , imaju neka okupljanja po sportskom centru itd ... U jehovinim svedocima? To nesto protiv Seselja!? Smaknite ga bre.. I drugi svetski je prosao :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 (edited) vazi brate gazda brate , nosim utoku uprtu u djoku , a to za Sheshelja cu precutim , autonomashu ! Edited August 25, 2009 by Cela bre Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 ti mora da si mu neki davno izgubljeni sin, sudeći po načinu pisanja posta. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts