Jump to content

Slike forumaša

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pricha je o tome da je najveca ruska art galerija - Tretjakovskaja drzavna galerija reshila da pokaze svoje eksponate na medjunarodnom aerodromu Domodedovo u Moskvi. E sad, poshto je to jako poznata i velika galerija, oni nisu mogli da pokazu te eksponate na obichnim ekranima pa su se obratili mojoj firmi i mi smo im napravili 3D slike njihovih eksponata. U ovom video isechku iz vesti, ja pricham o tome kako smo obradjivali mozda jedan od najpoznatijih eksponata ruskog avangarda - Kvadrat Malevicha :)

А в чем сила, брат?

a da uletis u skolske menze i to?

a da ponudish najjefitniju pogachicu u gradu mesec dana?

a da sexy promoterke dele zu-zue u kesicama tvoje pekare?

kako ti se zove pekara?

a da se prebacish u posao sa smrznutim testom, tu se ljudi razbijaju od posla i love u mom gradu?

Jok, to drze tektice iz skole, radio sam jedno vreme i nisu placali pecivo po mesec dana.

Jok, to radi nekad-drzavna-sad-privatna pekara "Zitoprodukt", 1/4 bureka im je 36din.

Jok, nema sexy promoterki a zu-zu ne radim jer grad je okupiran usranim Fornetijem.

Po sestri, "Aleksandra".

Isto bi bila konkurencija, jer i ovde ima vec ko to radi, vise njih. A i savest mi bi bila poljuljana, prodajem nesto znajuci da povecava rizik od raka u ljudima.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

valuta od mesec dana je mala cena za stalan i siguran prihod ? jbt ja radim sa valutama od 3-4-5-6 meseci :|

bbburek 36 din ??? wtf??? samo sam dao ideju da napravish promociju :) forneti je preusran... on ce da dodje i da prodje...

a masan burek ne povecava rizik od povishenog pritiska i slicno ;)

...

he :) sjajno, bash bih video tako nesto uzivo, najezio sam se. kad ce hologrami da zazive :D Help me Obi-Wan Kenobi, You're My Only Hope !

fallout_table.gif

Pricha je o tome da je najveca ruska art galerija - Tretjakovskaja drzavna galerija reshila da pokaze svoje eksponate na medjunarodnom aerodromu Domodedovo u Moskvi. E sad, poshto je to jako poznata i velika galerija, oni nisu mogli da pokazu te eksponate na obichnim ekranima pa su se obratili mojoj firmi i mi smo im napravili 3D slike njihovih eksponata. U ovom video isechku iz vesti, ja pricham o tome kako smo obradjivali mozda jedan od najpoznatijih eksponata ruskog avangarda - Kvadrat Malevicha :)

heh, sestra mi sljaka za firmu koja ce distribuirati te 3D ekrane (onaje u Izraelu) i reche

mi da upravo jure ovde da pokrenu to i da postave par komada na aerodromu, u Delta sitiju i sl...

Stvarno je WOW efekat kad izvalish u prolazu, samo mora da se svaka zamisao "pripremi" u 3D formatu...

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Da, verovao ili ne cetvrt bureka sa mesom/sirom je 36 dinara dok je kod ostalih 50-60 dinara. Kod mene je 60 vec skoro godinu dana, prvi sam poskupeo po obicaju. Stvarno nisam nigde pokupio sta tacno ti valjas tj. prodajes. Znam da imas svoj posao i da se patis kao i ostali privatnici ali taj deo informacije mi je izbegao. Najverovatnije si veletrgovina, dobavljac koji isporucuje ostalima. Imamo i mi ovde isto jednu firmu koja posluje kao ti, zadnje sto sam cuo je jedino ja i jos jedan lik mu placamo na dan sta nam dostavi od repromaterijala *so,secer,zejtin,margarin,itd.* dok mu drugi duguju od pola do 4 miliona dinara. I ti racuni rastu ali on radi jer nema drugi izbor. E sad, ja da uzmem da radim kantinu u skoli, znaci svaki dan po dva puta isporuka toliko i toliko peciva pa da cekam 30 dana da mi to neko plati ako mi i plati ... jok? Nevazno to valuta cile-mile, nevazno ni plate jer ja pravim to pecivo licno nego cisto "Ne, ne i ne.". Na stranu to, kao sto sam vec i rekao, da skoro sve kantine u skolama su presle u ruke tetkica, njihove rodbine i rodjaka od direktora. Na kraju dana, to isto dete baci tu uzinu sto dobije od kantine, predje preko puta i kupi moje pecivo. Jer ja valjam kvalitet.

@ZerBah

Koji si ti rus, vezes ko da ti maternji [:D]

Edited by Pekarman

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Pa ja imam pekaru preko puta osnovne skole ali Kragujevac ima vise pekara nego skola, vrtica i fakulteta zajedno. Ne vredi ni to sto stvarno imam kvalitet pecivo kad narod nema kintu da jede vec samo da sedi po ceo dan u bastama, sisa jednu kafu i zali se kako nema posla za njih. Svi bi da sisaju drzavnu sisu i da primaju drzavne plate. I ja bi ali drzava u kojoj bi to mogao da radim ce se zvati Pekarlend i ja cu biti dozivnotni vladar, buahahahaahahahh!!!! ... o cemu smo pricali ... ?

A gde ti je tacno pekara? Da svratim d' omlatim jednu 1/4 s' mesom :)

2j0fiuw.gif

Da, verovao ili ne cetvrt bureka sa mesom/sirom je 36 dinara dok je kod ostalih 50-60 dinara. Kod mene je 60 vec skoro godinu dana, prvi sam poskupeo po obicaju. Stvarno nisam nigde pokupio sta tacno ti valjas tj. prodajes. Znam da imas svoj posao i da se patis kao i ostali privatnici ali taj deo informacije mi je izbegao. Najverovatnije si veletrgovina, dobavljac koji isporucuje ostalima. Imamo i mi ovde isto jednu firmu koja posluje kao ti, zadnje sto sam cuo je jedino ja i jos jedan lik mu placamo na dan sta nam dostavi od repromaterijala *so,secer,zejtin,margarin,itd.* dok mu drugi duguju od pola do 4 miliona dinara. I ti racuni rastu ali on radi jer nema drugi izbor. E sad, ja da uzmem da radim kantinu u skoli, znaci svaki dan po dva puta isporuka toliko i toliko peciva pa da cekam 30 dana da mi to neko plati ako mi i plati ... jok? Nevazno to valuta cile-mile, nevazno ni plate jer ja pravim to pecivo licno nego cisto "Ne, ne i ne.". Na stranu to, kao sto sam vec i rekao, da skoro sve kantine u skolama su presle u ruke tetkica, njihove rodbine i rodjaka od direktora. Na kraju dana, to isto dete baci tu uzinu sto dobije od kantine, predje preko puta i kupi moje pecivo. Jer ja valjam kvalitet.

Matori burek za 60 kinti je dosta jeftino, u Pancevu ima jedna pekara koja samo valja burek i tamo je burek prvoklasan kosta 80 kinti. Ali on samo valja burek i to je jedino sto on inace i ima, kad budes dosao obavezno da posetis Grgu :)

Matori burek za 60 kinti je dosta jeftino, u Pancevu ima jedna pekara koja samo valja burek i tamo je burek prvoklasan kosta 80 kinti. Ali on samo valja burek i to je jedino sto on inace i ima, kad budes dosao obavezno da posetis Grgu :)

Jel to ona pekara kod pochetne stanice vozova? na coshku? :)

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM

sad ste me podsetili, pekara crvena zvezda (lol) preko puta avtobuske, sunce ti jebem koji burek, specifican u picku materinu, radi neki deda mamu mu jebem i kontam da samo on zna kako se pravi, ima da ga pratim da vidim de zivi, pa da mu banem jednom da ga mucim dok mi ne izdiktira recept!

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...