Jump to content

pričajte

Recommended Posts

krle je bio prosle nedelje i ufuljali su ga u septembar (wtf) i reko mu lik da mora u septemru:(

Lol Krle car :)

Dulio imam plan!

Odneses odstampan topik sa registracijom/kaskom za Kiju i kazes da moras u septembru to da zavrsis

Ima da ti ddaju decembar i to auto jedinice

Naravno ponesi osmeh, 200 gr kafe i flasu pica :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@doolio

ma nemash od molbe nishta ako nemash vezu opet, dodushe ne treba ti en znam kakva veza sad ali ono ako znash nekog u vojnom odseku zemun to ti je dovoljno, drugo poshto si vec promashio septembarnma shta pishesh molbe ili enz nam shta samo dodjesh tamo i kazesh hocu u decembru i kraj, ako hocesh uopshte:) e sad ovo sve vazis amo za redovno, za civilno bi te verovatnos amo popreko pogledao i odmahnuo glavom:)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Od prvog zivim izgleda na karaburmi :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Lol Krle car :)

Dulio imam plan!

Odneses odstampan topik sa registracijom/kaskom za Kiju i kazes da moras u septembru to da zavrsis

Ima da ti ddaju decembar i to auto jedinice

Naravno ponesi osmeh, 200 gr kafe i flasu pica :)

znao sam da ces se javis, jos reko dal da disklejmujem nesto za fatsoa, al reko mrzi me [:D]

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Какви јебани краљеви су момци

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 

Od prvog zivim izgleda na karaburmi :D

Је л' знаш већ тачно где или само онако оквирно постоји могућност=

Leško Kockica :D

:)))

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

U Hercegovu, tu blizu stadiona Omladinskog, ako se ostvari ta koja kombinacija, koja je vrlo realna.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...