nikita_ Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Ene Junkie. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 BRATE JAO KAKO OVO NISAM ZNAO DO SADA!?! ALA SAM SILNE PARE DAO NA PROTEINE,KREATINE,STEROIDE,METEORITE I OSTALO!?!11? JAO KAKO SAM BIO GLUP! A da ne zaboravimo,dane i dane vezbanja u teretani,JEBOTE MOGAO SAM SVE SAMO DA SAM KLIKNUO I PROCITAO PRICU! Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 hahaha.. JAVI SE IVANEEEE :*** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 koji gej ovaj vudu:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 8, 2009 Author Report Share Posted September 8, 2009 Zašto sad gej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 vidis da sam stavio smajli, znaci da je miroljubivo:) brate, moram da reagujem, post ti je ko da ga je kuzmanovic pisao otprilike, ko da su ti stavljali eksere pod nokte (bukvalno), a ne da je neko jeo kinesku u autobusu oh boze!:) MOJ DRUGAR JE BACIO PEGLU U AUTOBUSU! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 8, 2009 Author Report Share Posted September 8, 2009 Ali stvarno je bila užasna situacija. Al nema veze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 I onda nas Slovenci natovare krucem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 al zamisljam nekog lika koji je kupio da hasa jer je gladan, onda mu naisao bas koji ide na dvaes minuta i on sramezljivo usao i sta ce, nastavio da hasa kad je vec otvorio, mozda je pokusavao sto pre da pojede da bi mogo da zguzva i onda zamisljam tebe sa eye filterom kako gledas u zlog urbanog narkomanskog skorojevica koji verovatno slusa novi talas i block out mamu mu jebem koji je namerno usao u autobus sa kineskom hranom koju je platio pet hiljada dinara, ali zato nema pare da ide autom mamu mu jebem licemernu i nekulturnu:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 8, 2009 Author Report Share Posted September 8, 2009 Nope, ovo je bio neki užasni neobrijani KST intelektualac praznog pogleda koji je polako muljao ono od filološkog do Slavije, umesto da je dečko lepo prošetao i jeo to ko što dolikuje (a ono može da se pojede recimo do Beograđanke i taman tu uvatiš drugi prevoz), em je zdravije em ne ispadneš najgora seljačina. Mene je sramota i sa hranom koja se uopšte ne oseti da uđem u prevoz, a kamoli sa recimo pljekom, jer dok sam se vozio samo na potezu NBG - Zelenjak to su radili samo cigani u šesnaestici, a ovaj ni manje ni više nego kinesku, koja em ima jak uslovno rečeno miris, em je u tako malom prostoru raspalog zagušljivog trolejbusa to još gore za doživeti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Uf danas sam ushao u klub 110 :D srecan sam!! ;) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 jos jace je kad se neko dere u prevozu iz sve snage sto se danas recimo desilo kad sam se vracao kuci na banjici neki ganciji usli u trolu javlja se baba na telefon i prakticno se dere najjace sto moze a trola stoji na stanici = nema apsolutno nikakve buke nigde Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 (edited) Ja sam toliki seljak iz Bora da sam jednom toliko bio gladan u BG-u, i cim sam uzeo pizzu dosao bus na koji sam morao da uletim a nisam izdrzao da ne jedem :( Edited September 8, 2009 by ArktickaLubenica Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 8, 2009 Author Report Share Posted September 8, 2009 E aj da završimo priču, ovom liku definitivno nije bilo frka za prevoz, trolejbusa ima mali milion na početku linija u gradu (tu je bila i moja greška što nisam prešao u neki drugi), a drugo kome se žuri on ne ide trolom osim ako ne živi na krajnjim stanicama, jer toliko sporo ide da je to tuga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 wtf je bilo sa mojim postom :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 8, 2009 Author Report Share Posted September 8, 2009 Ništa mu nije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 KRUKICE NEDOSTAJAO SI MI NA CHETU Sutra jos jedan ispit, i onda sam valjda free... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 8, 2009 Author Report Share Posted September 8, 2009 Interesuje me da li neko ovde ima onaj račun što je Banca Intesa otvarala studentima, pa vam pride uvale i onu debitnu karticu sa nekim pčelicama i tako to? Tu karticu sam izgubio pre sto godina, pojma nemam dal je račun još aktivan, a odnekude mi pade napamet da možda naplaćuju održavanje, pa se brinem da mi ne pošalju upozorenje da im dugujem sto miliona maraka. Da li bi možda trebalo da odem tamo i zatvorim to (podatke više nemam, jelte) ili da zaboravim na sve? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 pa pa paranoja Link to comment Share on other sites More sharing options...
S9-Assassin Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Ne neplaćuju. Trebalo bi da te pozovu da pokupiš novu kad toj istekne rok važenja. Tako je bilo u mom slučaju. Trebalo bi da si dobio onaj papirić sa podacima za online pristup, tu su ti partija i lib. Ako si to sačiuvao probaj da se ulogujes i vidiš šta se dešava sa računom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 kul vece skroz,sad kanterica,a sutra ujutru do faxa da prijavim 2 ispita,i da se raspitam o nekim glupostima...nesto sam sve isplanirao naredne dane,bojim se da nesto nisam zaboravio i da ce da mi se poklope,pa cu morati nekog da ispaljujem :\. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Kako sam sabio matematiku konacnooooooooooooo jeboteeeeeeeeee!!!! Inace, vec dva dana na dva razlicita drveta u bloku vidim okacen sako prekriven celofanom koji onako spooky visi na 3 metra iznad zemlje... wtf :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 (edited) Interesuje me da li neko ovde ima onaj račun što je Banca Intesa otvarala studentima, pa vam pride uvale i onu debitnu karticu sa nekim pčelicama i tako to? Tu karticu sam izgubio pre sto godina, pojma nemam dal je račun još aktivan, a odnekude mi pade napamet da možda naplaćuju održavanje, pa se brinem da mi ne pošalju upozorenje da im dugujem sto miliona maraka. Da li bi možda trebalo da odem tamo i zatvorim to (podatke više nemam, jelte) ili da zaboravim na sve? Ne znam brate, ali shto bi ja jebao jednu ribu shto radi u Intesi blizu moje firme jao jao Edited September 8, 2009 by leisure Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 tako lokalne bande zlikovaca oznacavaju da ce neko da visi na drvetu au leisure koji klizeci post Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 tako lokalne bande zlikovaca oznacavaju da ce neko da visi na drvetu stvarno? mozda zvuchim naivno, ali ne zivim u kriminogenoj sredini i takvi ljudi nisu oko mene (osim trenutnog sefa i to ne zadugo) a i ne palim se na te "batica, zivot na asfaltu" pricha... i da, cisto da preduhitrim mohija, ivana i ostale urbane elitiste, ja zivim na selu i kod mene je najveci zlochin kada nekom nestane koza :D It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts