Guest Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Ko kaze da su me pustili? tako sam i kontao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Dobro jutro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 jutro jutro! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 treba mi pomoc, da ne otvaram bezvezni topic uglavnom, u slikama jedne fejsbuk grupe se nalazi jedna slika koja meni treba jako...i znam da je druga po redu, a nece jednostavno da se otvori...i kada gledam ceo album, mesto te slike je prazno...znam da tako baguje sa dosta slika, ali ne znam u cemu je problem...do browsera mozda? MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 do browsera je zasigurno. ili do mashine. probaj restart! neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 (edited) hehe mislio sam, do cookiesa ili nekih drugih sranja, svejedno se ne razumem u to...jer mi je neobjasnjivo da sa nekog drugog kompjutera mogu da vidim sliku...nebitno, ortak mi je poslao preko msna.. Edited August 30, 2009 by vlada` MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Pala kisa hvala kurcu krasnom. Moze da se dise, a i da se odradi nesto. Dobro jutro, uzivajte. ;) There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 30, 2009 Author Report Share Posted August 30, 2009 Ne može brate, kevi otišao pritisak od promene vremena, ko će sad da mi kuva :C Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 ti? We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 30, 2009 Author Report Share Posted August 30, 2009 Što ja da kuvam kad kuvam loše, a ona sabija? Rule number one uspešnog biznisa: svako radi ono što radi najbolje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 isprogramiraj robot-kuvara! harrrrrrr neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 30, 2009 Author Report Share Posted August 30, 2009 harrrr nego gledam sad Oca na određeno vreme, ladno je špica Boljeg života gotovo copy/paste jedne teme iz ovog filma lal Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 srbi kradu? nemoguce! neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Синоћ ишао са другаром, требало је да ми стигне новац из Бања Луке, да неким типовима оданде набавим карте за Србија - Француска. Чекао бус, прође време када би по реду вожње требало да је ту, одем ан информације, кад крајње нељубазна баба каже да је бус већ прошао. Затим кренем на паркинг да тражим возача, можда је тамо, има тог буса, тај број таблица, али возача нигде. Излазим у очају, пошто се не ради о малој своти, наилазе два човека један има нешт као униформу, ајд да их питам за савет, кад оно испостави се да је један од њих управо драјвер тог буса, да ми човек фино коверту са парама и до јаја. Ту полако креће киша и ај као да се склонимо, таман да попијемо нешто. Невероватно како увек налећем на идиоте који певају. Значи седимо у Касини и сад тамо им онај стандардни маторац, Таса, или како га већ зову, што ту цео дан седи и кења. Али ово је био млађи глас, кад се нагнем мало на страну, попшто од стуба нисам могао да видим, оно седе два дегена и без блама певају, није нешто из зајебанције, него као да су музика, из свег гласа. Сто поред неколико типова и сад неки кренуо да им аплаудира, ја реко' ложи га, кад оно још гори од њих, Звезда Гранда wannabe, после су сели за њихов сто. Фајронт, погасили светла, кад један од конобара испушта звуке налик труби и то поприлично веродостојно испратио "Марш на Дрину", који флешеви, тотална психоделија. Затим кренули ми до Врућег гаврана, али тамо је био фајронт такоше и морали смо да се штекујемо у пролазу док не прође киша. Ту налетимо на два Канађанина Bred-a и Steven-a, Steven је исти Пикац из Вратиће се роде". :) Кренули ту да их флеширамо нешто. Водили смо их по целом граду, да пију да једу, потрошио сам пара за два Дакијева изласка. Али фазон ложили смо их све могуће и немогуће ствари. Значи, оно што се сећам је зло, могу мислити шта смо још кењали. Прво смо их мало зајебавали на South Park форе о Канађанима, па онда како ми сви верујемо у Хитлера, на крају је Хитлер постао meme вечери. Након тога им ортак проспе причу како је мени ћале масон и како ћу и ја кроз неку годину бити, само да напуним довољно година. А пошто су из Vancouver-a, ја, наравно, познајем Великог мајстора Велике Ложе Brittish Columbia-e. :))) И у једној ствари смо се сложили "Freemasons have the key!". :))) Типови су се у почетку усрали, а после су нам се захваљивали у фазону нигде нису наишли на такво гостопримство. Иначе су неки бициклисти што путују по Европи бициклима икао у Србији је најбоље. :) Е, да, тражили су нам и нешто за пушење, али пошто ми везе с гудром немамо, само смо искулирали. Онда је Bred, већ видно издобијан од алкохола, просуо причу како тамо продаје марихуану. Требало је да их доведемо на Карабурму да виде клинце од 12 дина, што ваљају хорс. :) На крају смо овом једном заболи јакну. :)) Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 shta josh ima novo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 prdno sam malopre jako culo se do prizemlja a zivim na trecem spratu Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Синоћ ишао са другаром, требало је да ми стигне новац из Бања Луке, да неким типовима оданде набавим карте за Србија - Француска. Чекао бус, прође време када би по реду вожње требало да је ту, одем ан информације, кад крајње нељубазна баба каже да је бус већ прошао. Затим кренем на паркинг да тражим возача, можда је тамо, има тог буса, тај број таблица, али возача нигде. Излазим у очају, пошто се не ради о малој своти, наилазе два човека један има нешт као униформу, ајд да их питам за савет, кад оно испостави се да је један од њих управо драјвер тог буса, да ми човек фино коверту са парама и до јаја. Ту полако креће киша и ај као да се склонимо, таман да попијемо нешто. Невероватно како увек налећем на идиоте који певају. Значи седимо у Касини и сад тамо им онај стандардни маторац, Таса, или како га већ зову, што ту цео дан седи и кења. Али ово је био млађи глас, кад се нагнем мало на страну, попшто од стуба нисам могао да видим, оно седе два дегена и без блама певају, није нешто из зајебанције, него као да су музика, из свег гласа. Сто поред неколико типова и сад неки кренуо да им аплаудира, ја реко' ложи га, кад оно још гори од њих, Звезда Гранда wannabe, после су сели за њихов сто. Фајронт, погасили светла, кад један од конобара испушта звуке налик труби и то поприлично веродостојно испратио "Марш на Дрину", који флешеви, тотална психоделија. Затим кренули ми до Врућег гаврана, али тамо је био фајронт такоше и морали смо да се штекујемо у пролазу док не прође киша. Ту налетимо на два Канађанина Bred-a и Steven-a, Steven је исти Пикац из Вратиће се роде". :) Кренули ту да их флеширамо нешто. Водили смо их по целом граду, да пију да једу, потрошио сам пара за два Дакијева изласка. Али фазон ложили смо их све могуће и немогуће ствари. Значи, оно што се сећам је зло, могу мислити шта смо још кењали. Прво смо их мало зајебавали на South Park форе о Канађанима, па онда како ми сви верујемо у Хитлера, на крају је Хитлер постао meme вечери. Након тога им ортак проспе причу како је мени ћале масон и како ћу и ја кроз неку годину бити, само да напуним довољно година. А пошто су из Vancouver-a, ја, наравно, познајем Великог мајстора Велике Ложе Brittish Columbia-e. :))) И у једној ствари смо се сложили "Freemasons have the key!". :))) Типови су се у почетку усрали, а после су нам се захваљивали у фазону нигде нису наишли на такво гостопримство. Иначе су неки бициклисти што путују по Европи бициклима икао у Србији је најбоље. :) Е, да, тражили су нам и нешто за пушење, али пошто ми везе с гудром немамо, само смо искулирали. Онда је Bred, већ видно издобијан од алкохола, просуо причу како тамо продаје марихуану. Требало је да их доведемо на Карабурму да виде клинце од 12 дина, што ваљају хорс. :) На крају смо овом једном заболи јакну. :))DO JAJA E! vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 sve sam procitao Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 xeee trebali ste nakon zabadanja jakne da ga terate da ljubi lazarovu sliku i ikonu djevinu i da mu istetovirate ocilo na grudimaaaaa i jos da napisete karaburma zakon VIII/3 je najace You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 :) neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 ahahaha legendo :D nemoj da te ovi dusmani sputaju u pisanju postova haha I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 xeee trebali ste nakon zabadanja jakne da ga terate da ljubi lazarovu sliku i ikonu djevinu i da mu istetovirate ocilo na grudimaaaaa i jos da napisete karaburma zakon VIII/3 je najace Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 @ fatso I lold Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Prespavao sa drugarima kod babe od jednog na Zarkovu, bas fini blejkauskas, prepodne smo odgledali Grin Strit Huligans, mnogo jak film i mnogo poucan, odusevio me. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts