Jump to content

HoN prcajte!

Recommended Posts

Ima dosta i nasih, desi mi se npr u toku dana da naidjem u proseku po 2 nasa igraca po partiji.. Ne racunajuci mene :D

Ako zelis mogu ti pozajmiti malo bratov nalog on ne igra, tj nece vise igrati jer nije u mogucnosti bar jos 2-3 godine da igra..

oGvh0q0.gif

Ima dosta i nasih, desi mi se npr u toku dana da naidjem u proseku po 2 nasa igraca po partiji.. Ne racunajuci mene :D

Ako zelis mogu ti pozajmiti malo bratov nalog on ne igra, tj nece vise igrati jer nije u mogucnosti bar jos 2-3 godine da igra..

smo ta dva munja i ja xD

ja sad ne igram hon cesto, mozda 1 partija na 3 dana u proseku, i skoro uvek mi se desi da bude barem jedan balkanac, a najcesce srbin

imajuci u vidu cinjenicu da igra grupise ljude po serverima na osnovu pinga tj geografske lokacije, taj broj bi morao biti veci.

Kada se DotA community raspao na HoN LoL i Dotu cini mi se da je dosta Srba jednostavno prestalo da igra bilo sta od te tri igre, ili su se masovno zadrzali na Doti i dalje

imajuci u vidu cinjenicu da igra grupise ljude po serverima na osnovu pinga tj geografske lokacije, taj broj bi morao biti veci.

Kada se DotA community raspao na HoN LoL i Dotu cini mi se da je dosta Srba jednostavno prestalo da igra bilo sta od te tri igre, ili su se masovno zadrzali na Doti i dalje

Ja pre mislim da su ostali da igraju Dotu (no skill for HoN), pa onda kad se po koji igrach sa HoNa vrnuo Doti na insistiranje ortaka i oduvao ih sa metagame-omom koji Dota igrach ne mozhe da percipira da uopshte postoji - su prestali komplet da igraju. [:D]

Edited by Dreadlord

poz voz 2011

Cancel your weekend plans because the forecast says it’s the perfect weather to get your Game HoN! New HoN accounts are $10 and players will earn DOUBLE the coins by playing Matchmaking from NOW until Sunday, 3/27 at 11:59 PM EST. More details on the $10 HoN Account and Double Matchmaking Coin Weekend here: http://www.heroesofnewerth.com/

jedno pitanje samo

jel mozhe da se kupi preko one intesine viza kartice?

mislim, jel uspelo nekom :D

Edited by CBETA

na terasi se spasi

lesli se vraca kruci

jedno pitanje samo

jel mozhe da se kupi preko one intesine viza kartice?

mislim, jel uspelo nekom :D

Ne znam, ja kad sam probao preko virtuon vise pre jedno 5 meseci nije htelo, rekli su mi da mogu da kupim preko computerlandsa!

Inace probacu sutra, cim stavim nesto na karticu. 10$ je vrh ponuda:D

Jer probao neko da kupi preko paypala?

Edited by dzigljava

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...