VUL_A Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Odavno se nisam ovoliko iznervirao jbm ih u usta, ne bi me cudilo da i Lucio dobije crveni kako je krenulo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 20, 2010 Author Report Share Posted February 20, 2010 Koji retardi jbt. Kako mozes da dobijes dva zuta za 45 minuta. jbm li ga, mogao je cordobi da progleda kroz prste, ovako...bice 0-0 :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 ma sramota..jebene sudije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 italijanski fuzbal je puko posle afera koje su pocele od juventusa... bash mi seva paja i treba da pukne kad se vidi kakve su i koliko su namestaljki imali i jos bili dovoljno glupi da to ne sakriju dobro... i posle cudo jedno sto je sva lova otisla kod engleza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 nek mi kaze sta je tacno sudija pogresio kod onih odluka protiv intera i evo odseci cu kurac ako nije bio u pravu u jednoj od njih.Svaka mu je bila na mestu. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 nek mi kaze sta je tacno sudija pogresio kod onih odluka protiv intera i evo odseci cu kurac ako nije bio u pravu u jednoj od njih.Svaka mu je bila na mestu. Ja se iznervirah zbog igraca, koji primaju silne love a ne mogu da se ponasaju kao ljudi i profesionalci nego skacu i deru se na sudiju pa dobiju karton, a o startovima da ne pricam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 evo ja cu odma da kazem - mogao je kordobi da ne da drugi zuti.. a pritom jel neko video sta je roseti uradio prekjuce protiv fiorentine? upropastio je violu..bas su resili da naprave prvenstvo zanimljivim..po svaku cenu Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 evo ja cu odma da kazem - mogao je kordobi da ne da drugi zuti.. a pritom jel neko video sta je roseti uradio prekjuce protiv fiorentine? upropastio je violu..bas su resili da naprave prvenstvo zanimljivim..po svaku cenu ali to je 50-50,odluka je ispravna bila,ali bi mozda neki drugi sudija progledao kroz prste.A da ne pricamo da je Kordoba od Samuelovog iskljuchenja samo isao po terenu i kenjao ko baba. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 Kad je iskljucen Samuilo (jesam fan intera ali je start bio za crveni) Kordoba se mlatio tu jedva su ga smirili, videlo se iz aviona da ce ranije zavrsiti, da nije dobio tad dobio bi posle, nervozni som. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Catania ftw,svaka cas' Miho ! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Catania odlicna u zavrsetku :) Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figl Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Znaci verujte mi ljudi nisam rasista,al jesam veliki navijac Intera i mogu samo da kazem : MRDAJ TO CRNO GOVNO IZ EKIPE ,retard jebeni sulej muntari dabogda mu noge otpale . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Miha majstor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Bice nesto od ovog Mihe :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 mihin udeo u pobedi je mozda 5%..muntarijev 95%.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 (edited) Pa dobro,desava se :) Ali Maskara,kako je carski dao gol iz penala :) Edited March 14, 2010 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Smekerica, treba imati muda za to, pogotovo pri tom rezultatu i to protiv intera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Upravo.Ali svaka cast i njemu i Mihi. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 pa jbg,i ja da sam neki tamo bednik tako bih sutirao protiv nekog velikog,a ne protiv livorna na 5:0.Ako prodje najveci si car,ako ne prodje,onda si Kasano :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ERlDInDVgrI koje ludilo od utakmice :) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 narocito kad cekas keca za isplatu,tad je potpuno ludilo :/ Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 mene je vise ovo fasciniralo glupi crnac, morao sam da vidim sta je to uradio .... ali jebeni minut i po je proveo na terenu! cini mi se manje i od kezmana onomad protiv norveske (valjda norveske, mislim na ep) :) trebam li spomenuti da sam cekao dvojku za isplatu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Covek je skocio kao najveci retard. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 mendzi i moj ortak je cekao za 25 soma dvojku,strashne stvari.Nece on vishe videti teren kod Murinja,setite se samo Del Orno kako je prosao nakon sto je dobio onaj chuveni crveni za faul nad Mesijem.Evo ga sad jadnik,igra u Valjadolidu. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 aaaaaaaaaaaa nisam znao da je on i faul napravio Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts