Jump to content

Cvike

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kupi sociva [8D]

Ma jok...

kad sam prvi put u zivotu uzeo dioptrijske naocare, dolazim ja sav happy kuci...ono em dobro vidim, em izgledam pametnije...ulazim na vrata i ocekujem sablaznjavanje najuze rodbine (majka, otac, brat)....i kao cao...i oni cao...i nikom nista...i ja kao...pa jel primecujete nesto...oni "MU! Sta da primetimo"...i onda keva, a uzeo si naocare...:)

Valjda toliko idu uz mene da svi misle da sam rodjen sa njima...:)

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Rade u pojedinim opticarskim radnjama da ti stave dioptriju na stakla koja hoces. U stvari mislim da ide obrnuto, odneses im ram, pa ti oni na stakla sa dioptrijom stave UV filtere i zatamnjenje koliko hoces (25%, 50% ... ). I to kosta tipa nekih par hiljada, nije nista mega preterano.

Nosio sam cvikere jedno 10 god imam veliku dioptriju.

Otkada sam uzeo sociva progledao sam bukvalno,nemam osecaja da ih nosim tj. ne osecam da imam bilo kakva opticka pomaga.

Sociva FTW

Ja ovih dana gledam cvidze.

Ocu da uzmem ray ban Aviator (onaj matori model pilotski,pandurksi zavisi kako ga ko zove)

Jel zna neko kolko su po BG-u ?

U NS imaju samo neke nove fensi na taj matori model josh nisam naleteo jer su svuda prodali...

Rider on the storm...

Ja npr radim dosta na suncu, po nekoliko sati svaki dan, i pre RB naocara su me bolele oci svakodnevno, imao sam i glavobolje itd, a od kako sam ih kupio (vec godinu dana) nista. Eto odgovor zasto bi neko dao 100 jura na cvike :)

Да, брате, и ја да гледам Спалетову децу сваки дан не бих жалио новац за тамна стакла. :)))

А и то је пример један у хиљаду, фазон је да су људи глупи и да им се може лако узети новац. Могао бих да поченм неки посао с наочарима за сунце.

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

Да, брате, и ја да гледам Спалетову децу сваки дан не бих жалио новац за тамна стакла. :)))

А и то је пример један у хиљаду, фазон је да су људи глупи и да им се може лако узети новац. Могао бих да поченм неки посао с наочарима за сунце.

Dečko, na koliko samo nivoa ti lupetaš...

This post has been edited by Klinac Balavac