Litt Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 Brate Lampard je flop celu sezonu, bar ja ga nisam video ni 1 tekmu da je odigrao makar pristojno, jadan je Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 sve u svemu sudjenje je katastrofalno u poslednjih par nedelja u evrokupovima.ima u danasnjem blicu fin tekstic na tu temu nekog naseg bivseg sudije.direktno su uticali na rezultat jebemliga skoro pola odigranih utakmica. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 26, 2010 Author Report Share Posted February 26, 2010 Brate Lampard je flop celu sezonu, bar ja ga nisam video ni 1 tekmu da je odigrao makar pristojno, jadan je vidim dzeki razbija Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 vidim dzeki razbija nije u tome stvar, nisam ni pricao o SG, ali budi realan. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MILAN s Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 FORZA INTER ! JEDAN JE ZOZE MURINJO ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 zeroxe, ako gledaš fantasy lige, tu Lampard ima mnogo više bodova od Steve, plus je među vodećim igračima sredine terena, možda je Fabregas bolji jedino Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 26, 2010 Author Report Share Posted February 26, 2010 znam da je frenk u ocajnoj formi, da mu nikako ne ide, al on ce i dalje imati svojih 20 golova po sezoni. a stivena sam spomenuo, cisto da ne kenjate samo po mom momku :) p.s. SG ce podivljati sad, jer ga imam u timu,poz Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 ne znam zasto mi stavljate reci u usta, nisam pominjao Dzerarda uopste, i on lose igra ove sezone. kazem da lamp igra ispod svakog nivoa u odnosu na prethodne sezone. a moze da ima poena koliko god hoce, gledate valjda tekme...vs intera sam izvalio da igra tek oko 60 min :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 A to je očigledno jedina tekma koju si gledao ove sezone Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 bre covek na ledjima nosi ceo tim..kurac bi drogba dao pola svojih golova da nije njega..ali nadje se poneko ko ga sacuva i ne da mu da odigra kako treba Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAAAA Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Ja sam pratio dosta celzijevih utakmica kako ove tako i prethodnih sezona i tacno je da Lampard igra mnogo ispod svog nivoa. Mislim da je jedan od razloga taktika koju primenjuje Anceloti koji daje Anelki veliku slobodu, pa on smori loptu dok napravi pas a takva igra neodgovara jednom kereatoru kao sto je Lampard. Quote SCOUSE PROUD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 A to je očigledno jedina tekma koju si gledao ove sezone Gledao sam dosta Celsijevih tekmi i skroz je realno da je los u odnosu na neke od prethodnih sezona. Ti argumentuj protiv slobodno, ali covek se ne vidi. To sto igra svaku tekmu celu i nakupi poene na fantasiju nije nikakav odraz skilla Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 ajd, kako god ti kažeš, mrzi me da se ubeđujem Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Manje se "vidi" na terenu i ima manje loptu, ali mislim da je njegov ucinak za ekipu dobar skoro kao i predhodnih sezona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 arsenal sabio, jedva cekam pregled o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Arsenal,ajaaaoo :) Nasri u crvenoj formi veceras,prelep gol,Niklas,3 komada,LOL Inace,zao mi je Fiorentine,smrdljive svabe,da im ne bi sudija u prvoj tekmi...mada su objektivno jaci,onaj Roben,nenormalan lik,ne znam kako je Real mogao da ga pusti :S Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 roben je obicna sebicna debilcina! moze samo u holandiji tako da igra, samo da proigrava saigrace bio bi najbolje krilo sveta, ovako je samo prosecan igra. naravno, povrede necu ni da spominjem. bajern totalno nezasluzeno prosao... za arsenal tek kada vidim, ali posle 5-0 da li vredi nesto komentarisati? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Mrzim Nemce! A sto je najcrnje,i ova Fiorentina ne igra nikako,sve su neki baloni,napucavanja,silovanje lopte...Bravo za Jovetu,lepo napreduje decko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 (edited) ARSENAL :)) Arsavin odlicno odigrao,kakva golcina Nasrija http://www.youtube.com/watch?v=vLvPmZ3Zsfc&feature=player_embedded Edited March 9, 2010 by Ajvan~ Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Ja gledao arsenal na OBN-u,utakmicu sezone su odigrali.Arsavin silovao porto,setao se i nabacivao zicere Bentneru.Mogli su opusteno 10:0 da dobiju da se nisu ispromasivali posteno. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 jes da niko do njih nije igrao ali... http://www.youtube.com/watch?v=NztoDbuDZGI Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 koji gol nasrija sunce ti jebem :))) a gruje nema, jos baca drkicu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 hteo sam da se skinem go kad sam video Nasrijev gol Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Kako su samo sabili bedne portugalce... videcemo sad kad dobiju nekog respektabilnog protivnika na muci se poznaju junaci naravno ja zelim da osvoje LS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 ali naravno to nece da se desi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts