tracktorista Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 pato i ambrosini su dobro odigrali isto, zaboravio si da pomenes. Quote \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Lion poz. :) Samo mi mrtvi Real nije prosao na tiketu za 2k. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 jebote kako sam se smorio.Jebeni ovchari manchesterski.Da je Pipo ono dao vodili bi me na ozivljavanje. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Lepa tekma,Klarens car. Ali gol Makuna je :O :O :O :O :O http://www.youtube.com/watch?v=Yi3f6sRHyqg Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Au jbt kakav gol! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 scholes je dao bolji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 jebo ovaj manchester kada mu trebaju sudije i minus od 800 miliona na racunu da bi pobedili... osakatise milansku desu bre! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracktorista Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 ono na pocetku je bio penal sto se mene tice kad je i komentator rekao da se sudija usrao Quote \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Jbm ti manchester ! Runi, komada 2. alal vera . Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 ne znam koji mi je od ova dva tima odvratniji prosto.. al ajde zbog runija i njegove celave ruzne glave mi je drago..mnogo zna fudbal..danas je bio spic sto mu sigurno ne odgovara najvise i objasnio je potpuno.. a evans bi mogo sa slavoljubom da formira ludilo stoperski par i izvuce zvezdu iz govana Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 @neko nisam obratio paznju ko bio je faul,ali nije bio penal,mislim da cak ne bih ni dao ferdinandu crveni iako je ocito bio poslednji igrac u odbrani.Ali faul je svakako bio. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 (edited) Ne moze to tako, ako je bio poslednji igrac odbrane i sudija svira faul mora da pokaze crveni karton inace je to materijlna povreda pravila i onda sudija dobije ocenu 0 npr . Edited February 17, 2010 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 po meni 1 gol milana nije user, to se desava svaku drugu tekmu da se odbije od necije noge, ali Skolsov gol je cist user, nije ni hteo ono da uradi, i jos je uslo od stativu. Mada sam navikao da ih kenja, samo se pitam dokle ce vise. A lion je fino naguzio Real, gledao sam danas celu tekmu. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Jos jednom,ti navijas za pool ? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Al jbt, ovog Parka ne mozes da vidis u PL, al zato svaku tekmu u ligi sampiona igra u prvih 11. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 pa zato sto u pl napadaju a u ls se brane :)) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 po meni nepravedna pobeda junajteda, milan ih je otkinuo vecinu vremena juche :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 (edited) odvratni su odavno nisam navijao za milan u jednoj utakmici :) matori seedorf je stvarno igracina, bio i ostao a skols shto je shutirao desnom a dao gol levom (komentar sa b92)... lol samo cekam da mancester naidje na celzi, unishtice ih plavi, a ja cu da se kladim u zivot na celzi inace se vec kladim na prolaz celzija do finala u zivot tj u sve pare koje imam Saturday 3rd April 2010 Manchester United v Chelsea 15:00 neka se igraju do tada, da ne spominjem koliko bih voleo da se sretnu i u cl razlika je u klasi, realno :) Edited February 17, 2010 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Kolko seres, zatrpao si se u govna realno. Kakva razlika u klasi? Mancester 3 godine za redom osvaja, Celzi ga prati. Ove godine je otisao Ronaldo, a Celzi nam bezi 1 bod. Ne poredis Celzi i Everton. Uostalom, ove sezone su Mancester i Celzi vec igrali, i to na Stamford bridzu i bila je ujednacena tekma. Prvo poluvreme je celzi dominirao, drugo mancester. Na stranu to sto mancester cele sezone igra bez kompletne odbrane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Nije bas razlika u klasi,ali ja mislim da je Celzi ove sezone najbolja ekipa u svet ! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 po meni su bili i prosle, al jebi ga :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 (edited) Kolko seres, zatrpao si se u govna realno. Kakva razlika u klasi? Mancester 3 godine za redom osvaja, Celzi ga prati. Ove godine je otisao Ronaldo, a Celzi nam bezi 1 bod. Ne poredis Celzi i Everton. Uostalom, ove sezone su Mancester i Celzi vec igrali, i to na Stamford bridzu i bila je ujednacena tekma. Prvo poluvreme je celzi dominirao, drugo mancester. Na stranu to sto mancester cele sezone igra bez kompletne odbrane. kakve veze ima to shta je mancester osvajao 3 godine za redom sa tim kakvo je trenutno stanje? shta imam da poredim celzi i everton ? ja pricam o celoj sezoni a ne o jednoj utakmici ako mislish da sam se zatrpao u govna, slobodno pocisti, pojedi, shta god preferirash a shto se tice proshle sezone, pade mi sada na pamet shta je uradio celzi barsi proshle godine u polufinalu a shta mancester u finalu *edit* @peja takva kradja sigurno nece da se ponovi barem narednih 20 godina Edited February 17, 2010 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Ima veze zato sto ne mozes da kazes da postoji razlika u klasi. Celzi je ove godine malo jaci od mancestera, sto je i logicno jer su prodali najboljeg igraca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 meni samo nije jasno kako fudbalski klubovi funkcionisu kada je jedan manchester u dugu od 800 milki :| mislim ako gledamo tako ko daje njima novac kada vide da su vec u velikom dugu, ko ih finansira, gde odoshe pare..., wtf? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 to shto su ga prodali je iskljucivo njihov problem, nisam ga ja prodao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts