Jump to content

Problem sa devojkom

Recommended Posts

[roflmao]

најбоље би било да одеш и у њеном присуству заподенеш кавгу са та два брата, да пустиш да те пред њом лепо излемају, онда ће она да те брани, да клекне поред тебе онако крвавог и умртвљеног и да јој проради матерински инстинкт и да се сети како си јој свекнуо пицу први пут и успећеш...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ljudi, razumite coveka, i ne hejtujte ga.

Druze, imam jedan savet za tebe kako da je vratis :

U subotu predvece, pre nego sto se ona okupa za izlazak, uvuci joj se na gajbu (to moras sam da smisllis kako - da li kao majstor, da li kao monter Formaideale, smisli sam)

Pre nego sto napuni kadu vodom, isfapuj ga dobro po kadi da se spermici zadrze.

Onda dok se ona kupa, tvoji spermici ce naci put, makar nosila i najlon carape.

A onda ce morati da ti bude ZENA! da ne bi pukla bruka u varosi.

E sad ako se tusira, a ne kupa, malo je teze, ali smislicemo mi vec nesto! GL HF!!

hahahah GG NO RE

Ljudi, razumite coveka, i ne hejtujte ga.

Druze, imam jedan savet za tebe kako da je vratis :

U subotu predvece, pre nego sto se ona okupa za izlazak, uvuci joj se na gajbu (to moras sam da smisllis kako - da li kao majstor, da li kao monter Formaideale, smisli sam)

Pre nego sto napuni kadu vodom, isfapuj ga dobro po kadi da se spermici zadrze.

Onda dok se ona kupa, tvoji spermici ce naci put, makar nosila i najlon carape.

A onda ce morati da ti bude ZENA! da ne bi pukla bruka u varosi.

E sad ako se tusira, a ne kupa, malo je teze, ali smislicemo mi vec nesto! GL HF!!

Spermici nznaju bash da plivaju :(

======================

Hmmmm, pa vidi...ja sam...mnogo jebo...i svirao kurcu...i onda sam se smorio...i to sam se bash smorio...i onda sam okachio to na RUR...i onda su to bila vremena...i onda sam pregazio to...i sad ne mogu da ti kazhem nishta pametno jer...pa...nemam dovoljno godina da bi razumeo postojanje bilo kakvih dubokih emocija sem elementarnih da ta veza bude lepa.

Prosto ne treba nishta graditi sada takvim tempom ili okolnostima a da ti bude zhao kad se to jednom zavrshi - pogotvu sa ribama rodjenim posle 90te. Shto ne znachi da ne treba da budesh dream boy...i da ona misli da si ti prso za njom...bitno je samo da si ti u glavi chist sa sobom.

A shta da radish...nishta brate smaraju kukaj ortacima sedi kuci igraj pasijans dok se prosto ne probudish jedan dan i to ne bude vishe tu nego nastavish dalje...samo treba shto manje da se opteretjujesh - znachi kukaj, ali ne kukaj dushom nego srcem...da se isprazni...ako kukash dushom onda sabijash srce da josh vishe kuka a ne kuka na prvom mestu i onda nikad netjesh izatji iz toga.

Statistichki broj VEZA (ne avantura, nego 6 meseci plus) ima nekako unificirano vreme tog perioda

1 - 2-4 meseca

2 - 1-3 meseca

3 - 0.5-2 meseca

4 - 0.25-1 mesec

5+ <1 mesec

S' time da shto je duzha veza to se to vreme povecava...sve pod predpostavkom da si obichan tip...poshto da nisi ne bi ni vodili ovu konverzaciju.

Obrni okreni to ti je zhivot, u jednom trenutku tjesh morati to da pregazish...bolje sad nego kasnije.

I da samo koristish blagodeti skidanja mraka - dozhivatan sex na poziv.

poz voz 2011

5 strane za 12 sati :D

Inace, jednostavno rekli ti ljudi - fail si napravio na vise nivoa, sad malo placi, i posle teraj dalje, nema tu neka filozofija.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

5 STRANA, JEBO TE PALMA!

Само сам чекао  [:D]

Што ме ниси исправио и за ''нема ту нека филозофија'', треба ''нема ту неке филозофије''.

Edited by СавСамИсти

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

ja sam skoro imao situaciju raskida duge veze...

kontam da si mlad a tako i ona, dodje vreme da se ide dalje, da se proba nesto drugo, pogotovu ako nisi kompletna licnost(nema veze sa tobom)

bice ti tesko naravno, nadji ljude kojima verujes te njima reci sve sto te muci, to pomaze uvek.

nemoj samo da sabijas to u sebe, to ne valja, mora kako rekose neki da izadje to iz tebe..

tesko je sad reci idi prcaj ovo ono sve su iste, kad ti samo o njoj razmisljas...

u svakom slucaju ces se skontati kroz neko vreme, upoznaces nekoga, a ako te ona nije vredna i ne shvata sta si u stvari, ko e jebe onda(bez uvrede)..

sada nadji nesto da ti okupira misli, idi upoznaj random (mada friedrich kaze da random ne postoji) ribe, spikaj sa njima, zezaj se, idi na neke svirke (meni muzika pomaze u svim situacijama), sve ce to proci ili ce doci na svoje mesto, daj i sebi i njoj malo vremena da se skontate, mozda ni njoj nije lako, mozda se sada pita kao i ti.. mozda...

mogao bi i da pokusas sa nekom od ideja rur drugara, mozda ti skrene misli i bude fun fun win win :D

lol bas puno mozda ^^

We are just a moment in time,

A blink of an eye,

A dream for the blind,

Visions from a dying brain,

I hope you don't understand....

Sto rece moj buraz, posle nekog raskida...

idem sad da nadjem neku da "isisa" otrov iz mene...:D

ahaha..ja sam pogino od smeha kad sam cuo...:)

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom