47@mission Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 (edited) Da l' je alt ili nije, puca mi resa, al' generalno da prokomentarisem nesto: Ovo je jako kompleksna tema i ne ocekuj da ces naci resenje na RURu. Taj samar je velika greska, samo si pokazao svoju slabost i generalno failovao kao "MUSKO". Necu da ulazim u detalje, ali verujem da si pod stresom i ne mozes najbolje da procenis zasto se stvari odvijaju ovako kako se odvijaju. Bolje receno - ne znas zasto je ona sa njim. Cak i da je sa burazerom tog lika, zato sto je potseca na lika - MOZE JOJ SE. To je ok, dokle god te nije prevarila. Verujem da nije bolesna, pa da ce da zamislja lika kad se capr sa bratom (sto jelte, sledi iz tvoje pretpostavke). Verovatno ti je pricala da se lozila na lika kad je bila mala, a sada joj se ili promenio ukus ili se jednostavno zadovoljila slabijom varijantom - burazerom (sto si ti interpretirao na svoj nacin). Edited August 6, 2009 by Playa Taliban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Cak i da je sa burazerom tog lika, zato sto je potseca na lika - MOZE JOJ SE. To je ok, dokle god te nije prevarila. ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Dokle nije prevarila ovog naseg baticu. Nije naglasio da li je vec bila sa tim burazerom od lika pre nego sto su raskinuli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Koji lol Ja svaku svoju ribu tucem, vaspitno, i svaka zove da se mirimo sa kojom god da raskinem. Slabo tuces ili si se izvinjavao. Btw, riba je otisla sa neki garijem i ostavila tebe, imas sanse da budes sa njom, lol. Btw, ovaj je bolji i od florijana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 you failed... mislim ne mogu ti pomoci stvarno, samo cu ti reci sto si uopste dozvoljavao to sebi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 vidi ga ne spava... :/ aha, ipak smo saznali nešto na ovom topiku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Mala je izgubila nevinost i reshila da proba sa drugima, budzi sebi xperience... Ti si joj bio samo "odskochna daska", oslobodio si je straha i to je to. Znam da je to teshko preziveti kada si mlad i kada ti se chini da je ta devojka bila ona prava za tebe, ali moracesh da predjesh preko toga. Kada prodje josh nekoliko godina, shvaticesh da ti je to bilo veoma pouchno iskustvo. A sad savet od "dede" - device su cool samo u filmovima i lovachkim prichama. Veruj mi, mnogo je bolji dozivljaj sa "zrelijim" devojkama. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 ja samo znam da bih jaja chupao likovima koji biju zhene, makar to bio samo i shamar... koja si ti zhivotinja ako ne mozhesh da se iskontrolishesh da ne bijesh slabije stvorenje od sebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Ljudi, razumite coveka, i ne hejtujte ga. Druze, imam jedan savet za tebe kako da je vratis : U subotu predvece, pre nego sto se ona okupa za izlazak, uvuci joj se na gajbu (to moras sam da smisllis kako - da li kao majstor, da li kao monter Formaideale, smisli sam) Pre nego sto napuni kadu vodom, isfapuj ga dobro po kadi da se spermici zadrze. Onda dok se ona kupa, tvoji spermici ce naci put, makar nosila i najlon carape. A onda ce morati da ti bude ZENA! da ne bi pukla bruka u varosi. E sad ako se tusira, a ne kupa, malo je teze, ali smislicemo mi vec nesto! GL HF!! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Ma, samo opusteno... Nadji bolju ribu od nje i svi ce biti srecni... u medjuvremenu - trcanje, bajs, plivanje, basket ili koji drugi sport.... i sto rece kojot (vidi signu) - nadji neku pametnu...:D Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 uradio si pravu stvar, pridobio si je celu tim samarom Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 E ovako bio sam sa devojkom u koju sam se jako zaljubio ,i ona u mene i bio sam joj prvi sa kojim je spavala.Zavlacila me na kraju veze i smuvala sa sa bratom od decka kojeg je jako volela kad je bila mala ali on nije hteo da bude sa njom(Smuvala se sa bratom zato sto je podseca na njegovog brata).Ostavila me je zavlacila i ja sam to saznao posto sam je to isto vece kada me je ostavila video sa tim tipom.Bio sam jako sjeban i prvi put sam udario devojci samar nazalost :( Prvi sam joj , trudio sam se jako. Imam li sanse. No hejt rurovci plz i nemojte ismevati jako sam sjeban :( Polomio sam ruku i nogu zbog nje :( svet se ne vrti oko jedne vagine. move on. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Ovaj Fatso me uvek nasmeje. Drugar, imash pivo od mene kada te budem video, a tvoj klinja ima tuborg lemon :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Ajde reci mi jel me zezash ili si iskre tesko je nemojte makar sad biti tipicni rurovci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Bio sam jako sjeban i prvi put sam udario devojci samar nazalost Izvini, ali ti si decko debil i taj njen novi treba da te polomi ko picku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 sve su iste :) Shalu na stranu, nisi razmisljao o tome da se ubacish sa njom u KRES SHEMU za pocetak pa ako vam je sex dobar da onda popnesh sve to na jedan nivo vishe..... ? Mislim, tako je nekako najbolje, nema pogresno shvacenih izjava i glupih obecanja pre nego sto utvrdish da je kecanje vrhunsko Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Izvini, ali ti si decko debil i taj njen novi treba da te polomi ko picku. shta sad kao svi branite zhene jel znate vi kakve su zene kad su u teranju, jedan samar manje vise nece joj biti nista mozes eventualno oko da joj isteras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Recite mi u cemu sam pogresio molim vas ? :(((((((((((((((( Nisi ti u nicemu pogresio. Imao sam 18 meseci devojku,bio joj prvi,voleo je i onda sam cuo da joj brat od tetke iz Novog Sada nije brat :) Citiracu ti najiskreniji post sa rura: Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Ma boli te kurac za tamo neku klinku, uplati WoW i LEVELUJ!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 shta sad kao svi branite zhene jel znate vi kakve su zene kad su u teranju, jedan samar manje vise nece joj biti nista mozes eventualno oko da joj isteras Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 ja mislim da treba da se fokusiramo na bitnije probleme u životu kao na primer to da je Starcraft pomeren za 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 :( Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 ja mislim da treba da se fokusiramo na bitnije probleme u životu kao na primer to da je Starcraft pomeren za 2010 Au jebote... I svi izdavachi igara su isti. :( Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 ja samo znam da bih jaja chupao likovima koji biju zhene, makar to bio samo i shamar... koja si ti zhivotinja ako ne mozhesh da se iskontrolishesh da ne bijesh slabije stvorenje od sebe qft svaka majka bi te poželela za zeta :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Au jebote... I svi izdavachi igara su isti. :( I distributeri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts