markotod91 Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 U temi je i broj od redakcije, pa pozovite, javice se AlexG / Bolkonski i objasniti sve. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilija91 Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 OK SHEFE :D Quote J www.kgb-hq.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Ako se realizuje ona pricha odozgo ( za belu SSI sa plavim ) rachunajte me :D @kali: pi jajarice mala, ja sam 182, pa nosim L :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Narucio sam kod Lakija 3 majice za vikend, postexpress je u pitanju..nije jos nista stiglo pa me interesuje o cemu se radi ?! :D Nije mi prosleđena nikakva porudžbina. Kao što je neko rekao, Lucky je trenutno na putu, pa očekujte turu sledeće nedelje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Jel moze kojim slucajem i dalje da se naruce, iako je prosao rok, tek sad otvorih temu...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Aj lepo covek pitao :) I mene zanima, hteo bi da narucim jos dve majice ako je to ikako moguce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legionar Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 1 x Sve su iste | Cigla crvena | XL-XXL ne znam tachno, da li postoji mogucnost nekako da nas da se dodje do redakcije? Quote French Foreign Legion, Legio Patria Nostra! FFL ONE LOVE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 (edited) Samo rejv | bela | M-velicina i crna | S -velicina Sve su iste | zuta | M-velicina Muske sve tri... Postekspres p.s Naravno ako ih jos ima :D Edited August 24, 2009 by YNk Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 kada će biti gotova ova tura? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 1 x Sve su iste | Cigla crvena | XL-XXL ne znam tachno, da li postoji mogucnost nekako da nas da se dodje do redakcije? Receno je sto puta, odes do redakcije, najavis se prethodno u pokupis majicu. E moj Dule, kao da sedis na usima :/ Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Vidi ovog misli da je učiteljica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 1 x Sve su iste | crvena | L-velicina 1 x Sve su iste | crvena | XXL-velicina Uzecemo u redakciji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Kada se Lucky vraca s' puta majku mu bozju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 28, 2009 Author Report Share Posted August 28, 2009 Lucky se vratio sa puta, sad ću da lepo uzmem i pokupim sve vaše narudžbine i podatke odavde i da se pozabavim time. Očekujte novi post uskoro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 28, 2009 Author Report Share Posted August 28, 2009 OK ljudi ... idemo lagano. Popisao sam sve vaše porudžbine odnosno majice koje ćemo naručivati od ponedeljka. Ukoliko jos neko hoce majicu neka ostavi poruku najkasnije do ponedeljka u 12h jer cemo ih tada naruciti. NARUČENE MAJICE: Kruko - 1 x Samo Rejv | Crna | M Mira - 1 x Sve su iste | Crvena | M Mira - 1 x Samo Rejv | Bela | M zenska Assassin - 1 x Sve su Iste | Crvena | M Assassin - 1 x Samo Rejv | Crna | M Corey - 1 x Zupcanik | Crna | XXL Dz - 1 x Sve su Iste | Crvena | L Dominacija - 1 x Sve su Iste | Zuta | L Dominacija - 1 x Samo Rejv | Crna | L Bliss - 1 x Zupčanik | Crna | XL Bliss - 1 x Sve su Iste | Crvena | XL Crash - 1 x Sve su Iste | Crvena | M Iznogood87 - 1 x Samo Rejv | Crna | M Playa - 1 x Samo Rejv | Crna | M Legionar - 1 x Sve su Iste | Crvena | XL Ynk - 1 x Samo Rejv | Bela | M Ynk - 1 x Samo Rejv | Crna | M Ynk - 1 x Sve su Iste | Zuta | M Ynk - 1 x Sve su Iste | Crvena | M Virtual Reality - 1 x Sve su Iste | Crvena | L Virtual Reality - 1 x Sve su Iste | Crvena | XXL and - 1 x Sve su Iste | Crvena | L Cjkodan - 1 x Zupcanik | Crna | L Cjkodan - 1 x Zupcanik | Bela | L Cjkodan - 1 x Samo rejv | Bela | L Gruja - 1 x Samo Rejv | Crna | M Gruja - 1 x Sve su Iste | Crvena | M Unkind - 2 x Sve su Iste | Zuta | L Zola - 1 x Sve su Iste | Crvena | L Kali - 1 x Sve su Iste | Crvena | M Kristijan - 1 x | Samo Rejv | Bela | M pilauda - 1 x Samo Rejv | Crna | M pilauda - 1 x Sve su Iste | Crvena | M DrLudi - 1 x Samo Rejv | Crna | M DrLudi - 1 x Sve su Iste | Crvena | M Molim gore pobrojane ljude da provere da li je to to, odnosno da li imaju neke promene za narudžbine, pošto već u ponedeljak vršimo naručivanje i svakako ćete dobiti ono što ste tražili! U ovom krugu narudžbina odnosno za sada neće biti uvođenja novih nijansi i kombinacija u odnosu na ove standardne majice koje smo do sada pravili. Što ne znači da u jednom trenutku nećemo ponuditi i neke nove verzije. Odogovor za Sinistrala, VR-a i ostale: Naravno da možete i dalje da naručite dodatne majice. Šta više, učinite to što pre, odnosno do ponedeljka u 12h, jer već u ponedeljak naručujemo novu količinu majica u skladu sa ovim narudžbinama. To je to. Ako ima pitanja, izvolite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 that's it, that's my bad motherfucker :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Kad da ti saljem podatke za postexpress ? :D Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Kakav post-express kad pise da si u Beogradu? Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Onda moram do redakcije ? :o Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 ma pusti budalu :D ako hoces mozes post expresom makar bio zgrada preko puta rura :) ja hocu onu moju sve su iste treba mi za coveka koji je izmedju 175 -180 :D koja je to velicina crvena mi treba :D i docicu po nju do 5 septembra tad treba da idem do grada jedan od tih dana :):) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 28, 2009 Author Report Share Posted August 28, 2009 Svako može da naruči majicu dailyexpressom, gde god da se nalazi, kao što reče kali, makar bio prekoputa redakcije. Kali, nemam pojma koja je veličina u pitanju, raznim ljudima od 175 do 180 razne veličine odgovaraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Cekaj sta te mrzi da odes do redakcije i uzmes majicu danas, nego da cekas post-express da ti donese sutra? Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Shta tebe bole patka ? :D Njegova stvar.. Mozhe i potrchka odmah da pozove i da mu donese majicu, isto mu se hvata :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 hocu da mi budu kratki rukavi,da uzmem M ili L?Visok sam 181,i kita mi je oh wait... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Da brate ali kad Kilija ne mrzi da se iscima sa Bedaka do redakcije, sto bi njega jos mladjeg mrzelo. Mislim, ajd da si Tjira pa da razumemo :D Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts