CRNAC_U_TUNELU_ Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 oboje ispod 50, :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siphon Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 jbg,to je zato sto se americki sportisti ne testiraju :S btw gg cavic Quote famine,pestilence,war,death. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 ako je pobedio nasheg sigurno je varao usain nije varao iako je sabio sve ljude ali amer ako pobedjuje onda je varalica mi znamo, mi smo srbi. mi osecamo takve stvari Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 Ovaj felps kako pliva... Jos ga je i stigao na kraju... carski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 ОНАЈ ФЕЛПС СЕ ОПЕТ НАШМРКАО КОКЕ ЈЕБЕМ ЛИ МУ МАМУ АМЕРИЧКУ ДА МУ ЈЕБЕМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@#@#@$@!@!$%$^%$$ ^status garija iz osnovne na fb-u, lik je ozbiljan :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 Ovaj felps kako pliva... Jos ga je i stigao na kraju... carski svi su smanjili razdaljinu koju je napravio u prvom preplivavanju bazena, ne samo felps. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 i jos mu voditelj hvali taktiku jooooooooj GLUPI AMER MRZIM GA RAOR kako te ne mrzi vishe :D Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 ako je pobedio nasheg sigurno je varao usain nije varao iako je sabio sve ljude ali amer ako pobedjuje onda je varalica mi znamo, mi smo srbi. mi osecamo takve stvari a propo njihovom nepodvrgavanju doping kontroli, ceo svet je skretao paznju na to, nisu tu srbi glumili neko ludilo. s druge strane, ameri, mice male, nikada, ni u jednoj disciplini nisu imali nijednu doping aferu, mjok ma ne bi oni... zashto onda da im onda fina ne da preferancijalni tretman, riiight? pa da, ipak su oni posebni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 matori, sve i da je 80% da se lik drogira ja svuda vidim samo srbe koji TVRDE 100% da se lik drogira. samo na to skrecem pazhnju jer mi je jako smeshno kako srbi poznaju apsolutnu istinu Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted August 1, 2009 Author Report Share Posted August 1, 2009 :/ znam da su oni u fazonu da sami garantuju za svoje igrace da nisu na dopingu itd, ali nisam nikad cuo zasto samo oni moraju da garantuju za svoje? Kako god, zasluzili su jedan vele docek ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 ja one koje znam da to tvrde 100% su ili nalozeni klinci retardi ili dementi koji su otprilike mentalno razvijeni bash kao ta deca. ali ko normalan njih josh uzima za ozbiljno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 a je l moze neko da mi objasni, zbog cega se amerikanci ne podvrgavaju doping kontrolama? neki zakon or whatever? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 zakon jacheg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 zato sto su bili zapretili da ce se povuci iz svih takmicenja ako ih podvrgavaju kontroli, jer njihov sportski savez garantuyje da nema dopinga...to je bilo odavno, ne znam koja je sad prica, mozda se i oni kontrolisu kao i ostali btw, cavic nije pobedio zato sto nisu pustili koraca da komentarise, debili! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 matori, sve i da je 80% da se lik drogira ja svuda vidim samo srbe koji TVRDE 100% da se lik drogira. samo na to skrecem pazhnju jer mi je jako smeshno kako srbi poznaju apsolutnu istinu matori, čitaj malo novine Felps priznaje da koristi opijate Olakšavajuća okolnost je što trica nije doping, ali se postavlja pitanje kredibiliteta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 2, 2009 Report Share Posted August 2, 2009 Koje gluposti, masa ljudi misli da je Čavić čist. Kurac, svi su oni tamo na nekoj hemiji, only pro. Neka daju drugom plivaču njegov arsenal pa da vidimo hoće li biti nekih promena, čika realno sabija i tu nema šta da se priča. GG, respect za obojicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 2, 2009 Report Share Posted August 2, 2009 (edited) Zao mi je sto Cavke nije prvi i na 100m, ali jebi ga. Sva mu cast na zlatu na 50m. Felps je ipak brzi :( GG i za vaterpoliste. BTW, klinka je andjeo mali :) Edited August 2, 2009 by overkind Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 2, 2009 Report Share Posted August 2, 2009 matori, čitaj malo novine Felps priznaje da koristi opijate Olakšavajuća okolnost je što trica nije doping, ali se postavlja pitanje kredibiliteta. svi se drogiraju stvarima, samo shto postoje dozvoljene supstance (u odredjenim kolichinama) i nedozvoljene Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 2, 2009 Report Share Posted August 2, 2009 http://swimnetwork.com/videos/v/20090801/o...irst-17076.html Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 2, 2009 Report Share Posted August 2, 2009 svi to već znaju, kasno je sada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 ma nabijem ih na qrac sad. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 nisam znao ca chavke prca ivanu djerisilo :O sada je porastao u mojim ocima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 uuuu da,ona je totalni jbj,samo sto je visoka 190+ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 pa taman za mene mada, visoka je 185cm, tako kaze vikipedija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 a vikipedija nikad ne laze! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts