Lex Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Ja sam 188 sa 83 i nosim XL i jako sam srećan! :) Model je super, pošto delim ista iskustva sa promo majčicama kao Lale. Ali stoji i da je bela malo previše providna. Mislim i da su crvene malo veće od crnih, inače. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Meni su super majice. Bolje nego proshlogodishnje. Proshlogodishnje su mi nekako suvishe krute bile, i nekako mi se nije svideo materijal. Ove su skroz super, fin materijal, velichina je super, prijatno ih je za nositi, samo shto na M je malo uzha kragna. Mislim ja sam prilichno mrshav pa meni super odgovara, al moj burazer koji je malo vishi i tezhi i glavatiji, ne mozhe da progura glavu. A ja se ponadao da dodjes u BG da ti urucim majice :( Ja sam jednu iz 2007. i po meni najbolju izgubio, a druga mi se pocepala sastrane TT :( Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 1 x Zupcanik | Bela | L 1 x Camo Pejb | Sunflower zuta | M Zenska (jos bolje bi bilo S, al kapiram da nema?)menjam narudzbinu u 1 x Zupcanik | Bela | M 1 x Camo Pejb | Sunflower zuta | M Zenska ako nije kasno, skapirao sam da ce L biti prevelika. Mada bi bilo idealno da imate i M i L u redakciji da mogu da probam :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2009 Author Report Share Posted July 27, 2009 Kao što sam ja rekao mnogo puta, a Ale potencijalno još više, ko god dođe u redakciju može da proba majice i vidi koja mu odgovara i tu onda i odabere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Ne znam meni je ova valjda XXL taman... ja ne volim da mi je majica uz telo to mi je nekako gej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 E pozdravio te 19. vek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Ne znam meni je ova valjda XXL taman... ja ne volim da mi je majica uz telo to mi je nekako gej yo nigga sup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 khm, narucujem: 1xsve su iste, sunflower zuta / M 1xsve su iste, cigla narandzasta, XL posto sam na prethodnim stranama video da manjka "sve su iste" .. jel i dalje ta situacija u magacinu ?! Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Ali i ja imam iste takve Fruit of the Loom od pre x godina, pošto su to relativno česte majice za promocije i slično, i nikada mi ništa nije falilo na njima, odnosno, nisu se raspale. No videćemo ... lako ćemo vratiti na ove stare, od prošle godine, ako se ispostavi da ove nisu dovoljno kvalitetne. MADA, dobio sam mail od koleta, citiraću ga sada, pa mislim da je jasna stvar, kad kole kaže, tako je! Kole has spoken! o dizajnu nemam komentara, vrhunski je, samo eto meni se svidjaju malo "jache" "punije" "cvrsce" majce :) plus sam se ocigledno zajebao oko velicine, a i narucio sam i menjao narudzbinu pre nego sto je vudi izrekao utiske, a i nisam znao koliki je :D :P :* da li ce biti josh maja da naruchim bar jos jednu koja ce mi biti vr'? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 (edited) Kolko sam shvatio, majice su nagruvani modeli. Ju, ju, ju!... Je l' to vudu nesto urgirao, posto je usao u trening?:D Edit: typo Edited July 28, 2009 by Playa Taliban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2009 Author Report Share Posted July 28, 2009 posto sam na prethodnim stranama video da manjka "sve su iste" .. jel i dalje ta situacija u magacinu ?! Ima novih "Sve su Iste" majica, slobodno dođi po njih do redakcije. Nema potrebe da "naručuješ" bilo šta, pošto ne uzimaš Post Expressom, nego lepo dođeš i uzmeš koje hoćeš. 10 do 17h kao što rekoh. da li ce biti josh maja da naruchim bar jos jednu koja ce mi biti vr'? :) Ima svih majica i svih veličina. Moj predlog ti je da naručiš što pre, jer danas šaljemo Post Expressom novu količinu, pa da ne bi za džabe čekao još pet-šest dana do sledeće pošiljke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Kolko sam shvatio, majice su nagruvani modeli. Ju, ju, ju!... Je l' to vudu nesto urgirao, posto je usao u trening?:D Ma obične su majice, samo je svaka za broj veća nego što piše :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 [bla bla prd prd ne znam koji broj nosim ] ja kolko sam shvatio, ti često svraćaš u bg. bani jednom do redakcije, samo javi kad, taman da ponesemo pivo i grisine i opičimo gitar hirou :) I DA UPOZNAŠ VUDUA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Vidim ja veselo društvo ovde :D Elem, svi koji su naručili dostavu putem Post Expressa, mogu svoje pošiljke očekivati od sutra, pošto danas kreće druga tura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 ocekujte cupavca jednog za nekih 45 minuta u redakciji :D :d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
natzah Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Ne znam meni je ova valjda XXL taman... ja ne volim da mi je majica uz telo to mi je nekako gej Nije to Dimke gej...to je veri gej Strukirani dechaci nose strukirane majice i misle da se to svidja devojchicama...ustvari, to se svidja drugim dechacima...a najvishe njima samima Nego, hoce biti neshto od te moje majice, ha!?...nemoguce da ne moze da se odshtampa jedna zenska sa tim natpisom!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 This aint gay woman! Its all masculine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 naco bili smo fini prema tebe nemoj da nas nerviras !:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 što više mišića, vuduov osmeh sve veći i češći :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Tako je Fitjo, samo tvrdo! Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 (edited) majce su super :D po meni bolje od proslogisnjih :D samo je keva popizdela kad je videla sve su iste, al joj je cale iskusno objasnio da sam kupio pravu stvar :D Edited July 28, 2009 by Shoocky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 I DA UPOZNAŠ VUDUA Me wants. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 samo je keva popizdela kad je videla sve su iste, al joj je cale iskusno objasnio da sam kupio pravu stvar :D to mora da ju je smirilo sto joj i muz tako misli Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts