manager Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 (edited) bili smo bolji celu tekmu...apsolutno zasluzeno,nisu nam prisli ispod 10... bravo bravo! eeeeeeeee djole djole........... ne znam sta da kazem, razocaran sam! i posle neko da prica da si ti bio ponos severa.................. Edited March 30, 2010 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 (edited) eto, kolko sam se razocarao, duplirao sam post :\ Edited March 30, 2010 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 eeeeeeeee djole djole........... ne znam sta da kazem, razocaran sam! i posle neko da prica da si ti bio ponos severa.................. hahaha pisem post,i razmisljam kako ces da uradis edit iz "ste" u "smo". :D volim te Mendzi! :* :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 (edited) sjajan mec. Onaj vranes me odusevljava kako nonsalantno lupa banane ^^ Edited March 30, 2010 by Shoocky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 ma taaaaaaaaaaaaako Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
serdawe Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 BRAVO! \|/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 aj sto lupa banane nego sto daje koseve kad je najpotrebnije, kad bi najmanje ocekivao od njega :D odlicna utakmica Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
LanFan Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Ostalo je jos samo CSKA da pobedimo ove sezone =) Ja mislim da je finale Evrolige prava prilika za to. Mislim, ne bi bilo lepo, pobedili smo sve najjace timove a njih da "pustimo" .... ne ide =) Quote It is in the end whatever the hell I want it to be, and when I'm through with it it's gonna blow a hole, this wide, straight through the world's own idea of itself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 deri. atmosfera je bila fenomenalna :) grujo, doco i ostali vickasti, ti postovi vam sigurno nece prolaziti na ovom topiku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 grobarski forum podforum necu ovde vise da dolazim, da posecujem, majke mi diskriminacija. zahtevam da gruja postane moderator. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 cry me a river :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 ja sam ozbiljan. hajli ne moze sam da se nosi sa vama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 stijo, ono je trol koji se vidi iz aviona, odlepio si (osim ako i ovo tvoje nije trol, mada ne deluje :D) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 drago mi je shto mislish stijo.. opet, za tako neshto imate navijachki topik a ne svaki treci komentar ovde da bude "namestena tekma" :) i da, troluje ako misli da je vecherashnja utakmica nameshtena edit: evo i peja se javio u medjuvremenu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 jebiga, to je ona pricha o klincu koji je vikao "vukovi" :) doca je preforsirao fazon, onda je gruja doshao i rekao "u najavi namestena tekma." :) mene zaista ne interesuje da li je nameshtena ili ne, i na kraju krajeva uvek mozhe da otvori topik za euroligu i tamo sigurno necu brisati takav post.. na konkretno ovom topiku takvi postovi ce biti brisani bez obzira da li je nameran trol ili ne jer su provokativni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 A što ne bi ljudi pričali o tome da li je nameštena utakmica ili nije? Ne bi bila ni prva ni poslednja koja je nameštena, predpostavljam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 upravo, napokon neki objektivni administrator. nema trolovanja, ovo je vec bezobrazluk ... iz aviona se videlo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 A što ne bi ljudi pričali o tome da li je nameštena utakmica ili nije? Ne bi bila ni prva ni poslednja koja je nameštena, predpostavljam :) pogledash zadnje 4 strane recimo (mrzelo me da idem dalje) i videcesh na svakoj strani bar jedan komentar da je nameshtena partizanova utakmica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Iskreno, iako sam grobar, krajnje mi je neprijatno bilo u nekim trenucima jer mi se suđenje učinilo, u najmanju ruku, čudnim. Međutim jedino što mi sada pada na pamet je - boli me bre kurac, bitno da smo dobili. Nek su i namestili, nama bar imaju šta da nameštaju HAE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 lol, sudjenje namesteno? bas me zanimaju konkretne situacije? u par situacija je domacin ostecen, u par gost, kao i u 99% utakmica u evroligi. GYPSY TROLLS GTFO Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Mislim, nisam gledao, ne znam, ali kako neko može da namesti tekmu protiv jevreja? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Mislim, nisam gledao, ne znam, ali kako neko može da namesti tekmu protiv jevreja? :)) kao shto rekoh vec, trol. a i ne zanima me realno, ovo je topik za simpatizere partizana i ne sluzhi za podjebavanje ili provokaciju istih :) uvek mozhe da se napravi euroleague topik i da se tamo diskutuje o tome :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LanFan Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Dule Vujosevic je odlozio prenos Lige sampiona... LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL Quote It is in the end whatever the hell I want it to be, and when I'm through with it it's gonna blow a hole, this wide, straight through the world's own idea of itself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 pa da se igra 5 tekmi pare, tv prenosi, reklame.... kako vam jebeno nije jasno to se znalo od pocetka!!!! evo, sto je najgore i grobarima polako dolazi iz dupeta u glavu, polako pocinjeu da shvataju da nije sve do sporta, kako bi trebalo da bude, vec je sve povezano... jebene pare.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 mendzi, pozdravio te kori ;) laku noc :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts