leisure Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 u pravu ste obojica donekle istina je da su seljaci navikli 80ih da zavrshe zito, od kesha kupe traktor, stojadina i zapale na more...standardan nachin proizvodnje - nema inovacija....sada kada treba da se drzi korak sa ostalim velikim prozivodjachima hrane(Madjarska i sl.) ispadaju retardi ovaj manji broj ljudi koji je pametniji i drzi korak ima problem sa bagrom na vlasti, loshim sistemom i otkupljivachima koji brijaju sa niskim cenama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 brate kakve osamdesete, proslo 30 godina o tad, nije to bilo pre 5 godina, alo ljudi seljak se sistemtichno unistava, a seljachka intertnost u tome samo pomaze.... i sto kaze vudi, kakve svadbe od 100k, o cemu ti sanjash, ono sela sto sam ja prosao i obishao (na potezu sabac valjevo, to je na nivou bajki i tralalajki) btw vudi gde si malinario? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 al ste se israli a 80tih kakve su bile plate u gradu male a ?! sta samo je seljak dobro ziveo ?:D a ti vodo ne znam odakle ti to da svinja pojede za 5 odraslih ljudi ?! jesi ti video sta svinja jede ?! :D ocigledno nisi jede sve i to otpatke ljuske od jajeta sve sto ti ostane i hoces da bacis ti das svinji.....tako da je nju najlakse izdrzavati :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 :D :D A jel se secas tek 1971 sto bila dobra povisica :D Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Kali, vidi se da si iz bloka i da se ne razumesh u poljoprivredu!:) Svinje jedu koncentrat, chija je cena po dzaku ~500kinti chini mi se. Ne znam dal' pojedu kao 5 ljudi al' sigurno ne jedu samo splachine. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Ne lupaj kali, te svinje što se hrane ljuskama od jajeta imaju 20 kila s pojilom :D ako oćeš da ti bude masna i debela za pršutu i slaninu, moraš da je hraniš koncentratom, a on je skup. Mislim jebote aj učite me vi što mislite da je krava ljubičasta, molim vas :D @Dži: Arilje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 :D :D A jel se secas tek 1971 sto bila dobra povisica :D je li tad bila ona kriza sa naftom ?:D a evo pitao sam tatu :D kaze moze kukuruzom to je ok :D ako imas svoj kukuruz :D a koristi se i koncentrat :D jbg glup sam :D mi nase hranimo splacinama i mekinjama :D:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted July 15, 2009 Author Report Share Posted July 15, 2009 Fazon, mi smo svinje ! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 svinje mogu da se hrane i ostacima obroka ljudi.... sve sto ostane, strpa se u jednu posudu i daje se svinjama.. mislim, TAKO JE BAR KOD NAS U HRVACKOJ KOMPA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LanFan Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 je l' neko od vas ikad gajio svinje ? Quote It is in the end whatever the hell I want it to be, and when I'm through with it it's gonna blow a hole, this wide, straight through the world's own idea of itself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Ne, al' mi se ujak bavi uzgojom goveda i proizvodnjom koncentrata. Mislim da sam kompetentan za raspravu! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 (edited) i guess i failed izgleda da je pravilno i uzgojom i uzgojem :) Edited July 16, 2009 by vLaDa__ Quote MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Ne razumem? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 boze sacuvaj coveku tesko a vi poceste o mekinjama i malini pu gadovi jedni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Ne razumem? Ni ja? Sta je cudno kod uzgoja goveda? :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Ne razumem? hteo je da bude grammar police i da te ispravi al' je skapirao da moze i jedna i druga varijanta.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Ne vezano za poljoprivredu i kao odgovor na to shto je teshko raditi u uslovima "stalnog usavrsavanja", "continuous learning-a", "self-achievmenta", "corporate awarenessa" i slicnih govana, dok ne otvorish svoju firmu nema leba. A kada otvorish svoju firmu onda ti na vrat skache drzava i imash josh vishe problema nego kada radish u gore pomenutim uslovima... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 ali mozesh da izadjesh u toku radnog vremena na pivo :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Ne vezano za poljoprivredu i kao odgovor na to shto je teshko raditi u uslovima "stalnog usavrsavanja", "continuous learning-a", "self-achievmenta", "corporate awarenessa" i slicnih govana, dok ne otvorish svoju firmu nema leba. A kada otvorish svoju firmu onda ti na vrat skache drzava i imash josh vishe problema nego kada radish u gore pomenutim uslovima... Eh prvo sam imao svoju "firmu" (jebote jos radi :) ) Znaci u srbiji NIKAD ali NIKAD vise. Znaci ne ne i ne dok ne budem imao sredstava za JAKOG advokata, knjigovodju, sudiju...i debelu politicku zaledjinu :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 koja je to firma :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Igraonica :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Ne vezano za poljoprivredu i kao odgovor na to shto je teshko raditi u uslovima "stalnog usavrsavanja", "continuous learning-a", "self-achievmenta", "corporate awarenessa" i slicnih govana, dok ne otvorish svoju firmu nema leba. A kada otvorish svoju firmu onda ti na vrat skache drzava i imash josh vishe problema nego kada radish u gore pomenutim uslovima... ja imam (moze da se kaze) svoju firmu, i na dane kada sam radio kod drugoga se secam ko na dane srece i radosti :) sad jebeni hardcore. Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Poceli smo bili 2005 i prodaju i usluge mimo igraonice. Proklet bio kad sam se odlucio na to :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 oteto prokleto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Kazem ja :) Najbolje je naci naftu i prodavati je za 60 dolara barel Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts