Jump to content

Ajmo svi

Recommended Posts

u pravu ste obojica donekle

istina je da su seljaci navikli 80ih da zavrshe zito, od kesha kupe traktor, stojadina i zapale na more...standardan nachin proizvodnje - nema inovacija....sada kada treba da se drzi korak sa ostalim velikim prozivodjachima hrane(Madjarska i sl.) ispadaju retardi

ovaj manji broj ljudi koji je pametniji i drzi korak ima problem sa bagrom na vlasti, loshim sistemom i otkupljivachima koji brijaju sa niskim cenama

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

brate kakve osamdesete, proslo 30 godina o tad, nije to bilo pre 5 godina, alo ljudi

seljak se sistemtichno unistava, a seljachka intertnost u tome samo pomaze....

i sto kaze vudi, kakve svadbe od 100k, o cemu ti sanjash, ono sela sto sam ja prosao i obishao (na potezu sabac valjevo, to je na nivou bajki i tralalajki)

btw vudi gde si malinario?

fallout_table.gif

al ste se israli a 80tih kakve su bile plate u gradu male a ?! sta samo je seljak dobro ziveo ?:D a ti vodo ne znam odakle ti to da svinja pojede za 5 odraslih ljudi ?! jesi ti video sta svinja jede ?! :D ocigledno nisi jede sve i to otpatke ljuske od jajeta sve sto ti ostane i hoces da bacis ti das svinji.....tako da je nju najlakse izdrzavati :D

Нема  будућности без истине.

Ne lupaj kali, te svinje što se hrane ljuskama od jajeta imaju 20 kila s pojilom :D ako oćeš da ti bude masna i debela za pršutu i slaninu, moraš da je hraniš koncentratom, a on je skup. Mislim jebote aj učite me vi što mislite da je krava ljubičasta, molim vas :D

@Dži: Arilje.

:D :D

A jel se secas tek 1971 sto bila dobra povisica :D

je li tad bila ona kriza sa naftom ?:D

a evo pitao sam tatu :D kaze moze kukuruzom to je ok :D ako imas svoj kukuruz :D a koristi se i koncentrat :D jbg glup sam :D mi nase hranimo splacinama i mekinjama :D:D

Нема  будућности без истине.

Ne razumem?

Ni ja? Sta je cudno kod uzgoja goveda? :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Ne vezano za poljoprivredu i kao odgovor na to shto je teshko raditi u uslovima "stalnog usavrsavanja", "continuous learning-a", "self-achievmenta", "corporate awarenessa" i slicnih govana, dok ne otvorish svoju firmu nema leba. A kada otvorish svoju firmu onda ti na vrat skache drzava i imash josh vishe problema nego kada radish u gore pomenutim uslovima...

А в чем сила, брат?

Ne vezano za poljoprivredu i kao odgovor na to shto je teshko raditi u uslovima "stalnog usavrsavanja", "continuous learning-a", "self-achievmenta", "corporate awarenessa" i slicnih govana, dok ne otvorish svoju firmu nema leba. A kada otvorish svoju firmu onda ti na vrat skache drzava i imash josh vishe problema nego kada radish u gore pomenutim uslovima...

Eh prvo sam imao svoju "firmu" (jebote jos radi :) )

Znaci u srbiji NIKAD ali NIKAD vise. Znaci ne ne i ne dok ne budem imao sredstava za JAKOG advokata, knjigovodju, sudiju...i debelu politicku zaledjinu :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ja imam (moze da se kaze) svoju firmu, i na dane kada sam radio kod drugoga se secam ko na dane srece i radosti :) sad jebeni hardcore.

sex, drugs and bio food!